препоръчайте макара за evola nici 303

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
nakata176
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: препоръчайте макара за evola nici 303

Мнение от nakata176 »

а кой модел на stradic с преден или заден аванс и ако има колега от бургас да ми каже каде мога да го видя ще е добре
intel98
фен клуб-скобар

Мнение от intel98 »

Колега сложи един ексайдж 3000 MRA, MRB или MRC. Перфектно се балансира мача с тях. За първите две трябва да разгледаш форума. Втора ръка излизат от време на време на цена 90-100 лв.
Аватар
nakata176
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nakata176 »

http://www.ribibg.com/shop/pictures/pro ... 496134.jpgкакво ще кажете за тази въртях я в магазина и останах впечатлен колко плавно върти и е много добре балансирана ако някой я е ползвал да изкаже мнение
intel98
фен клуб-скобар

Мнение от intel98 »

Колега това abu garcia ли е? Искаш да е с преден аванс, така ли? Ако няма значение аванса ти препоръчвам още веднъж ексайдж /6.1 с бърз аванс/. Ще останеш изключително доволен. Имам още един такъв мач nici evola 303 и на него съм сложил /както и на този който взе/ exage 3000 MRA. Супер се балансира мача и перфектно се държи макарата. Ако не искаш да е втора употреба си вземи exage 3000 MRC. За нея чувам само добри неща :).
Аватар
nakata176
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nakata176 »

благодаря за съвета колега сигорно ще те послушам но първо трябва да събера малко парички защото скоро малко се охарчих'' както знаеш'' или ако излезе нещо тънко във форума
Аватар
nakata176
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nakata176 »

Но да ти кажа чесно и шиманото въртях,но на абу гарсията дръжката е малко по голяма и пасва идеално в ръката .Разликата според мене е минимална.
Аватар
Bethoven
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bethoven »

Колега, за еволата заспива http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=63
Баланса е идеален, точно на границата между черното и сивото, втори сезон съм с тази комбинация. Не прави компромис за макарата. Просто е перфектната мач макара, лека, бърза, здрава. И с този мач, направо е кеф.
Аватар
nakata176
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nakata176 »

тази и аз я гледах наистина е много добра но малко по скъпичка е зимата е пред мен ще се сабират парички
Аватар
Bethoven
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bethoven »

nakata176 написа:тази и аз я гледах наистина е много добра но малко по скъпичка е зимата е пред мен ще се сабират парички
По добре сбирай парички за читава макара, не бързай, зимата идва. Хубавата макара се ползва доста по-дълго време от пръчката. Скъпото винаги излиза по-евтино с времето. Пръчка се сменя по-често, добрата макара си стои.
Аватар
nakata176
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nakata176 »

ако някой знае къде в Бургас може да се види въпросната макара ,ще съм му благодарен
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Browning-а е перфектен,но е доста скъп. Да ти кажа честно за 130-140 лева зи вземи един мачов Ексейдж, който си е класика в жанра, пък и двойната дръжка за мен при мачовата макара/а и не само/е просто задължително условие.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”