Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли колеги тук във форума които снимат за "Хоби ТВ"?
Модератор: dantho.mihov
- stelco
- ще става разбирач
Re: Има ли колеги тук във форума които снимат за "Хоби ТВ"?
Колега Атанас Катцарски,ако може сподели кой е този платен водоем на който ловиш толкова много шаран ,че и аз да го посетя и да се наловя(ако мога де ,не съм много подготвен за свободните водоеми и за това търся платени дето бъкат от риба).Благодаря предварително.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Кажи когато си готов да снимаме заедно един филм в някой "аквариум" да видят уважаемите зрители как ловиш на хляб по много.Аз откога си търся такива хора,а Атанас си трае.Предложението е сериозно.Филми за шарани на свободни водоеми липсват поради масовото им обезрибяване и обезсмисляне да се въртят кадри само с обяснения без уловена риба.Атанас Катцарски написа:И защо си мислите,че в Марица няма шаран.![]()
То на зарибено и баба знае да хваща.Аз на зарибен водоем на хляб ги ловя и пак правя по 10 на шарана.Но това е глупаво,то все едно си в аквариум.
Искам да се снима такъв филм,за да видим как става работата.Как ловят майсторите!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ице, тия дни ще мина да говорим, че и ще ти вкарам оферта да снимаме заедно, да не съм сам, за едно мое място, което все още ще държа в тайна. Не знам само дали вече не е студено за шарана, тъй като тези дни бях именно там, а там нямах пропуск това лято. Този път беше единствения, който бях повече от подготвен и нямах слука с мирната риба. Водоема е свободен, но не го издавам, за да не се напълни с коли с музика, викачи, селяни с бомби и парашутисти, да не стане всичко в лай*а след техните "излети". За това по-добре да си трая. Все още с Анушка Енева го уговаряме как да стане така, че да не се споменава мястото. Тези дни съм в магазина ти и ще лафим 
Поздрави Любо!

Поздрави Любо!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
И аз съм от тези дето ловим в аквариуми ,на хляб.Кажи когато си готов да снимаме заедно един филм в някой "аквариум" да видят уважаемите зрители как ловиш на хляб по много.Аз откога си търся такива хора,

Ама има едни дето ги снимат по Хобито,не познавата рибата още

Аз там съм пораснал...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Отворен съм за предложения за водоеми ,на които може да се прави качествен риболов с ваше или без ваше участие,както си решите.
Е...,колега Sunnen защо се чудиш как да снимате и да не кажете ,къде е водоема .Ще го озаглавите филма "Риболов на Секретния водоем".
Майтап да става не го вземайте на сериозно.

- Val848
- научил се да хвърля
Колега, мисля че на язовира на Бистра е идеално за риболов на хишник и смятам ,че ще стане добро филмче..

Филма може да си се казва и "Риболов на Шаран" и не е нужно да се споделя мястото. Тези, които обикалят по свободните водоеми в цяла България, ще се сетят къде е мястото, като съм сигурен, че колкото и хора да го познаят, пак няма да е тази навалица от мангасарян, бракониери и мизерниците дето цапат, дето са отишли да пречат със стерео уредбите си на 100 човека опитващи се да хванат нещо. Не съм егоист, напротив, но е редно вече да се замислим в България, колко свободни водоема има с трофейни шарани, които се ловят и не са стресирани.
П.С. Аз също не се вписвам в екипа на Хоби, тъй като имам само един направен репортаж с тях, предстои ми един филм и живи и здрави ще снимаме отново репортаж за почистването на река Марица, че дано този път да дойдат повече колеги и за филм

Поздрави!
Да използвам темата да поздравя Ицо Бутников за хубавия филм, който гледам сега - с фидер на Марица, много приятен, отдавна не бях гледал качествен филм с фидер....благодаря за труда, който е положил.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Благодаря колега за хубавите думи,които си написал.Рядко,но улучвам по-някой път нещата.Даже късно го направихме,преди това имахме няколко излета на същото място с много уловена риба,но като за тричасов риболов бива.
-
- новобранец
-
- ще става разбирач
Иди на рибарника на Куртово,преди време бях ходил-ама то ми стана безинтересно.Излизат като парцали.stelco написа:Колега Атанас Катцарски,ако може сподели кой е този платен водоем на който ловиш толкова много шаран ,че и аз да го посетя и да се наловя(ако мога де ,не съм много подготвен за свободните водоеми и за това търся платени дето бъкат от риба).Благодаря предварително.
-
- ще става разбирач
Относно филма!Айде бе пичове снимайте да видим нещо истинско.То на аквариум всеки може.
Ако снимате кажете кога ще е предаването!!!
Ако снимате кажете кога ще е предаването!!!

-
- и господ не е толокова добър
А ти дали можешАтанас Катцарски написа:Относно филма!Айде бе пичове снимайте да видим нещо истинско.То на аквариум всеки може.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
Хахаха-не аз затва пускам тема за неплатените,че там е по-лесно!