Национален отбор по волейбол

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Национален отбор по волейбол

Мнение от ceco65 »

Знам,че не му е тук мястото но нека поздравим националния отбор по волейбол за победата над световния шампион Бразилия с 3:2 и цялата рибарска гилдия да им пожелае и успех на финала. :smt041 :drinkers: :partyman: :supz: :smt023
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Цецо , поздрава за победа има място в който и да е форум , по което и да е време , още повече когато става въпрос за национален отбор на БЪЛГАРИЯ !!!
Не са ни много радостите , че да ги подминаваме , така че нека се радваме ... !
Дето се казва , и едно рибарско НАСЛУКА от всички нас ...
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

=

Мнение от ceco65 »

dimitar_ написа:Цецо , поздрава за победа има място в който и да е форум , по което и да е време , още повече когато става въпрос за национален отбор на БЪЛГАРИЯ !!!
Не са ни много радостите , че да ги подминаваме , така че нека се радваме ... !
Дето се казва , и едно рибарско НАСЛУКА от всички нас ...
много ме кефат.имах честа да ги гледам във ВАРНА и се изкефих максимално.шофьор съм към спортна редакция на БТV и съм съпричастен към всички победи на международно ниво като загърбвам симпатий.важното е да побеждаваме.пожелавам успех на всички който играят за БЪЛГАРИЯ :drinkers: :supz: :smt006
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Браво на момчетата,страхотна победа.
Не пропускам мачовете и съм безкрайно щаслив за тази победа,тя ще им даде самочуствие до финала за кайто не се съмнявам че ще участваме.
Само победи им пожелавам :smt026 :smt041 :smt026 :smt041
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Нямам какво да добавя , мога само да кажа , че имам шурей , женен за полякиня и е в Полша от много години , а се пукаше от яд когато губехме от поляците , а преди малко по скайпа дето се вика , "ревеше" с пълен глас ... сега вече ще видите как се пърди в турска джамия , ще ви изкараме четирите загуби , само с една , и то на финала !!!
Дано да е прав !
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

dimitar_ написа:Нямам какво да добавя , мога само да кажа , че имам шурей , женен за полякиня и е в Полша от много години , а се пукаше от яд когато губехме от поляците , а преди малко по скайпа дето се вика , "ревеше" с пълен глас ... сега вече ще видите как се пърди в турска джамия , ще ви изкараме четирите загуби , само с една , и то на финала !!!
Дано да е прав !
Всичко е било тактика със тези 4 загуби,гледай сега само да ни паднат :smt021 :smt021 :smt021
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Момчета,обичам Ви и тримата/писали по темата/,обичам националният отбор,обичам мрежата и топката,.....абе I LOVE THIS GAME!
И все пак....нека ВСИЧКИ сме БЪЛАГРИ!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

За пореден път! Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”