Модераторите??

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Да ви кажа нещо и на тримата ... на едни избори , един кмет ми обясни накратко какво представлява кмета .
Той е като един стълб забит в центъра на селото ( или града ) , някой минава и се обляга на него , някой ще го заплюе , друг ще напсува , камък ще хвърли , куче ще го припикае , крава ще се почеше , уморен ще приседне и тъй ден , и нощ ... до следващите избори .
Та вие долу горе сте в същото положение , ама хич да не ви пука , новите неща българина е свикнал все да ги "умува"...
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

emo vasilev написа:Честито , момчета .... и да вземете да почерпите за новите служби :!: :lol: :D .

На първа заплата викам по три големи със салатка за целият форум :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Недей така бре Павле, някой ще се вържат :wink:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Прав е колегата...тук има 9151 регистрирани потребители...делено на около 50 форума...горе долу по 200 капи на форум....а има некой и с повече...200 по 10 лева за почерпушка....е да проготвят новите модератори по 2000 кинта... за поливка на новите длъжностти... :lol:

Браво Павка по КОМСОМОЛСКИ...ги нареди хорицата... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ми те Фиксо и Косьо са ни подготвили европейски заплати та вервам ще се справиме :wink: :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

модераторите

Мнение от Диканаров »

Честито момци! По правилно решение трудно би могло да се направи! То май ние трябва да почерпим, а не те нас! :lol: :lol: Хайде на слука! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Честито и от мен! Печени сте. Дръжте фронта и МОДЕРИРАЙТЕ неуморно :wink: И триж по-неуморно я ловете!!! 8)
snegk

Мнение от snegk »

Понеже ги имам за приятели,дори с някой да не сме се запознали лично ще кажа на новите модове,че им сачуствм защото това е отговорност за която ще си носят последствията.Във форума има много готени колеги,но има и доста изроди които следят къде има риба и беж да я унищожът.Такива хора може да създават само интриги и скандали с което модовите трябва да се справят.Има и нови които бъркат местата на темите и на тях трябва да се помага,изобщо доста работа за което не им завиждам.Иначе успех в новата длъжност и да бъдат безкомпромисни към всички,дори това да съм аз. :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

яяяяя,чак сега забелязвам :shock: брееей,нема ме 10 дена и то станала някаква модераторска революция :lol: :lol: :lol: с мноо генерални промени-ей,все нещо не сьм доразбрал,довидял....пак се оказа,че живея една идея назад от самия живот :roll: наслука :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

упал очнулся гипс... :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:smt017 Иииииии .. баси кво става тука бре .... :idea: Сега ще трябва да се съобразявам кво пиа... грешка ( Пиша ) :idea: какво е това, изпращане без благодарности и посрещане без предупреждение :lol: айде да ви върви по вода ..... грешка ( по Риба ) :lol: Ааааа и Барута чорбаджиа станал .... кво прайте бре :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

ANGEL 123 написа::smt017 Иииииии .. баси кво става тука бре .... :idea: Сега ще трябва да се съобразявам кво пиа... грешка ( Пиша ) :idea: какво е това, изпращане без благодарности и посрещане без предупреждение :lol: айде да ви върви по вода ..... грешка ( по Риба ) :lol: Ааааа и Барута чорбаджиа станал .... кво прайте бре :lol:
Батка ако стана чорбаджия ще пусна тема в СЪОБЩЕНИЯ за да няма скрито покрито.И като казваш изпращане без благодарности какво имаш в предвид :roll:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

barutchiata написа:[Батка ако стана чорбаджия ще пусна тема в СЪОБЩЕНИЯ за да няма скрито покрито.И като казваш изпращане без благодарности какво имаш в предвид :roll:
Eeeee .....още не съм го написал и ме захапа :? Писах чорбаджия щото на моя комп излиаш като администратор ......
Изпращане без благодарности ....... кой квото иска да си мисли , аз питах просто що така :?: нема и дума за модовете или вече са история като доста други! ....... абе се ми е тая :smt025 нали имало свобода на словото :smt047 :smt103
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

barutchiata написа:
ANGEL 123 написа:
barutchiata написа:[Батка ако стана чорбаджия ще пусна тема в СЪОБЩЕНИЯ за да няма скрито покрито.И като казваш изпращане без благодарности какво имаш в предвид :roll:
Eeeee .....още не съм го написал и ме захапа :? Писах чорбаджия щото на моя комп излиаш като администратор ......
Изпращане без благодарности ....... кой квото иска да си мисли , аз питах просто що така :?: нема и дума за модовете или вече са история като доста други! ....... абе се ми е тая :smt025 нали имало свобода на словото :smt047 :smt103

Прав си за свободата на словото ама, има и едно друго нещо дето му викат интрига .........и това второто въобще не го тача :twisted: .
Точно това имах впредвит,че нещата трябва да са ясни,
за да няма"тоз ко каза" "ония какво написа" или ти както го каза "интрига"
Сапуна най добре го обясни и мисля че нещата се изясниха.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Верно е , че го написах па после размислих и го изтрих щото не искам да обиждам никой тук.Ама какво да се прави като съм като барута само искра ми трябва и бум.Аре ако съм обидил някой да ме извини.И за последно казвам да няма после някой пак неразбрали.Модератор съм с времени права на администратор.
Заключено

Обратно към “Разни”