Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
z0mbata
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от z0mbata »

Преди месец Бях ходил в Грудово - Средец(бургаска обл), такса 3 лв за 3 въдици , шарани по кило до 3 кг излизат като червеноперки , а тука някакви космически такси по 15 20 лв на рибар , ако имаш късмета да хванеш някой шаран , за съжаление разбираш че е бил сляп .В цяла българия такси от по 3 - 10 лв и се убиват от кеф , а тука даваш една 100чка за 10 кила таранка да хванеш
Аватар
Stamen1986
новобранец
новобранец

Мнение от Stamen1986 »

z0mbata написа:Преди месец Бях ходил в Грудово - Средец(бургаска обл), такса 3 лв за 3 въдици , шарани по кило до 3 кг излизат като червеноперки , а тука някакви космически такси по 15 20 лв на рибар , ако имаш късмета да хванеш някой шаран , за съжаление разбираш че е бил сляп .В цяла българия такси от по 3 - 10 лв и се убиват от кеф , а тука даваш една 100чка за 10 кила таранка да хванеш
Ето това е самата истина! :(
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Колеги аз от тази година реших да не ходя на платени.Ходя на Цонево.Там има бабушки, доста едри и правят голям кеф.Ходя и на провадийската река,където има много яки кефали,а и шарани.Не им пълнете гушите на измекярите.Изключвам Тръстиково,там се мъчат да правят нещо по европейски,ама нали се сещате що за европейци сме.
krasikostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasikostadin »

И аз съм се отказал от платения риболов, защото концесионеритеса са алчни печалбари и безскуполни мошеници. Последните примери за това са Одринци и Засмяно, нищо не се зарибява там само се събират такси.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

иванко написа:..........Не им пълнете гушите на измекярите.Изключвам Тръстиково,там се мъчат да правят нещо по европейски,ама нали се сещате що за европейци сме.
Първо искам да ти благодаря за признанието и оценката и да те уверя че все повече хора дават смисъл на това което правим. Явно все повече хора разбират че това е начина за съществуване на нашето хоби. Дано след време с такива водоеми, съзнанието на всички се подобри и на държавните водоеми рибите се връщат във водата както е във Франция на Касиен :D
Аватар
z0mbata
новобранец
новобранец

Мнение от z0mbata »

Хайде приятели утре мислим да ходим за риба , някой да сподели актуална информация , не бъдете егоисти :)
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

На Пода днес -Много зле. Такса 15 лв, водата източена яко, явно се подготвят за Никулденското дране с мрежи :evil: . Студ ама студ ви казвам. Водата не повече от 18-19 градуса. Тихо сравнително с редки пориви на вятъра. Риболов на Фидер със стръв царевица - капо, ниенте, само плахи почукваниа единично от каракудки. На мача на стръв бял цръв и дистанция 15 метра около 30 мини каракудки.
Положението е кофти. Водата е студена и рибата не е активна. :(
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
vamos70
новобранец
новобранец

Мнение от vamos70 »

Моля кажете как е положението в момента на язовирите Звънец , Добротич , Левски и доволен ли е?
Аватар
vorg
новобранец
новобранец

Мнение от vorg »

На николаевка големия днес много рибари никаква риба.
Ocean kayak Prawler 13
voden64
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voden64 »

vorg написа:На николаевка големия днес много рибари никаква риба.
Току що се връщам от Николаевка 2 таранки по 300г уж го зарибили имаше поне 50 човека ама зарибените са те :smt006
vtunchev
новобранец
новобранец

Мнение от vtunchev »

На малкия-7-я -същата работа.
voden64
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voden64 »

vtunchev написа:На малкия-7-я -същата работа.
На 7-мия Николаевка пролетта пуснаха към 2 тона лятото даваше ама се обра и там че 15лв за тоз ветрилник ихората избягаха и от там навсякъде мошеници
vtunchev
новобранец
новобранец

Мнение от vtunchev »

voden64 написа:
vtunchev написа:На малкия-7-я -същата работа.
На 7-мия Николаевка пролетта пуснаха към 2 тона лятото даваше ама се обра и там че 15лв за тоз ветрилник ихората избягаха и от там навсякъде мошеници
Още ме брули вятъра. :? :shock:
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

Аз също казах край на платени рибарници.
Особено такива с паразити. От пролетта не съм ходил и не смятам повече да го правя.
Все пак уж за удоволствие отиваме а накрая ядосани се връщаме. Нямам повече излишни нерви.
Да ставам с парите си кепазе и да хвърлям уловената риба.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
ivailo nedev
новобранец
новобранец

Мнение от ivailo nedev »

здр колеги от доста време не съм писал,но като чета какви одзиви има преди малко се върнахме от николаевка големия.Немога да повярвам как лъжат всички какво зарибяване е имало няма нищо толкова много хора и никой нищо. Извинявам се имаше шаранчета по 150 грама човеко който сабираше таксите беше много надъхан много риба били пуснали до 4 кл е извинявай но при наличието на толкова хора нищо сериозно много ми харесва язовира но НЕ ЛЪЖЕТЕ ТОЛКОВА .Забравих да кажа че излизали шарани на пружина около 1.5кг да но не тези шарани са по 100 гр.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”