Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
dnes sutrinta ot 08-10.30na Noi na koraba (po to4no) 16 sargani vsi4kite sredni. Sled objad ot 13.30 do 16.00 samo 4 broiki ot koito edna malka . Utre ste se probvam pak tam
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Sajeljavam no njamam snimki
Ti kade ste e tarsish utre kolega

- coldy
- новобранец
- Обратна връзка:
Именно - цялата седмица! Утре отивам да прогоня такъмите, потърквам ръцете и отивам за червеи. Понеделник откриваме зимният риболовен сезон на югivalpetkov написа:От понеделник ще е квот ще е....

-
- новобранец
Охооо, Лети - тъкмо се чудех къде аджеба си качила тия снимки у фейсо, а то де билоnikzar72 написа:Ето и точните...размери

Тия дни и ние се поуплашихме от вида на морето, но сега мрънкам на половинката да се "поразходим" на юг... ако има резултат мрънкането и разходката ще пиша.
Упс, пиша от акаунта на половинката

Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
Днес, от 08 до 12,15 (с един час прекъсване), на Дружба, със мнооооо-оо-оого голяма клизма - 2 заргани и то на 4 метра отпред в камъка......Мъка-Мъкааааа ....-Мъка, колко много мъка има сред рибарския свят 

0885022272 / 0885897615
-
- ще става разбирач
така днес сефтосах южните пости, първо на Агалина, хора малко, вятър не много силен, вълнение голямо - за съжаление и риба нямаше. 1 заргана. От там отидохме на Германката (доста трудно го намерихме), за жалост бяха заети местата. Останахме само на оглед. Един от колегите имаше 15-на риби. Времето през което бяхме никой не извади. И от там към Варна. По пътя между Бургас и Поморие на камъните (незнам наименованието) имаше колеги, но не спрях да ги видя. Следващия път направо на Германката от рано. Поздрави. Утре сме на Дружба. И забравих да спомена - НЕВЕРОЯТНА ПРИРОДА. Който не е ходил - задължително да отиде. Къде сте го крили това местенце южняци....

- ivalpetkov
- разбира нещата
Предполагам,че става въпрос за буните преди Поморие-от Жезъла до къмпинг Европа....така се казват.Значи Германката никога не е била скрита,както и Агалината-те са много добре известни особено на южняците..хахаххх...
...Пък представям си ако отидеш и по на юг към Синеморец как ще харесаш природата...Особено гарнирана с пълни кофи зарган....хахаххх Радвам се че ти е харесало....Южното черноморие е много красиво-несъмнено... 

- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Днес двама човека между Равда и Несебър - 11 заргана, после 4 кила сафрид /на стръв 5 лв. от несебърските РК-та
/ и после газ за Бургас. Спряхме за малко и на "камъните между Бургас и Поморие"
ама там риба йок /имаше само колеги със софийски регистрации -само къпеха червеите
/

Колега, кога си бил днес на Германката?И аз бях там с едно приятелче, но си тръгнахме към 11 ч.Двамата имахме общо 14 броя.Вятърът беше ужасен и попречи да ги наскубим подобаващо.ico000_ написа:така днес сефтосах южните пости, първо на Агалина, хора малко, вятър не много силен, вълнение голямо - за съжаление и риба нямаше. 1 заргана. От там отидохме на Германката (доста трудно го намерихме), за жалост бяха заети местата. Останахме само на оглед. Един от колегите имаше 15-на риби. Времето през което бяхме никой не извади. И от там към Варна. По пътя между Бургас и Поморие на камъните (незнам наименованието) имаше колеги, но не спрях да ги видя. Следващия път направо на Германката от рано. Поздрави. Утре сме на Дружба. И забравих да спомена - НЕВЕРОЯТНА ПРИРОДА. Който не е ходил - задължително да отиде. Къде сте го крили това местенце южняци....![]()

-
- ще става разбирач
бамбуча. бях там към 13:00 - 13:30 но на мен ми се стори че вятър няма никакъв
Ами може и после да е "паднал "вятъра,защото ние си тръгнахме в 11 ч. .След нас останаха 2-ма човека единия беше горе на скалата,а другия долу.Този долу до 11 ч. имаше 5-6 риби и предполагам,че е този с 15-те риби за който споменаваш(сиво яке ,шапка и очила) не че има някакво значение де 

-
- ще става разбирач
да да точно той, той бе горе аз като отидох
хайде да идва утрешния ден,че нямам търпение да ги атакувам, само дето червеите не мога да си намеря, дано да са в колата, но така или иначе мисля още 1 доза да взимам хахахах за големия бойй 

Днес, на Дружба - от 07,30 - 11 - 4 заргани, 2 иларии, 1 чернокопче и още повече мъка от вчера.........
0885022272 / 0885897615