Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от HarryCarp »

voden64 написа:
vorg написа:На николаевка големия днес много рибари никаква риба.
Току що се връщам от Николаевка 2 таранки по 300г уж го зарибили имаше поне 50 човека ама зарибените са те :smt006
А какви са условията за риболов сега на Николаевка ? :roll:
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

HarryCarp написа:
voden64 написа:
vorg написа:На николаевка големия днес много рибари никаква риба.
Току що се връщам от Николаевка 2 таранки по 300г уж го зарибили имаше поне 50 човека ама зарибените са те :smt006
10 лв-24 часа,улова за теб
НИКОГА КАПО,,,,
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

ribar4oto написа:
HarryCarp написа:
voden64 написа: Току що се връщам от Николаевка 2 таранки по 300г уж го зарибили имаше поне 50 човека ама зарибените са те :smt006
При такива условия защо си мислите че трябва да хващате :D
Аватар
z0mbata
новобранец
новобранец

Мнение от z0mbata »

Язовир Засмяно , около 20 30 шарана между 1.5 и 3 кг , цена 20 лв , рибата се плаша по 5 лв/кг , това е на развъдниците - випа , интересното беше че рибата беше почти на брега , явно от големите температурни амплитуди, на дъно хванахме само едно шаранче 2.5 кг , общо взето вместо да даваш 10 - 15 лв за нищо някъде , прежали още 5 - 10 лв и си направи кефа там , а и пътя е 26 - 27 км до там :)
Аватар
Stamen1986
новобранец
новобранец

Мнение от Stamen1986 »

иванко написа:Колеги аз от тази година реших да не ходя на платени.Ходя на Цонево.Там има бабушки, доста едри и правят голям кеф.Ходя и на провадийската река,където има много яки кефали,а и шарани.Не им пълнете гушите на измекярите.Изключвам Тръстиково,там се мъчат да правят нещо по европейски,ама нали се сещате що за европейци сме.
Колега, дай малко повече инфо за реката ако може :)
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

HarryCarp написа:
иванко написа:..........Не им пълнете гушите на измекярите.Изключвам Тръстиково,там се мъчат да правят нещо по европейски,ама нали се сещате що за европейци сме.
Първо искам да ти благодаря за признанието и оценката и да те уверя че все повече хора дават смисъл на това което правим. Явно все повече хора разбират че това е начина за съществуване на нашето хоби. Дано след време с такива водоеми, съзнанието на всички се подобри и на държавните водоеми рибите се връщат във водата както е във Франция на Касиен :D
:smt023 :smt023 :smt023 :smt038 :smt038 :smt038
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

При такива условия защо си мислите че трябва да хващате :D
Дори и на борсата се хваща за 10лв. Само, че по-далеко от изток са по-изгодни условията. А да си изпека пържолите на водоем и без тях може.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
kostadin4ov
новобранец
новобранец

Мнение от kostadin4ov »

Здравейте, колеги!
Малко информация от събота 01.10.2011г. от яз.Засмяново....
Шаран няма, таранки/каракуда/ колкото искаш по около 150-200 гр. и раци да ти развалят стръвта пак многооооо :shock: . За 4 часа риболов около 5-6 кг. таранки :D поне кефа е пълен. Такса 7 лв. за 3 въдици...
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

Неделя, Езерец. Бях си планувал излета да е през седмицата, заради по-малкото хора и по-добрата прогноза за силата на вятъра. Но не се подредиха така нещата и потеглих в 05.30ч. сутринта. Стигнах след час и се убедих че риболова ще е кофти - вятъра си беше около 6 м/сек. - каквато и беше прогнозата за неделния ден. Започнах да обикалям местата като повече обръщах внимание на поведението на новия ми спининг - от него бях очароваан, но ...... почти 2 часа не влезе "в действие". Докато не сложих една блесна , която ми бяха подарили (честно казано взех я, за да не обидя човека който ми я даде) - за мен това си беше пълен миндил , но пък всичко друго което имах в кутията вече бе минало през водата и - НИЩО ! Сложих "миндила". Първо замятане. ПОчти веднага след закто започнах да навивам - удар. Хубав удар. Сопата пказа поведение което ми хареса, рибата - също. Но тя нямаше шанс. Беше чудесна щука, като нямам никаква идея колко кг. е - сантиметрите ги има на снимката, ако някой може да предположи - да каже. До към 16.00 още 3 малки щучки и едно костуре. Доволен съм от излета - тествах си сопата и останах доволен ! Наслука на всички !
Прикачени файлове
DSC08216 - Копие.JPG
DSC08216 - Копие.JPG (211.03 KiB) Преглеждано 971 пъти
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Аватар
Stamen1986
новобранец
новобранец

Мнение от Stamen1986 »

Колега, дай инфо за Езерец и кажи ква беше блесната ако може :)
vtunchev
новобранец
новобранец

Мнение от vtunchev »

Някой има ли инфо за Млада гвардия,моля?
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

А какви са условията за риболов сега на Николаевка ? :roll:[/quote]
10 лв-24 часа,улова за теб[/quote]

При такива условия защо си мислите че трябва да хващате :D[/quote]
а при какви условия трябва да има улов -50 лв и нагоре ли??като доидат 20 човека по 10 лв за един ден малко ли е .не е казано че трябва всеки да е хванал ,все пак ако има 40-50% успе-ваемост за такава такса си е добро попадение .вие какво искате СУПЕР ЧИСТА ПЕЧАЛБА .Всеки си плаща ,а рибата пак във водата ,със 100 шарана 10 г :evil:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Колеги имам питане.Трябват ми малки рибки за стръв.Някой запознат да ме светне отдека да си извадя.П.С. рибките искам да са малки като за костур,а не онея щукарските таранки дето ги продават.
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

:smt023
delio-haidutin написа:А какви са условията за риболов сега на Николаевка ? :roll:
10 лв-24 часа,улова за теб[/quote]

При такива условия защо си мислите че трябва да хващате :D[/quote]
а при какви условия трябва да има улов -50 лв и нагоре ли??като доидат 20 човека по 10 лв за един ден малко ли е .не е казано че трябва всеки да е хванал ,все пак ако има 40-50% успе-ваемост за такава такса си е добро попадение .вие какво искате СУПЕР ЧИСТА ПЕЧАЛБА .Всеки си плаща ,а рибата пак във водата ,със 100 шарана 10 г :evil:[/quote]
:smt023
НИКОГА КАПО,,,,
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

delio-haidutin написа: вие какво искате СУПЕР ЧИСТА ПЕЧАЛБА .Всеки си плаща ,а рибата пак във водата ,със 100 шарана 10 г :evil:
Това не е супер чиста печалба колега,а се нарича спортен риболов,но явно ти не си запознат с този вид риболов :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”