Има ли колеги тук във форума които снимат за "Хоби ТВ"?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Има ли колеги тук във форума които снимат за "Хоби ТВ"?

Мнение от stelco »

Колега Атанас Катцарски,ако може сподели кой е този платен водоем на който ловиш толкова много шаран ,че и аз да го посетя и да се наловя(ако мога де ,не съм много подготвен за свободните водоеми и за това търся платени дето бъкат от риба).Благодаря предварително.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Атанас Катцарски написа:И защо си мислите,че в Марица няма шаран. :lol:
То на зарибено и баба знае да хваща.Аз на зарибен водоем на хляб ги ловя и пак правя по 10 на шарана.Но това е глупаво,то все едно си в аквариум.
Искам да се снима такъв филм,за да видим как става работата.Как ловят майсторите! :)
Кажи когато си готов да снимаме заедно един филм в някой "аквариум" да видят уважаемите зрители как ловиш на хляб по много.Аз откога си търся такива хора,а Атанас си трае.Предложението е сериозно.Филми за шарани на свободни водоеми липсват поради масовото им обезрибяване и обезсмисляне да се въртят кадри само с обяснения без уловена риба.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sunnen »

Ице, тия дни ще мина да говорим, че и ще ти вкарам оферта да снимаме заедно, да не съм сам, за едно мое място, което все още ще държа в тайна. Не знам само дали вече не е студено за шарана, тъй като тези дни бях именно там, а там нямах пропуск това лято. Този път беше единствения, който бях повече от подготвен и нямах слука с мирната риба. Водоема е свободен, но не го издавам, за да не се напълни с коли с музика, викачи, селяни с бомби и парашутисти, да не стане всичко в лай*а след техните "излети". За това по-добре да си трая. Все още с Анушка Енева го уговаряме как да стане така, че да не се споменава мястото. Тези дни съм в магазина ти и ще лафим :)

Поздрави Любо!
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Кажи когато си готов да снимаме заедно един филм в някой "аквариум" да видят уважаемите зрители как ловиш на хляб по много.Аз откога си търся такива хора,
И аз съм от тези дето ловим в аквариуми ,на хляб. :?
Ама има едни дето ги снимат по Хобито,не познавата рибата още :wink:
Аз там съм пораснал...
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Отворен съм за предложения за водоеми ,на които може да се прави качествен риболов с ваше или без ваше участие,както си решите.
doki 7
новобранец
новобранец

Мнение от doki 7 »

Е...,колега Sunnen защо се чудиш как да снимате и да не кажете ,къде е водоема .Ще го озаглавите филма "Риболов на Секретния водоем". :lol: :lol: :lol: Майтап да става не го вземайте на сериозно.
Аватар
Val848
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Val848 »

Колега, мисля че на язовира на Бистра е идеално за риболов на хишник и смятам ,че ще стане добро филмче..:)
Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sunnen »

:) Аз на майтап нося, но се замисли с 99% от българските водоеми какво се случва около бреговата ивица, какво се случва с рибата вътре, какво се случва и с хората предлагащи тези "удобства". Предпочитам да не направя филма, но водоема да е в чистия си и спретнат от природата вид. Да се радвам на уловите, които винаги връщам, тъй като не ям речна риба, както правят и хората, които не са много на брой, но го посещават.
Филма може да си се казва и "Риболов на Шаран" и не е нужно да се споделя мястото. Тези, които обикалят по свободните водоеми в цяла България, ще се сетят къде е мястото, като съм сигурен, че колкото и хора да го познаят, пак няма да е тази навалица от мангасарян, бракониери и мизерниците дето цапат, дето са отишли да пречат със стерео уредбите си на 100 човека опитващи се да хванат нещо. Не съм егоист, напротив, но е редно вече да се замислим в България, колко свободни водоема има с трофейни шарани, които се ловят и не са стресирани.
П.С. Аз също не се вписвам в екипа на Хоби, тъй като имам само един направен репортаж с тях, предстои ми един филм и живи и здрави ще снимаме отново репортаж за почистването на река Марица, че дано този път да дойдат повече колеги и за филм :)
Поздрави!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Да използвам темата да поздравя Ицо Бутников за хубавия филм, който гледам сега - с фидер на Марица, много приятен, отдавна не бях гледал качествен филм с фидер....благодаря за труда, който е положил.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Благодаря колега за хубавите думи,които си написал.Рядко,но улучвам по-някой път нещата.Даже късно го направихме,преди това имахме няколко излета на същото място с много уловена риба,но като за тричасов риболов бива.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

stelco написа:Колега Атанас Катцарски,ако може сподели кой е този платен водоем на който ловиш толкова много шаран ,че и аз да го посетя и да се наловя(ако мога де ,не съм много подготвен за свободните водоеми и за това търся платени дето бъкат от риба).Благодаря предварително.
Иди на рибарника на Куртово,преди време бях ходил-ама то ми стана безинтересно.Излизат като парцали.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Относно филма!Айде бе пичове снимайте да видим нещо истинско.То на аквариум всеки може.
Ако снимате кажете кога ще е предаването!!! :)
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Атанас Катцарски написа:Относно филма!Айде бе пичове снимайте да видим нещо истинско.То на аквариум всеки може.
:)
А ти дали можеш :?:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Хахаха-не аз затва пускам тема за неплатените,че там е по-лесно! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”