Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Въпрос за билет
Модератор: sapuna
Въпрос за билет
Здравейте нов съм и затова първо се извинявам ако съм объркал нещо при пускане на темата. Преди няколко дни с един познат се заприказвахме за един язовир в видинския край яз."Дреновец" не чак до толкова известен. Язовира е даден на концесия и съответно ако отидеш да половиш трябва да си платиш 5 лв. за две пръчки. Така в процеса на разговора моят приятел спомена , че по-принцип не само за този язовирд доколкото знае независимо че си си платил сепак трябва да имаш билет. Понеже се осъмних реших да попитам по-компетенте и запознат човек в случея един от горсиките на белграчишки район. Той пък ми каза , че не е задължително, но пък ако си имам билет мога да неси плаштам за тези две пръчки в случея. Ако някой е запознат с това как всъшност стоят нештата с тъкъв или подобен случей щесъм му благодарен ако драсне някой ред защото макар и да съм питал горскй ми е подозрително това че с билет даже и на платен водоем мога да ловя без да плаштам и стутинка.
Лошо има, ама по-лошо от мен няма
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Баси и ситуацията се получава ! По принцип на арендован гьол трябва да имаш задължително и билет колкото и да струва входа и без значение дали се плаща рибата ама тва само по закон ....... е верно че изпищаха на някои платени гьолове хора отишли да ловят без билет след проверки от ИАРА ама това за сега е много редко явление
Ся ако немате напротив и малце офф да внеса - тъй и тъй става дума за Дреновец та да запитам некакво пресно инфо за близкият нему Скомля ? Преди четри - пет години ми беше една от любимите десинации и се надявам тази година да подновя захожденията си до там

Ся ако немате напротив и малце офф да внеса - тъй и тъй става дума за Дреновец та да запитам некакво пресно инфо за близкият нему Скомля ? Преди четри - пет години ми беше една от любимите десинации и се надявам тази година да подновя захожденията си до там

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов