Прекрасна седмица на яз.Искър

Модератори: bobopeli, sapuna

паци
новобранец
новобранец

Прекрасна седмица на яз.Искър

Мнение от паци »

Здравейте колеги бях една седмица на Искъра и искарахме чудесно с компанията.Разположихме се както обикновено близо до бункера и вкарахме с лодка.Резултатите бяха добри не чак колкото миналата седмица но все пак добри.Кълвеше предимно платика а през ноща и доста едри каракуди епизодично и по някой костур.Използвахме само торен а захранката ни беше смляни царевица,жито и ечемик.Сутрин рано от лодката на отвесна блесна удряха и прилични костури същата операция повтаряхме и преди да се стъмни.Времето беше с нас като изключвам последните две вечири когато се опита да ни уплаши но за около час всичко отминаваше.Пожелавам на всички такива прекрасни излети НАСЛУКА :lol:
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от altavoto_me4e »

pozdravleniq za dobriq ulov
nqma6e li nqkoq bqla riba prez no6ta
imam edno vapros4e platika na toren 4ervei li q love6e ????
i tazi zaxranka za platika????
ako mi otogvori6 6te sam ti mnogo blagodaren!!!
:D :D :D

NASLUKA!!!!
паци
новобранец
новобранец

Мнение от паци »

Такъми за бяла риба нямаме он до нас беше собственика на магазина в бизестена зад бивши Явор.За тази седмица която бяха хванаха около 4-5 бели но казаха че е слаба работа.Вместо да се чудиш че платиката удряше само на торен пробвай да вкараш някой път по навътре с лодка и ще видиш резултатите.А захранката ни беше пълна импровизация купихме я на по път от склад за фураж защото другата я забравихме.Забравих да кажа че и добавихме есенция карамел.Следващия път ако се случи да сме по едно и също време на Искъра ще те поканя под шатрата на гости да обмениме мнения и да се убедиш на място.
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Поздравления и от мен :D ,
наситина добра почивка с добър риболов :D чак да ви завиди човек. На всички пожелавам подобни преживявания и мерси за инфото :D
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

oki Paci
no tova 6te stane po natatak za6toto sam zamislil tazi sedmica da xodq na antonivanovci
no vse nqkoga 6te stane
aide 4ao i NASLUKA!!! :D :D :D
mitec

Искара

Мнение от mitec »

Здравейте,

и аз бях на Искара,но мисля,че му казват "сухото дере".Доста едри платики на плувка,като захранката беше жито а стръв хляб след това и стръв жито.Доста добре беше за един неделен излет.
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

A??
mitec
platikata predimno na jitce li q xvana ili na xlqb 6oto az kato bqx golqmo zna4enie ima6e zaxrankata i daje na zaxranka mi kalve6e
kato sloji6 zaxranka na kukata vse edno xlqb

NASLUKA!!!
kaizera
новобранец
новобранец

zaxranka

Мнение от kaizera »

zdr ribari skoro se zapalix po ribolova 6te mojeli da mi kajete nqkoq zaxranka za riba na plyvka.Ako moje da si q napravq sam.Blagodarqvi na predvaritelno. :lol:
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

пишете на КИРИЛИЦА-

БРАВО ЗА ДОБРОТО ИЗКАРВАНЕ
Бъдете здрави за риболов
kaizera
новобранец
новобранец

Мнение от kaizera »

ei kajetemi koi nomer kyka se izpolzva za karakyda kajete mi molq :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lu40
новобранец
новобранец

Мнение от lu40 »

Колеги,защо не пишете на кирилица?
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”