Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Национален отбор по волейбол
Модератор: dantho.mihov
Национален отбор по волейбол
Знам,че не му е тук мястото но нека поздравим националния отбор по волейбол за победата над световния шампион Бразилия с 3:2 и цялата рибарска гилдия да им пожелае и успех на финала.

=
много ме кефат.имах честа да ги гледам във ВАРНА и се изкефих максимално.шофьор съм към спортна редакция на БТV и съм съпричастен към всички победи на международно ниво като загърбвам симпатий.важното е да побеждаваме.пожелавам успех на всички който играят за БЪЛГАРИЯdimitar_ написа:Цецо , поздрава за победа има място в който и да е форум , по което и да е време , още повече когато става въпрос за национален отбор на БЪЛГАРИЯ !!!
Не са ни много радостите , че да ги подминаваме , така че нека се радваме ... !
Дето се казва , и едно рибарско НАСЛУКА от всички нас ...

- dimitar_
- сериозен играч
Нямам какво да добавя , мога само да кажа , че имам шурей , женен за полякиня и е в Полша от много години , а се пукаше от яд когато губехме от поляците , а преди малко по скайпа дето се вика , "ревеше" с пълен глас ... сега вече ще видите как се пърди в турска джамия , ще ви изкараме четирите загуби , само с една , и то на финала !!!
Дано да е прав !
Дано да е прав !
- SILVESTER
- ще става разбирач
Всичко е било тактика със тези 4 загуби,гледай сега само да ни паднатdimitar_ написа:Нямам какво да добавя , мога само да кажа , че имам шурей , женен за полякиня и е в Полша от много години , а се пукаше от яд когато губехме от поляците , а преди малко по скайпа дето се вика , "ревеше" с пълен глас ... сега вече ще видите как се пърди в турска джамия , ще ви изкараме четирите загуби , само с една , и то на финала !!!
Дано да е прав !

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.