Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Преди месец Бях ходил в Грудово - Средец(бургаска обл), такса 3 лв за 3 въдици , шарани по кило до 3 кг излизат като червеноперки , а тука някакви космически такси по 15 20 лв на рибар , ако имаш късмета да хванеш някой шаран , за съжаление разбираш че е бил сляп .В цяла българия такси от по 3 - 10 лв и се убиват от кеф , а тука даваш една 100чка за 10 кила таранка да хванеш
- Stamen1986
- новобранец
Ето това е самата истина!z0mbata написа:Преди месец Бях ходил в Грудово - Средец(бургаска обл), такса 3 лв за 3 въдици , шарани по кило до 3 кг излизат като червеноперки , а тука някакви космически такси по 15 20 лв на рибар , ако имаш късмета да хванеш някой шаран , за съжаление разбираш че е бил сляп .В цяла българия такси от по 3 - 10 лв и се убиват от кеф , а тука даваш една 100чка за 10 кила таранка да хванеш

Колеги аз от тази година реших да не ходя на платени.Ходя на Цонево.Там има бабушки, доста едри и правят голям кеф.Ходя и на провадийската река,където има много яки кефали,а и шарани.Не им пълнете гушите на измекярите.Изключвам Тръстиково,там се мъчат да правят нещо по европейски,ама нали се сещате що за европейци сме.
-
- научил се да хвърля
И аз съм се отказал от платения риболов, защото концесионеритеса са алчни печалбари и безскуполни мошеници. Последните примери за това са Одринци и Засмяно, нищо не се зарибява там само се събират такси.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Първо искам да ти благодаря за признанието и оценката и да те уверя че все повече хора дават смисъл на това което правим. Явно все повече хора разбират че това е начина за съществуване на нашето хоби. Дано след време с такива водоеми, съзнанието на всички се подобри и на държавните водоеми рибите се връщат във водата както е във Франция на Касиениванко написа:..........Не им пълнете гушите на измекярите.Изключвам Тръстиково,там се мъчат да правят нещо по европейски,ама нали се сещате що за европейци сме.

Хайде приятели утре мислим да ходим за риба , някой да сподели актуална информация , не бъдете егоисти 

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
На Пода днес -Много зле. Такса 15 лв, водата източена яко, явно се подготвят за Никулденското дране с мрежи
. Студ ама студ ви казвам. Водата не повече от 18-19 градуса. Тихо сравнително с редки пориви на вятъра. Риболов на Фидер със стръв царевица - капо, ниенте, само плахи почукваниа единично от каракудки. На мача на стръв бял цръв и дистанция 15 метра около 30 мини каракудки.
Положението е кофти. Водата е студена и рибата не е активна.

Положението е кофти. Водата е студена и рибата не е активна.

По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Моля кажете как е положението в момента на язовирите Звънец , Добротич , Левски и доволен ли е?
На николаевка големия днес много рибари никаква риба.
Ocean kayak Prawler 13
Току що се връщам от Николаевка 2 таранки по 300г уж го зарибили имаше поне 50 човека ама зарибените са теvorg написа:На николаевка големия днес много рибари никаква риба.

На малкия-7-я -същата работа.
На 7-мия Николаевка пролетта пуснаха към 2 тона лятото даваше ама се обра и там че 15лв за тоз ветрилник ихората избягаха и от там навсякъде мошенициvtunchev написа:На малкия-7-я -същата работа.
Още ме брули вятъра.voden64 написа:На 7-мия Николаевка пролетта пуснаха към 2 тона лятото даваше ама се обра и там че 15лв за тоз ветрилник ихората избягаха и от там навсякъде мошенициvtunchev написа:На малкия-7-я -същата работа.

Аз също казах край на платени рибарници.
Особено такива с паразити. От пролетта не съм ходил и не смятам повече да го правя.
Все пак уж за удоволствие отиваме а накрая ядосани се връщаме. Нямам повече излишни нерви.
Да ставам с парите си кепазе и да хвърлям уловената риба.
Особено такива с паразити. От пролетта не съм ходил и не смятам повече да го правя.
Все пак уж за удоволствие отиваме а накрая ядосани се връщаме. Нямам повече излишни нерви.
Да ставам с парите си кепазе и да хвърлям уловената риба.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
-
- новобранец
здр колеги от доста време не съм писал,но като чета какви одзиви има преди малко се върнахме от николаевка големия.Немога да повярвам как лъжат всички какво зарибяване е имало няма нищо толкова много хора и никой нищо. Извинявам се имаше шаранчета по 150 грама човеко който сабираше таксите беше много надъхан много риба били пуснали до 4 кл е извинявай но при наличието на толкова хора нищо сериозно много ми харесва язовира но НЕ ЛЪЖЕТЕ ТОЛКОВА .Забравих да кажа че излизали шарани на пружина около 1.5кг да но не тези шарани са по 100 гр.