Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Риболова около Русе

Мнение от bachoivo »

tenesista_ написа:Да за Ряхово говоря като цяло на тва ниво единствено дълбочини има на мартен но там бракониери не липсват В момента там ловят морунаж и скобар на щеки на дупката и от буната на директен
А някой да има инфо за Мартен, след помпената, посока Сандрово и за Русе, под Норд и тенискортовете...
P.S. Вчера се разходих по кея...под Рига голяма манифестация, г*з до г*з, мятат един върху друг с директните и болотата, ама и вадят скобар и морунаж. Не блестят с размери, но ги има...обаче аз не съм фен на навалицата
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Така е голяма навалица около града и в Мартен, та неделята решихме с колеги да го морим по-надалече и на спокойствие в Стълпище, но само попчетата ни посрещнаха достойно при това ниво.
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

kasabinho написа:На бял червей, на пиявица. Някъде бъркам ли според теб? Отворен съм за предложения и иновации :)
Пробвай на попово преасе или на рачешка опашка.

Колеги, я кажете къде най-рано отварят за да си взема стръв за сутрешен риболов.
Above us only sky
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

lfc_boy написа:Колеги, я кажете къде най-рано отварят за да си взема стръв за сутрешен риболов.
Знам за едно магазинче, което отваря в 7. Но не знам блока как се казва. От пазара тръгваш по ул. "П.Хитов" в посока Борисова. Преди светофара на борисова има един триъгълник в дясно и там в блока има едно магазинче(в един гараж). В 7:30 съм си пазарувал от там :)) Пада се е тука
Изображение
Само че не знам за колко рано говориш....ако има някой колега, който знае по-рано отварящ магазин да сподели
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Точно същият магазин,които е описал колегата се намира в блок "Хъшове" и мисля че отваря най-рано.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
A.S.H
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от A.S.H »

Мисля,че полицая(бл.Клокотница 2) отваряше рано,но незнам дали само през почивните дни :roll:
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Полицая отваря най-рано Преди отваряше в 6:00 сега не знам как е положението
deto_g
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от deto_g »

tenesista_ написа:Полицая отваря най-рано Преди отваряше в 6:00 сега не знам как е положението
Това е най-рано отварящия магазин
Изображение
Аватар
fishing.ivo6a.com
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от fishing.ivo6a.com »

Ако имаш път към Русе, мога да ти кажа къде да застанеш да ловиш скобари. Не са големи, но поне ти гарантирам, че без риба няма да се върнеш. Само, че ще ги ловиш на плувка най-вероятно.
Ще ходим на 7ми но понеже ще сме на палатка и затова сме избрали Ряхово миналата година пак бяхме там на 5 и 6 буна на плувка на едно по-плитко място около метър хванах доста мъздруга и морунаж и платички, скобари 10 тина ето тук:
Изображение
Изображение
Изображение
това е от сутринта до към обяд, този път смятам да заложа на МАМКА може да има по-добър резултат откъм скобари
Изображение
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

fishing.ivo6a.com написа: Ще ходим на 7ми но понеже ще сме на палатка и затова сме избрали Ряхово миналата година пак бяхме там на 5 и 6 буна на плувка на едно по-плитко място около метър хванах доста мъздруга и морунаж и платички, скобари 10 тина ето тук:
Колега, бъди с нагласата, че мястото ще е различно от мин. година...нивото сега е нисичко(не че знам колко е било мин. год., но тая е бая ниско)
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Колега на Ряхово миналата година даваше защото имаше висока квота сега нивото е доста ниско за тия буни а и скобара който си хванал тази година рядко се среща Като цяло за мен си се ориентирал правилно мамка и фидер. Миналата година в района на Ряхово хванахме доста морунаж на мамка и фидер За мамката си избери песъчливо дъно с много бързо течение Другите методи на чепаре и прожина мисля че са безмислени за тия места в момента. Колкото до пренощуването мисля че е доста щура идея но вечерта може да се обади нещо на плувка като за тази цел ти препоръчвам местата под 6та буна които са най дълбоки в момента. Тази година на остров Мишка който е срещу буните удари на сериозни риби Тва е дано съм помогнал.
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Сега изглежда долу-горе така:
Изображение

Дано имате успех в което се съмнявам,но ходене му е майката,според мен на Мартен има по голям шанс,но това е мое мнение!
Късмет!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
svetlens
новобранец
новобранец

Мнение от svetlens »

Нали сложиха бариера по пътя за буните и мисля че забраниха да се минава от там.
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Мдам колегата е прав вече не може да се минава от там Само с лодка пичове :(
Аватар
fishing.ivo6a.com
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от fishing.ivo6a.com »

Благодаря за инфото колеги, а около Бръшлен или Бабово дали няма да има удобно място за риболов и палатка да може да се стига с кола, много ще съм благодарен да ни насочите :?:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”