Другари Модератори

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Заключено
Osi
ще става разбирач
ще става разбирач

Другари Модератори

Мнение от Osi »

Другари Модератори: snegk, sapuna, Nikola Polizovski, AL KAPONE, emo vasilev, slivnalia, VGS, Jechev, Митев, Павел Иванов, Кърцата, Paublo_Eskobar, simo72, sestrata,
не разбрах защо ми триете непрекъснато темата? Това форма на дискриминация ли е?
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Другари Модератори

Мнение от simo72 »

Не знам за какво става въпрос , но сигурно си има причина.
Но мястото на темата ти / тази / не е тук.
Затова ще я преместя там , където трябва.
Върл Shimano фен!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ами замисли се малко бе пич :idea: прочете ли правилата за пускане на обяви :?:
спази ли всички точки :?:
ако го направиш ти давам гаранция ,че никой нема да ти я барне :wink:
Osi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Osi »

Първо съм чел и мислил преди да пусна тази тема. Единствено не пиша телефон защото нямам личен такъв, а служебния си номер нямам право да разпространявам в публичното пространство, това е политика за информационна сигурност в компанията за която работя. Не виждам основание да ми се трие обявата заради това. Ако толкова ви е важно да е написан телефон, ще пиша фиктивен тогава. :wink:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Щом си напълно наясно с проблема не виждам, защо беше нужна тази тема.
Вместо да пишеш фиктивен телефон може просто да пуснеш обявата си в друг сайт, където условията ти допадат.
Друг вариант е да нарушиш правилата във фирмата ти работодател, а не тези на форума :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ами аз примерно точно заради телефона не пускам обяви в упоменатият подфорум както и не се възползвам от това че мога да го модерирам .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Osi написа:Първо съм чел и мислил преди да пусна тази тема. Единствено не пиша телефон защото нямам личен такъв, а служебния си номер нямам право да разпространявам в публичното пространство, това е политика за информационна сигурност в компанията за която работя. Не виждам основание да ми се трие обявата заради това. Ако толкова ви е важно да е написан телефон, ще пиша фиктивен тогава. :wink:
Колега,аз мисля че достатъчно е било в обявата ти да напишеш,как немаш личен телефон....как имаш служебен,но зарад еди какви си правила...дрън -дрън.....Сигурно колегата който ти е изтрил темата,щел да разбере и да направи отстъпка в случая.Ти искаш ние да бъдеме хем модератори хем леля Ванга :wink: да четеме мисълта Ви.....
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Osi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Osi »

При повторното пускане на обавата болдвах текста с който съобщавах, че нямам телефон.
Както и да е! Няма да пускам обяви в тоз подфорум защото правилата ме дискриминират. :wink: Съжалявам и тази тема може да делиитнете.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Osi написа:При повторното пускане на обавата болдвах текста с който съобщавах, че нямам телефон.
Както и да е! Няма да пускам обяви в тоз подфорум защото правилата ме дискриминират. :wink: Съжалявам и тази тема може да делиитнете.

Поредния тарикат искащ хем равнопоставеност, но ако може да е със специлни права. Андрешко, правилата са за всички и много ясно е написано, че едно от изискванията е да има телефон за връзка. А който няма съответно не е задължително да пуска обява тук.

Колкото до обявата ти аз я изтрих, защото се разминава със изискванията за пускане на обява. Всичко е написано много ясно и не разбирам след като не си спазил изискванията какво целиш с тази си тема. За сведение на хитреещата ти мисъл ще кажа, че потребители с пуснати бутафорни телефони им забранявам достъпа до магазина.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”