Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ
Re: ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ
а е тоя крокодил го хванаха на царевица на косъм преди два дни на шаранджииското състезание на стефаново
много го гледаха и не вярваха на ушите си

- jasonsmith
- разбира нещата
ба мама му, колко кг го изкараха това чудовище?
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Направо ми се объркват представите за риболова.slavi253 написа:а е тоя крокодил го хванаха на царевица на косъм ...
На тази страница, но по надолу един колега разказва как лови белите риби на бял червей
и то целенасочено. Да става дума за костур, става, ама за бяла ???
А тук това щучище на царевица

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Ехеее!Браво!Браво!Браво!Дай боже повече такива риби по нашите водоеми.

Лелеее, моята скромна тема става форум за риболовни сюрпризиslavi253 написа:а е тоя крокодил го хванаха на царевица на косъм .......[/img]

Братче, тази случка заслужава отделна тема, защо не го направите- това е супер риба ! Сигурни ли сте, че на царевичката не е имало някое шаранче/ каракуда, клен/, вижда ми се бая издута

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Vid
- кандидат преподавател
Баси мамата, не мога да повярвам, че още има такива риби в нашите водоеми. Тия снимки да не обработени с фотошоп...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Vid написа:Баси мамата, не мога да повярвам, че още има такива риби в нашите водоеми. Тия снимки да не обработени с фотошоп...

Браво за улова!!! И аз ходя за щуки ,ама такава ми е само в мечтите.
Винаги като хвана - първо гледам стомаха,с какво се храни.Такова не съм виждал,като
от снимката ти.Впечатлен съм и ти благодаря,че споделяш.
Винаги като хвана - първо гледам стомаха,с какво се храни.Такова не съм виждал,като
от снимката ти.Впечатлен съм и ти благодаря,че споделяш.
Какъв е този звяр бе колега
И то от Стефаново???
Че този звяр е по-дълъг от язовирчето бе.....
. То толкова вода няма в язовирчето, колкото е щуката....
. Ей, това да ловиш на БГ водоем си е жива лотария с много големи, ама много големи награди. Ей в това е истинската тръпка. Да търсиш мирни на царевичка или нещо друго, а да те изненада това чудовище, което може да погълне и половин лодка ..... Малеее, страх ме хваща.
ХАйде да ти е на хаерлия и това да ти е мярката за следващите успехи. Искрено го пожелавам не само на теб, но и на всеки колега. Браво.
п.п.: Малеее.... голямо животно. Аз ще погегна ако ме изненада .....
Голямо удоволствие и борба е било. 

ХАйде да ти е на хаерлия и това да ти е мярката за следващите успехи. Искрено го пожелавам не само на теб, но и на всеки колега. Браво.

п.п.: Малеее.... голямо животно. Аз ще погегна ако ме изненада .....

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- antivik
- кандидат преподавател
Те това е
. Щом и рибите в тази държава станаха вегетарианци и се отказват от мръвката или кризата е мноо голема или и рибите се смахнаха по диети и здравословен начин на живот
. А иначе хубаво рибище достойно да конкурира показваните по дискавъри и джеографик
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Tук трябва да се намеси Доцента
, но все таки аз изключвам възможността този крокодил да си нагъва царевички доброволно
. Намирал съм костилки от джанки в щука, но си дадох обяснение- падайки от дървото и цопвайки във водата жълтите плодове активират хищническия инстинкт на рибата и тя атакува.
Колегата е спестил инфото, но ако Кроки е ударил в момента на хвърляне или вадене на монтажа- не е толкова чудно, случвало се е и на други (не на мен , но съм бил свидетел как щука атакува пружина за шаран в момента в който колегата яко млатеше във водата за да я почисти от захранката):idea:
Друга възможност е мирната риба да е посегнала към царевичката в момента в който Кроки е атакувал въпросната риба, тя в последния момент да е избегнала челюстите, а вътре вместо рибата е останал монтажа.Шлаухът е попречил на Кроки да прегризе влакното
И трето рибата може и да се закачила( ако се запазват пропорциите от моята щука, този ДзвЕр би трявало да си похапва 3-4 килограмови риби),Кроки е атакувал при ваденето и от енергията на атаката, монтажът е възможно да се е откачил от шарко и да се преместил в устата на Кроки.Така колегата може и да не е усетил смяната на караула.
Изобщо измислете нещо щуката да не е кълвала на царевица, 'щото купувам една консерва и само да не хвана една такава

Колегата е спестил инфото, но ако Кроки е ударил в момента на хвърляне или вадене на монтажа- не е толкова чудно, случвало се е и на други (не на мен , но съм бил свидетел как щука атакува пружина за шаран в момента в който колегата яко млатеше във водата за да я почисти от захранката):idea:
Друга възможност е мирната риба да е посегнала към царевичката в момента в който Кроки е атакувал въпросната риба, тя в последния момент да е избегнала челюстите, а вътре вместо рибата е останал монтажа.Шлаухът е попречил на Кроки да прегризе влакното

И трето рибата може и да се закачила( ако се запазват пропорциите от моята щука, този ДзвЕр би трявало да си похапва 3-4 килограмови риби),Кроки е атакувал при ваденето и от енергията на атаката, монтажът е възможно да се е откачил от шарко и да се преместил в устата на Кроки.Така колегата може и да не е усетил смяната на караула.

Изобщо измислете нещо щуката да не е кълвала на царевица, 'щото купувам една консерва и само да не хвана една такава

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- научил се да хвърля
"Кое си е верно -верно е! Епа голем дзвер си е! ЕВАЛА та знае ли се колко!
Браво на късметлията. Така като го гледам "рибето" май няма нужда да отваряш консервата с царевица. Закачай за халката на капака и хвърляй. Няма да и се опре.
Браво на късметлията. Така като го гледам "рибето" май няма нужда да отваряш консервата с царевица. Закачай за халката на капака и хвърляй. Няма да и се опре.