Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
Работата беше на който на каквото му се лови, аз лично до към 11 ловях на плаваща,а после ми вземаше по добре на прозрачна
Надявам се да съм ти помогнал

- coldy
- новобранец
- Обратна връзка:
Сутринта три каиша и един отърван, следобяд - два. Рибата кълвеше доста на рядко, сякаш единични бройки има в морето. И за жалост следобяда излезе източния и захладня. Дано да даде време, та да се нариболуваме 

Колега моля те уточни къде на Равда, никога не съм ходил там.alex.g.nikolow написа:ДНЕС НА РАВДА ОТ 14 ДО 16 ЧАСА 10 ДОСТА ЕДРИ
Обещавам твоита риба в морето да не я пипам

Тюленово през деня слабо надвечер здраво,над 20-25 заргани на човек.Иначе сутринта доста едри след обяд по малки но доста
-
- новобранец
Колега моля те уточни къде на Равда, никога не съм ходил там.bobiklima написа:alex.g.nikolow написа:ДНЕС НА РАВДА ОТ 14 ДО 16 ЧАСА 10 ДОСТА ЕДРИ
Обещавам твоита риба в морето да не я пипам

КАТО СЕ СПУСНЕШ ОТ КРЪГОВОТО КЪМ РАВДА ПЪТЯ ЗАВЪРШВА НА Т ЗАВИВАШ НА ДЯСНО И ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА НА ЛЯВО,ПЪТЯ ЩЕ ТЕ ОТВЕДЕ ДО МОРЕТО БУНИЧКАТА ЩЕ Я ВИДИШ И САМ.УСПЕХ
-
- новобранец
Вчера, около Лозенец - 63 бр. (половината каиши) ама като задуха, естествено. И безброй платеринки, но само 4-5 около 300-400 гр.
ALWAYS ONE FISH AHEAD
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и на германката взех 60 заргана до 15.00 ч. като започна след 10.00 да дава.след това направих проба от другата стран ана сафридското място но там само 5-6 рибока и си бих камшика.
Качествени чепарета Borkata

Два дни - четвъртък и петък бях в Синеморец за зарган.Първия ден бе слабо, но вчера след обед дойдоха едрите заргани.Върховото кълване бе след 16 часа, като до мръкване не спираше.Едвам си тръгнахме и още по-трудно излязохме по скалите.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
водата поизбисти ли се вече?в четвъртък бяхме на варвара-боза беше водата и мн слаб риболовБоцмана написа:Два дни - четвъртък и петък бях в Синеморец за зарган.Първия ден бе слабо, но вчера след обед дойдоха едрите заргани.Върховото кълване бе след 16 часа, като до мръкване не спираше.Едвам си тръгнахме и още по-трудно излязохме по скалите.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
водата поизбисти ли се вече?в четвъртък бяхме на варвара-боза беше водата и мн слаб риболов[/quote]
Тя водата се поизбистри Бат Стани ама рибата пак я няма, днес бяхме на Маслен нос където и вчера е дало некоя и друга риба. Днес зарганите бяха решили да почиват. Жалко за разкарването и за подготовката за рибилова. Надушила е гадината че пак се разваля времето и въобще не даде. Сафрида също никакъв- разпитахме и лодкарите.
Тя водата се поизбистри Бат Стани ама рибата пак я няма, днес бяхме на Маслен нос където и вчера е дало некоя и друга риба. Днес зарганите бяха решили да почиват. Жалко за разкарването и за подготовката за рибилова. Надушила е гадината че пак се разваля времето и въобще не даде. Сафрида също никакъв- разпитахме и лодкарите.
Здравейте колеги, днес след много умуване сутринта отидох на Бяла. Водата боза и след като похвърлях около час взех две риби и айде на север. На Кранево от обяд до 17 часа хванах 22 заргани и 4 бр. илария, Няма я тая година рибата нямя я
.

днеска от 8:30 до към 11 на четвърта буна 2 заргани и една иларийка
утре пак ще се пробва
утре пак ще се пробва
- недялко радков
- ще става разбирач
Днес на Каварна само писалки и боклуджи,за вчера се похвалиха с по- добър улов и качество.Сутринта на Тюленово е било много слабо и много народ.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- новобранец
Днес на СБА-то, 2 броя с много мъка от 7 до 9 на бързо потъваща. Много силен вятър имаше, а водата още е мътна.
Идеята беше да ловим на Тюленово, но вълните заливаха навсякъде.
Идеята беше да ловим на Тюленово, но вълните заливаха навсякъде.

- kiselq
- новобранец
- Обратна връзка:
На лозенец въобще не ставаше, на Перла по-биваше но големи вълни, вятър и рибата я нямаше. Много куц сезон тази година!