Зарган 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Зарган 2011

Мнение от bat stani68 »

Много здраве на Боцмана-правилно си забелязал в петък сутринта,ние изпреварихме бялата астра в която бяхте вие хехе-петък беше добър ден определено,сега е неделя и се прибирам с 16 риби и т ва е до 8.30 сутринта ,после задуха и замря,слабо но срещу природата не се рита,пък и както казва един уважаван от мен господин от форума Нептун си пази чедата-иначе всичко ще изтърмъчим!!
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Аватар
brineketo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brineketo »

Днес на Германката много слабо,само 10 бр.Както казва Бат стани вятъра обърка всичко.
djakdjak_63
новобранец
новобранец

Мнение от djakdjak_63 »

Днес на Варвара същата работа.Рано сутринта 5 бързи и после 3 часа мъки, в резултат на което още 5 броя.И според мен вятъра обърка работата.
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Днес на яхтеното един час мятах и нищо... После отидох на пристанището... уж за попчета но видях че още преди бариерата, там където рибарите спират малките лодки е фрашкано с илария, викам си да я пробвам на бомбарда и взех 20-30 риби за 2 часа. Имаше и хора които се мъчеха на плувки и дъна... е пак хващаха но лапините не ги оставяха на мира......
Изображение
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Вчера около Поморие - греда,
ама твърда и плътна.
Четири бомбарди имаме 0 рипки.
Ама и толкова се старахме де. :D
Мисията ни беше друга. :lol:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
kalin_76
новобранец
новобранец

Мнение от kalin_76 »

КИРО написа:Вчера около Поморие - греда,
ама твърда и плътна.
хахахаха Бате Кире няма ли да кажеш каква беше таз секретна мисия точно в Поморие. Май сте объркали риболова в съботата ми се струва. Имаше прилични сафридец в съботата. Резултата с който се прибра моя тъст беше - 4-5 кг.А аз будалата като по прост организирах екскурзия до маслен нос за зарган с приятели ама и там колебливо 3-ма човека около 80-риби , много хора в съботата чудесно време,мокри крака и риба дето реши че следообед не и харесва да яде. Запознахме се с Сашо и Ванката от форума. Колкото до бомбардите в събота в Поморие - до обед нищо не е давало на северния вълнолом на който може и да сте били. Следобед един познат от форума Гришата беше направил 12 заргана дето се вика по лъжичка на час хихихихи. В неделята влязохме с лодката сутринта с тъста и по обед газ на обратно ама тва не е за тука.След това слязох до вълнолома да вида как е ама вятъра беше ужасяващо силен и реших да прекарам следобеда в хоризонтално положение хихихихи. Зарганеца вече е към края - колкото и да ми е трудно да го призная сезона е на привършване.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ами Калине,
всяка година ГФ си прави по това време
риболовната среща в Поморие.
Та това си беше основната мисия. :D
Изображение

В такива дни подхождаме към риболова малко
по-несериозно,но риба за вечерта си имаше по масите де. :wink:
Изображение
Изображение

Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

kalin_76 написа:
КИРО написа:Вчера около Поморие - греда,
ама твърда и плътна.
хахахаха Бате Кире няма ли да кажеш каква беше таз секретна мисия точно в Поморие. Май сте объркали риболова в съботата ми се струва..
още в четвъртък исках да ти пратя едно лично съоб.(да отскочиш при нас) ама май няма кой да оправи този проблем с ЛС от доста време е така
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
kalin_76
новобранец
новобранец

Мнение от kalin_76 »

още в четвъртък исках да ти пратя едно лично съоб.(да отскочиш при нас) ама май няма кой да оправи този проблем с ЛС от доста време е така[/quote].
Хайде следващия път догодина само да сме живи и здрави - иначе с удоволствие щях да се запозная с варненската тайфа. Кажете в кое заведение сте били че нещо много познат ми се струва интериора?
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Първата вечер в Марина холидей,към 50 бройки,
втората в Адмирал - къде 80 "люспи" имаше.
Изображение

Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

В събота на Синеморец със брат ми хванахме общо 130 заргани. Времето беше прекрасно. За съжление в неделя само сутринта успяхме да уловим 27бр. и се раздуха един изток. В началото не пречеше но постепенно се усили и рибата изчезна на-някъде. А още по гадното е че прогнозите за новата седмица са отвратителни. Успех на всички. :drinkers:
bobiklima
новобранец
новобранец

Мнение от bobiklima »

Малко късничко пиша, но вчера голямо обикаляне от Агалините през Созопол,Черноморец и накрая на Илия Бояджиев 11 платеринки, немога да кажа иларии защото си бяха едрчки. Не знам вие какво ще кажете но рибата се дръпна много на вътре поне аз съм с такова впечатление от скромния си опит като рибар.
nikolai8585
новобранец
новобранец

Мнение от nikolai8585 »

Вчера сутринта на тюленово до 10ч по две измъчени заргани после на камен бряг нищо,
отидохме на нос калиакра но от горната страна на едно заливче с две подобия на буни,
колегата дръпна две бъзи,едната доста прилична заргана и после пак нищо,стана 14ч
и решихме да пробваме на буните на ной,одидохме там ,то голям сбор ,майстори от цяла варна
а риба нямаше чак към 16ч се приближи пасаж и взехме по 6,7 риби и тва беше вчеращния ми
риболов на зарган.

Дали е започнала да мигрира вече?
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

nikolai8585 написа:Вчера сутринта на тюленово до 10ч по две измъчени заргани после на камен бряг нищо,
отидохме на нос калиакра но от горната страна на едно заливче с две подобия на буни,
колегата дръпна две бъзи,едната доста прилична заргана и после пак нищо,стана 14ч
и решихме да пробваме на буните на ной,одидохме там ,то голям сбор ,майстори от цяла варна
а риба нямаше чак към 16ч се приближи пасаж и взехме по 6,7 риби и тва беше вчеращния ми
риболов на зарган.

Дали е започнала да мигрира вече?

Моето мнение,от опит придобито е че рибата преобладаващо е вече на юг след маслен нос-самите постове от тези дни го доказват.
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Прясно инфо от днес-3 ма човека- мои хора -Синеморец,Ахтопол,Варвара,Черноморец-голямо обикаляне,голям сулган не може да се хвърли-ресултат 1 рибка :butthead:
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”