Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Genovo или Parsun
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Genovo или Parsun
Здравейте колеги пускам въпросната тема като потенциален купувач.Искам ясно да подчертая че не искам да създавам караници и интриги или противопоставям някой.Както бях писал и в една друга тема ще си купувам лодка с мотор.Лодката вече е ясна но се двоумя за мотора .Знам за Ямаха,Хонда,Меркюри и т.н но нямам толкова парички за това реших да е Китаец
не ми се взема някоя маркова бракма на старо и после да си чукам главата.Пък и предпочитам мотора да отговаря на лодката не да е куцо магаре
Вече знам че Парсън са дъщерна фирма на Геново но само толкова нямат ли никаква разлика даже и на адреса GENOWO POWER излиза само за Парсън вече несе произвеждат под това търговско име може би.Та конкретно въпроса ми е да заложа на вече стария Геново като вече утвърден пък и в началото винаги се държи на качеството или на новака Парсън може би с внедрени по нови технологии и отработени слабости изникнали при предшественика му.Моля да пишат хора които имат преки впечатления от въпросните марки както писах по горе за маркови ,,денги нет,,
Забравих да пиша става въпрос за мотор 9.8 2Т

Последно промяна от krasi81 на Вто Мар 29, 2011 7:29 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Genovo или Parsun
Краси, тези двигатели се произвеждат в един и същ завод, като единствената разлика между тях е в лепенката на кутията.
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
На 01.04 ще пътувам по работа до Варна дано ми остане време да дойда до магазина ти да ги видяpromarine написа:Краси, тези двигатели се произвеждат в един и същ завод, като единствената разлика между тях е в лепенката на кутията.
- toffifee77
- новобранец
Привет. И аз душа наколо и събирам отзиви за GENOVO. Има и добри отзиви, и не толкова добри. Всеки знае кое е хубаво, но кучето скачало...... Аз се замислям за 15 коня двутактовото GENOVO. Имам идея... да се стиковаме и да направим тест-драйв когато идваш към Варна хем да видим 9.8 хем 15 коня двутактовите пърпаретки
Нека Андон да се включи и да каже може ли да стане това, и кога е удобно за него.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Няма проблем да направим тест-драйв в събота или неделя. Само да не вали.
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
Колега за мен това е идеалния вариянт дане кажа супер защото ще видя на живо за какво иде реч дето се казваtoffifee77 написа:Привет. И аз душа наколо и събирам отзиви за GENOVO. Има и добри отзиви, и не толкова добри. Всеки знае кое е хубаво, но кучето скачало...... Аз се замислям за 15 коня двутактовото GENOVO. Имам идея... да се стиковаме и да направим тест-драйв когато идваш към Варна хем да видим 9.8 хем 15 коня двутактовите пърпареткиНека Андон да се включи и да каже може ли да стане това, и кога е удобно за него.

- toffifee77
- новобранец
Колегата от Бургас да каже. Аз съм свободен непрекъснато. Може и другата седмица. Няма да се мокрим и да мръзнем. Както се казва кефа ще си правим
:):)

Последно промяна от toffifee77 на Сря Мар 30, 2011 9:48 am, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз ще съм извън страната от 10-ти до 21-ви април. През останалото време съм на лице.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
И аз съм потенциален купувач , но така и никой още не е изказал мнение?
Ще помоля ако някой има вече изградено мнение по въпроса , нека сподели.
Aми аз бях писал по темата, но в друг пост , доста време се чудих какво да си взема.Galin Dimov написа:И аз съм потенциален купувач , но така и никой още не е изказал мнение?
Все пак се спрях на 15hp 2T Genovo.
Много съм доволен!
Можеш да попиташ и колегата toffifee77, той също има 15Hp Genovo и до колкото разбрах и той е доволен.
Освен моторчето , ще получиш коректно и качествено обслужване!
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
От колко време го имаш? Искам да питам още с каква лодка го ползваш и колко ти гори горе долу? /виждам какво пише в сайта ,но предпочитам мнение и на човек ,който го ползва/ Благодаря предварително:)yaniv написа:Aми аз бях писал по темата, но в друг пост , доста време се чудих какво да си взема.Galin Dimov написа:И аз съм потенциален купувач , но така и никой още не е изказал мнение?
Все пак се спрях на 15hp 2T Genovo.
Много съм доволен!
Можеш да попиташ и колегата toffifee77, той също има 15Hp Genovo и до колкото разбрах и той е доволен.
Освен моторчето , ще получиш коректно и качествено обслужване!
аз имам женово 15к -4 такта,ползвам го основно за тролинг с лодка куиксилвер 360 фиш и за цената този двигател е направо супер.Няма проблеми с паленето и студен и загрял,работи много добре на ниски и високи обороти,гори поне както го използвам за влачене и от време на време газ до дупка доста малко.За близо 250 часа не ми е правил проблеми и за мен си струва парите.Galin Dimov написа:И аз съм потенциален купувач , но така и никой още не е изказал мнение?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря за информацията . Купих го вече , дано да няма проблеми. Като се пооправи времето ще го пробвам както трябва .
- marsianec79
- новобранец
Здравеѝте и аз съм решил да вземам мотор но не знам какъв.
- borko177
- научил се да хвърля
Колеги,някой да обясни разликата между двутактов и черитактов.(много ли са по-шумни двутактовите)
Някой от вносителите ако може да предложи нещо''по-така'',става въпрос за 2 мотора 2.6 - 3.6 коня,да пише на лични.
Някой от вносителите ако може да предложи нещо''по-така'',става въпрос за 2 мотора 2.6 - 3.6 коня,да пише на лични.
“Жена и риба пускат на когото си искат”