ХЛЕБАРКИИИИ???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Re: ХЛЕБАРКИИИИ???

Мнение от ninastefanina »

Регент беше много ефикасен,но го спряха от производство.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
horgasz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от horgasz »

malkoto ribe написа:"АИКЪН" една доза за 4,25лв. имате 1,8 литра готов препарат. Пръскате смело навсякъде по пода, по стени по ъгли, по тавани абе навсякъде. От три години в къщи няма никаква гад ни хлебарки ни мравки нито паяци. Пръскам по два пъти на година пролет и есен преди да отида на риба някой ден. Нужни са 2 часа да изсъхне препарата и от там нататък няма грижа. След като напръскаш най-много да ти запари под очите. Пробвай няма да съжаляваш.
Препарата е с контактно действие муха ако лети без да каца няма грижи ама кацнели и след време дава фира. Досега никой не ме е бил затова че съм му казал за този препарат.
Потвърждавам! Ефикасен е, но както спомена колегата @mitigot, след 2 седмици пак трябва да повториш процедурата, че тогава (горе-долу) им се излюпват яйцата, пък препарата не ги мори (яйцата де)
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

ninastefanina написа:Регент беше много ефикасен,но го спряха от производство.
имахееемн. ефикасни препарати за всичко,но пусти и ЕС оставиха само буклуци да се продават.от ветиринарните каквото и да сложа все едно им давам допинг за плодовитост :ANAL: .с няколко пудри бях поръсил ,все едно .с пудразахар.колегата споменава за АИКЪН,точно пък с него немога да уморя бълхите от кучката.на село една котка се беше окотила в полуга на кокошките и после ви казвам адско мн.бълхи.показваш си ръката и за секунда цялата почерняла.пръсках с аикъна,но нямаше никакъв резултат и веднага напръсках с нуреле ,всичко беше измряло.имаше и преди БАНКОЛ ЗА КОЛОРАДСКИЯ БРЪМБАР,и тои беше мн.ефектен за бълхите.тази сутрин отново метахми хлебарките с метлата :axe:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Драги Дельо,отърване няма.Решението е сал едно -напускаш Шумен ,както аз преди 23 години напуснах Ловеч и тамошната панелка с милиарди хлебарки.Дойдох на място,където поради надморската височина,студа и изобщо здравия климат,няма ни хлебарки,ни комари,че и мухите са много малко.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

ninastefanina написа:Регент беше много ефикасен,но го спряха от производство.
Щото е бая канцерогенен и силно токсичен, не случайно с много малка доза се третират големи открити площи срещу колорадски бръмбар, а това че някоя "умна" глава преди години откри че мори хлебарките и започна масово да се изкупува от магазините и агро аптеките за тази цел.... за това го и забраниха.....
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от franky »

Хлебарката е силно устойчива гад и сигурно всички успешни отрови са вредни и за нас.
Най-добре е да се свикне с животинките. Просто вечер лампата трябва да се пали със затворени очи, да се брои до 20-30 и тогава чак да се отварят.

Имаше един виц, за човек, който скарал неговите хлебарки с тези от съседния блок, за да избухне война помежду им и да се самоизбият. Обаче неговите спечелили войната и му довели няколко хиляди военопленника :lol:

Със сигурност, благодарение на всичките отрови, с които се опитваме да ги избиваме, те мутират и стават още по-устойчиви. Трябва да се оставят на спокойствие няколко поколения, да се изнежат, да станат чувствителни , и после РЕЗКО да се изтребят до крак :lol:

Извинявам се за спама, но не се сдържах :oops:
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Колеги, писах го и малко по-нагоре. Един котарак или каквото и да е коте върши перфектна работа. Пробвайте. Аз съм в блок и от 9 години съм си решил въпроса с котарак. Няма празно. Всичко, което мърда и се движи, попада в рентгеновото му полезрение 24 часа - НОН СТОП. Няма препарати и пръскане. Котарак - убиец. :drinkers:
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”