Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Прекрасна седмица на яз.Искър
Прекрасна седмица на яз.Искър
Здравейте колеги бях една седмица на Искъра и искарахме чудесно с компанията.Разположихме се както обикновено близо до бункера и вкарахме с лодка.Резултатите бяха добри не чак колкото миналата седмица но все пак добри.Кълвеше предимно платика а през ноща и доста едри каракуди епизодично и по някой костур.Използвахме само торен а захранката ни беше смляни царевица,жито и ечемик.Сутрин рано от лодката на отвесна блесна удряха и прилични костури същата операция повтаряхме и преди да се стъмни.Времето беше с нас като изключвам последните две вечири когато се опита да ни уплаши но за около час всичко отминаваше.Пожелавам на всички такива прекрасни излети НАСЛУКА 
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля

Такъми за бяла риба нямаме он до нас беше собственика на магазина в бизестена зад бивши Явор.За тази седмица която бяха хванаха около 4-5 бели но казаха че е слаба работа.Вместо да се чудиш че платиката удряше само на торен пробвай да вкараш някой път по навътре с лодка и ще видиш резултатите.А захранката ни беше пълна импровизация купихме я на по път от склад за фураж защото другата я забравихме.Забравих да кажа че и добавихме есенция карамел.Следващия път ако се случи да сме по едно и също време на Искъра ще те поканя под шатрата на гости да обмениме мнения и да се убедиш на място.
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля

-
mitec
Искара
Здравейте,
и аз бях на Искара,но мисля,че му казват "сухото дере".Доста едри платики на плувка,като захранката беше жито а стръв хляб след това и стръв жито.Доста добре беше за един неделен излет.
и аз бях на Искара,но мисля,че му казват "сухото дере".Доста едри платики на плувка,като захранката беше жито а стръв хляб след това и стръв жито.Доста добре беше за един неделен излет.
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля

zaxranka
zdr ribari skoro se zapalix po ribolova 6te mojeli da mi kajete nqkoq zaxranka za riba na plyvka.Ako moje da si q napravq sam.Blagodarqvi na predvaritelno. :lol: