Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За пъстърви през забраната
-
- новобранец
Re: За пъстърви през забраната
Браво момчета! Много добро дело сте извършили, поздравления!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Думите са нищо пред емоциите, а те са много слаби пред делото на тази група ХОРА! Радвам се, че макари задочно, успях да изпитам една частица от това задоволство!
Между другото , имам много добър приятел, на 65 години, с огромен житейски опит, от който слава Богу и аз мога да черпя при нужда. Той винаги ми е казвал, че НЯМА по-голямо удоволствие, няма по-силна емоция, сърцето не може да бъде по-пълно от момента, в който човек отиде в дом за изоставени дечица и им занесе малко материални блага и много позитивна енергия. Слава Богу, благодарение на ГОЛЕМИТЕ ХОРА от този форум, миналата година преди Коледа успях да почувствам това усещане, когато помогнахме макар и малко на дечицата от Нови Хан. Сега, пак благодарение на тези ХОРА, аз лично се чувствам уникално удовлетворен (макар да не успях да дойда с вас, момчета). Усещането не може да се обясни - всеки го знае това, затова мога да кажа само едно: всеки един от нас може да бъде съпричастен, всеки едон от нас може да почувства лично закакво говорим, призовавам ви всички вие, колеги риболовци, при следващите подобни акции да бъдете съпричастни и да получите това огромно удовлетворение ...
Между другото , имам много добър приятел, на 65 години, с огромен житейски опит, от който слава Богу и аз мога да черпя при нужда. Той винаги ми е казвал, че НЯМА по-голямо удоволствие, няма по-силна емоция, сърцето не може да бъде по-пълно от момента, в който човек отиде в дом за изоставени дечица и им занесе малко материални блага и много позитивна енергия. Слава Богу, благодарение на ГОЛЕМИТЕ ХОРА от този форум, миналата година преди Коледа успях да почувствам това усещане, когато помогнахме макар и малко на дечицата от Нови Хан. Сега, пак благодарение на тези ХОРА, аз лично се чувствам уникално удовлетворен (макар да не успях да дойда с вас, момчета). Усещането не може да се обясни - всеки го знае това, затова мога да кажа само едно: всеки един от нас може да бъде съпричастен, всеки едон от нас може да почувства лично закакво говорим, призовавам ви всички вие, колеги риболовци, при следващите подобни акции да бъдете съпричастни и да получите това огромно удовлетворение ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ами същия бе Мишо, Спасов..misho_tsakov написа:Дори в гръб мога да позная Мишо.
И сега се чудя, това ново амплоа ли е на Г-на Тодоров .. или всячески е прикривал
неговата страст към риболова ..цели 7-8 години !?
Аз съм! И добре че не съм с лице, че тежко на фотографа. Митака спря чак след Батак, и доста се бе насъбрало...
И вие кой сте г-н Спасов?
Кефа е невероятен и спах с лека и удоволетворена душа, както одавне не ми се бе случвало!
много бързо забравяш

- vladobe
- научил се да хвърля
Адмирации!
"Не е важно какъв си - важното е да си добър човек!"
Ванга
Ванга
- bobigrig
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво момчета, дълбок поклон за тази постъпка

http://laminat4you.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Ако всеки един себеуважаващ риболовец направи това поне един път в живота си,риба ще има.Тръпката е неуписуема...и не само при зарибяването.Ще ги пуска и после ,защото вече ще са му като домашни любимци.Повярвайте!
Кеф ,цена няма