Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
[quote="strelolist"]Здравейте,искам да питам колегите от Бургас германка и маслен нос ли са най-дашните места от към зарган ..... 
Aгалина - след Каваците , пред Хотела след нея, скалите Св.Тома, ако ти се слиза надолу - скалите преди или около Варвара и Мичурин, буната Приморско ...

"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
-
- научил се да хвърля
Днес на Кранево 2 буна от 15.30-17.30 4 броя(3-те писалки)!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
-
- ще става разбирач
на дружба от 7.30 до 9.30 - 1 бр.
Днес на четвърта буна "Почивка" от 07.00 до 17.00- 4 бр. заргани.Много тегав риболов,сутринта много вятър и голям студ.От всичките 20-тина зарганджий които бяхме там най-голямата бройка хваната беше 5 бр.Утре пак ще се пробвам пък дано кътсметът е по-голям от днес.На здраве... 

Никой не е по-прав от правата лопата!
-
- научил се да хвърля
Днес на Германката манифестация ахахах. Мълвата от вчера обиколила навред. 7 часа бяха покрити скалите с рибари със светнал поглед. Резултата по 3-4 заргана на човек и 10 часа се махнахме.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Привет и от мен -днес имах мн интересен ден,хубав ,слънчев,изпълнен с мн емоции.Като за начало бяхме в 6 ч след Каваците,2 автомобила вече бяха акостирали на стоянката-долу 4 човека още по тъмно мятаха бомбардите,викам -давай брат на Германката,Къдравия какво да прави ще слуша.Отивамаме там олееее -6 коли вече там!!!Както и да е ,слязохме долу,помятахме,Къдравия уврътня -не му се стои тук-мн медуза и туктам някоя риба.Така половин час,оттам газ на моята любима Варвара.Бре и тук медузи колкото щеш!!!Ужас.....Часа вече беше 8.30......Обаче като почна след 9...удар след удар,само едри каиши на максимална дистанция-хвърляш колкото можеш навътре и след 2 -3 врътки ....прас зверски удар ,после през медузите ,и те още повече тежат и така около час скубахме заргани около 2 часа,леле колко се откачиха през медузите -сигурно 6-7бр се откачиха.Към 12 спря и ударите се разредиха.Абе направихме някоя и др риба но само отбрани екземпляри.Използвам случая да поздравя Боцмана,Онзинаси,както и Htod ,за последния ако му бъркам ника моля за извинение,мн се радвам че се видяхме в реалния живот-така де риба се лови с въдица -не с клавиатура хехе.УТРЕ ПАК СЪМ ТАМ.Айде малко снимки от мен -сори от мобилния са слабо качество, но надявам се ще оцените жеста
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Днес на Болата от 7 до 14 часа 1 бр.зарган!След обяд реших да хварлям в залива кам плажа.Резултатът: 46 иларии от 15 до 17 часа.Даваше на всяко хвърляне.Иларийките нищо особено,поне не си останах с едната зарганка 

Много тегав риболов , от 7 до 16 ч 15 броя , до обяд на Веселие , после на Агалина , време прекрасно зарганско , но.....
Използвам случая да поздравя Боцмана,Онзинаси,както и Htod ,за последния ако му бъркам ника моля за извинение,мн се радвам че се видяхме в реалния живот-така де риба се лови с въдица -не с клавиатура хехе.УТРЕ ПАК СЪМ ТАМ.Айде малко снимки от мен -сори от мобилния са слабо качество, но надявам се ще оцените жеста[/quote]
Хихихи голям е кеф да си на риба с Митака нали(Онзинаси) - имаме една такава случайна среща на Св. Тома тази година.Митак не се крийте с Карид ами се обадете да пийнем по една бира,че имам да те черпя за първия уловен зарган от този риболов. Колкото до тебе бат Стани кажи ми как ти остава толкова време да ги преследваш тези с човките, чета ви тези дни и така ме сърбят ръцете че не мога да ви опиша? И моля те хайде кажете къде ходите на Варвара за риба,става въпрос за скалите преди селото в посока от Царево ли? Моля се всичко да е ОК и ако е така още в петък ако успея да се отскубя от бачкане ще слезем надолу.Ако се задържи времето както го дават почивните дни е възможно да се засечем? Поздрави.
Хихихи голям е кеф да си на риба с Митака нали(Онзинаси) - имаме една такава случайна среща на Св. Тома тази година.Митак не се крийте с Карид ами се обадете да пийнем по една бира,че имам да те черпя за първия уловен зарган от този риболов. Колкото до тебе бат Стани кажи ми как ти остава толкова време да ги преследваш тези с човките, чета ви тези дни и така ме сърбят ръцете че не мога да ви опиша? И моля те хайде кажете къде ходите на Варвара за риба,става въпрос за скалите преди селото в посока от Царево ли? Моля се всичко да е ОК и ако е така още в петък ако успея да се отскубя от бачкане ще слезем надолу.Ако се задържи времето както го дават почивните дни е възможно да се засечем? Поздрави.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Хихихи голям е кеф да си на риба с Митака нали(Онзинаси) - имаме една такава случайна среща на Св. Тома тази година.Митак не се крийте с Карид ами се обадете да пийнем по една бира,че имам да те черпя за първия уловен зарган от този риболов. Колкото до тебе бат Стани кажи ми как ти остава толкова време да ги преследваш тези с човките, чета ви тези дни и така ме сърбят ръцете че не мога да ви опиша? И моля те хайде кажете къде ходите на Варвара за риба,става въпрос за скалите преди селото в посока от Царево ли? Моля се всичко да е ОК и ако е така още в петък ако успея да се отскубя от бачкане ще слезем надолу.Ако се задържи времето както го дават почивните дни е възможно да се засечем? Поздрави.[/quote]kalin_76 написа:Използвам случая да поздравя Боцмана,Онзинаси,както и Htod ,за последния ако му бъркам ника моля за извинение,мн се радвам че се видяхме в реалния живот-така де риба се лови с въдица -не с клавиатура хехе.УТРЕ ПАК СЪМ ТАМ.Айде малко снимки от мен -сори от мобилния са слабо качество, но надявам се ще оцените жеста
Абе отпуска бе пич,отпуска съм си взел и постоянно ги дебна човките хехе.!!!
колеги досега ловях зарган на торен и имаше добри резултати.Та въпроса ми е ако закача някаква малка рибка нямали да ми клъвне някой по-голям камшик не дребни писалки. 

вчера на ной от 08,30 до 14,00 20 бр.

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Здрасти пичове -днес отново рубриката гол след гол от 6,30 до 10-после задуха и спря.Оттам в гората и мезенце събрахме-хубави сърнели,довечера ще ги полея с биричка.Ето ви и снимки на трофеите от днес 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Браво бе Стани!
Освен зарганска и гъбена градинка си намерил
Тази сутрин на Германката за мен бе по-зле от вчера
Освен зарганска и гъбена градинка си намерил

Тази сутрин на Германката за мен бе по-зле от вчера

-
- ще става разбирач
чудя се да плача ли , да се радвам ли - много риба колега. Днес обиколих 3-та буна, Ной, Дружба - 2 боклуджи + 1 зарган. Рибата по рядка и от на баба ми космите