Genovo или Parsun

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

krasi81

Genovo или Parsun

Мнение от krasi81 »

Здравейте колеги пускам въпросната тема като потенциален купувач.Искам ясно да подчертая че не искам да създавам караници и интриги или противопоставям някой.Както бях писал и в една друга тема ще си купувам лодка с мотор.Лодката вече е ясна но се двоумя за мотора .Знам за Ямаха,Хонда,Меркюри и т.н но нямам толкова парички за това реших да е Китаец :D не ми се взема някоя маркова бракма на старо и после да си чукам главата.Пък и предпочитам мотора да отговаря на лодката не да е куцо магаре :lol: Вече знам че Парсън са дъщерна фирма на Геново но само толкова нямат ли никаква разлика даже и на адреса GENOWO POWER излиза само за Парсън вече несе произвеждат под това търговско име може би.Та конкретно въпроса ми е да заложа на вече стария Геново като вече утвърден пък и в началото винаги се държи на качеството или на новака Парсън може би с внедрени по нови технологии и отработени слабости изникнали при предшественика му.Моля да пишат хора които имат преки впечатления от въпросните марки както писах по горе за маркови ,,денги нет,, :lol: Забравих да пиша става въпрос за мотор 9.8 2Т
Последно промяна от krasi81 на Вто Мар 29, 2011 7:29 pm, променено общо 1 път.
promarine
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Genovo или Parsun

Мнение от promarine »

Краси, тези двигатели се произвеждат в един и същ завод, като единствената разлика между тях е в лепенката на кутията.
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
krasi81

Мнение от krasi81 »

promarine написа:Краси, тези двигатели се произвеждат в един и същ завод, като единствената разлика между тях е в лепенката на кутията.
На 01.04 ще пътувам по работа до Варна дано ми остане време да дойда до магазина ти да ги видя
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Мнение от toffifee77 »

Привет. И аз душа наколо и събирам отзиви за GENOVO. Има и добри отзиви, и не толкова добри. Всеки знае кое е хубаво, но кучето скачало...... Аз се замислям за 15 коня двутактовото GENOVO. Имам идея... да се стиковаме и да направим тест-драйв когато идваш към Варна хем да видим 9.8 хем 15 коня двутактовите пърпаретки :) Нека Андон да се включи и да каже може ли да стане това, и кога е удобно за него.
promarine
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от promarine »

Няма проблем да направим тест-драйв в събота или неделя. Само да не вали.
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
krasi81

Мнение от krasi81 »

toffifee77 написа:Привет. И аз душа наколо и събирам отзиви за GENOVO. Има и добри отзиви, и не толкова добри. Всеки знае кое е хубаво, но кучето скачало...... Аз се замислям за 15 коня двутактовото GENOVO. Имам идея... да се стиковаме и да направим тест-драйв когато идваш към Варна хем да видим 9.8 хем 15 коня двутактовите пърпаретки :) Нека Андон да се включи и да каже може ли да стане това, и кога е удобно за него.
Колега за мен това е идеалния вариянт дане кажа супер защото ще видя на живо за какво иде реч дето се казва :D .Но ходенето ми до Варна е свързано с обикаляне по болниците :oops: пък и сутринта излизам от нощна смяна пътувам и вечерта отново съм на работа.Така че евали ще имам време за тест драйв :D .
Аватар
toffifee77
новобранец
новобранец

Мнение от toffifee77 »

Колегата от Бургас да каже. Аз съм свободен непрекъснато. Може и другата седмица. Няма да се мокрим и да мръзнем. Както се казва кефа ще си правим :):):)
Последно промяна от toffifee77 на Сря Мар 30, 2011 9:48 am, променено общо 1 път.
promarine
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от promarine »

Аз ще съм извън страната от 10-ти до 21-ви април. През останалото време съм на лице.
Galin Dimov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Galin Dimov »

И аз съм потенциален купувач , но така и никой още не е изказал мнение?
Ще помоля ако някой има вече изградено мнение по въпроса , нека сподели.
yaniv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от yaniv »

Galin Dimov написа:И аз съм потенциален купувач , но така и никой още не е изказал мнение?
Aми аз бях писал по темата, но в друг пост , доста време се чудих какво да си взема.
Все пак се спрях на 15hp 2T Genovo.
Много съм доволен!
Можеш да попиташ и колегата toffifee77, той също има 15Hp Genovo и до колкото разбрах и той е доволен.
Освен моторчето , ще получиш коректно и качествено обслужване!
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
Galin Dimov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Galin Dimov »

yaniv написа:
Galin Dimov написа:И аз съм потенциален купувач , но така и никой още не е изказал мнение?
Aми аз бях писал по темата, но в друг пост , доста време се чудих какво да си взема.
Все пак се спрях на 15hp 2T Genovo.
Много съм доволен!
Можеш да попиташ и колегата toffifee77, той също има 15Hp Genovo и до колкото разбрах и той е доволен.
Освен моторчето , ще получиш коректно и качествено обслужване!
От колко време го имаш? Искам да питам още с каква лодка го ползваш и колко ти гори горе долу? /виждам какво пише в сайта ,но предпочитам мнение и на човек ,който го ползва/ Благодаря предварително:)
Аватар
koci1
новобранец
новобранец

Мнение от koci1 »

аз имам женово 15к -4 такта,ползвам го основно за тролинг с лодка куиксилвер 360 фиш и за цената този двигател е направо супер.Няма проблеми с паленето и студен и загрял,работи много добре на ниски и високи обороти,гори поне както го използвам за влачене и от време на време газ до дупка доста малко.За близо 250 часа не ми е правил проблеми и за мен си струва парите.
Galin Dimov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Galin Dimov »

Благодаря за информацията . Купих го вече , дано да няма проблеми. Като се пооправи времето ще го пробвам както трябва .
Аватар
marsianec79
новобранец
новобранец

Мнение от marsianec79 »

Здравеѝте и аз съм решил да вземам мотор но не знам какъв.
Аватар
borko177
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borko177 »

Колеги,някой да обясни разликата между двутактов и черитактов.(много ли са по-шумни двутактовите)
Някой от вносителите ако може да предложи нещо''по-така'',става въпрос за 2 мотора 2.6 - 3.6 коня,да пише на лични.
“Жена и риба пускат на когото си искат” :-)
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”