Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Това е кеф!
- antivik
- кандидат преподавател
Това е кеф!

Изненадата дойде в неделя. Таман бях из домакинствал/пране, чистене/ и един авер дрънчи:"Айде да те водим на риба-идваш ли(а аз не съм болен да отказвам, че и такъма готов от вчера)- ГОТОВО викам и ме предупреждават, че било на платено и трябвало да си предвидя 4лв. за водоема. Аз за куки, корда и стръв фърлям по 15-20лв., че 4 за язовира ли

Някой може да каже, че не е много голям, вярно е до нас колегите измъкнаха един два пъти колко този, но след като 3 години си обикалял по свободните и не си помирисал и 1 500грамово шаране, този ще ти се види като първородна рожба. Два дена след това ме държи емоцията и адреналина. Тука му е момента да благодаря и подкрепя моя/бих го нарекъл/ виртуален приятел и бивш градски ПАЧО109, който разказваше за този язовир и правилно каза в един от постовете си, че за да хванеш и усетиш емоция 1. Трябва да има шаран и 2. Това вече е само на платените. След 13.00 всичко умря по целия бряг никой нищо не извади/освен нас- де си поръчахме(едно от момчетата се познава със собствениците) по някоя и друга бира и тя дойде с лодка от водата.
Единствено лошо че и тук водата беше силно спаднала, но деня и почивката бяха, па и сега са си незабравими(нищо че някой и друг колега де работя, тръгна да коментира, че този шаран нямал и 1 кило. Има-няма аз си го хванах).
На здраве и на слука на всички.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- сериозен играч
Re: Това е кеф!
Абе кой каквото иска да си казва.Ти нали си се накефил?!Важното е,че на теб ти е било хубаво.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Щом ти се си изкефил значи всичко е било 
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Малък,голям няма значение,шаран си е,браво на колегата.

Перфектно си е шаранчето, а още повече разказа
Браво колега, пожелавам ти още много

Браво колега, пожелавам ти още много

-
- ще става разбирач
Ей сега като те видях викам и аз да напиша тема ,че ме вдъхнови... беше ме смързяло ама скалъпих нещо... аз поне за разлика тая година по дивите водоеми похванах шарлета в диапазона 800гр 1.5 кг 

- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Точно така колега , кеф е точната дума . Аз също бях за риба в събота но на ТЕМЗА . Беше най топлия ден от годината ( лятото ) .Яхтите и лодките минаваха през плувката ,беше пълна лудница ,хванах само 11 червенопери но кефа , че съм на риба беше на максимум . Чудесен репортаж а и отговорите ти тук са винаги точни и много смислени . Винаги на слука .

- pacho109
- сериозен играч
Водата е паднала доста,затова не ще,градски
Аз като ходих през цялата година и ги морях по 100кг,вие търсихте "черната котка в стая,където я няма 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- antivik
- кандидат преподавател
Въпрос на транспорт градски, сам ти писа в една от темите ми, че си ме виждал на пътя, как съм натоварен като рейнджърpacho109 написа:Водата е паднала доста,затова не ще,градскиАз като ходих през цялата година и ги морях по 100кг,вие търсихте "черната котка в стая,където я няма

Брат, нека говорят каквото си искат. Да се правят на супер майстори всички, но всеки тайно в себе си знае, че вече е адски рядко да хванеш мерен шаран на свободен водоем. Кефа е неповторим, след многократни излети по свободните водоеми. Не че съм почитател на платената любов, но само там може да се чеше крастата като хората.
Поздрави Любо
Поздрави Любо
-
- вече хвърля и на тежко
"Размерът не е от знаение"
Е това е Кеф 

-
- кандидат преподавател
Браво за шарана,а не усети ли,че вече е крайно време да се съоръжиш поне с един мотопед?И аз обичам да маам по чукарите,натоварен кат афганистански гранатометчик,ама с превозно средство все пак си увеличаваш оперативната риболовна зона,освен това времетраенето и местата на риболова не ти зависят от прищявките на "водача на МПС-то".
- antivik
- кандидат преподавател
Заради дзъркелите докторята са ме бракували до такава степен, че и за моторетка книжка не ми дават, па и като знам с колко захранка и багажерия тръгвам, кога нося дънарките, мотопеда нада ли ще ги събере, та и за мен място да артишеINCUBUS написа:Браво за шарана,а не усети ли,че вече е крайно време да се съоръжиш поне с един мотопед?И аз обичам да маам по чукарите,натоварен кат афганистански гранатометчик,ама с превозно средство все пак си увеличаваш оперативната риболовна зона,освен това времетраенето и местата на риболова не ти зависят от прищявките на "водача на МПС-то".