Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Другари Модератори
Модератор: sapuna
Другари Модератори
Другари Модератори: snegk, sapuna, Nikola Polizovski, AL KAPONE, emo vasilev, slivnalia, VGS, Jechev, Митев, Павел Иванов, Кърцата, Paublo_Eskobar, simo72, sestrata,
не разбрах защо ми триете непрекъснато темата? Това форма на дискриминация ли е?
не разбрах защо ми триете непрекъснато темата? Това форма на дискриминация ли е?
-
- кандидат преподавател
Re: Другари Модератори
Не знам за какво става въпрос , но сигурно си има причина.
Но мястото на темата ти / тази / не е тук.
Затова ще я преместя там , където трябва.
Но мястото на темата ти / тази / не е тук.
Затова ще я преместя там , където трябва.
Върл Shimano фен!
Ами замисли се малко бе пич
прочете ли правилата за пускане на обяви
спази ли всички точки
ако го направиш ти давам гаранция ,че никой нема да ти я барне

спази ли всички точки

ако го направиш ти давам гаранция ,че никой нема да ти я барне

Първо съм чел и мислил преди да пусна тази тема. Единствено не пиша телефон защото нямам личен такъв, а служебния си номер нямам право да разпространявам в публичното пространство, това е политика за информационна сигурност в компанията за която работя. Не виждам основание да ми се трие обявата заради това. Ако толкова ви е важно да е написан телефон, ще пиша фиктивен тогава. 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Щом си напълно наясно с проблема не виждам, защо беше нужна тази тема.
Вместо да пишеш фиктивен телефон може просто да пуснеш обявата си в друг сайт, където условията ти допадат.
Друг вариант е да нарушиш правилата във фирмата ти работодател, а не тези на форума
Вместо да пишеш фиктивен телефон може просто да пуснеш обявата си в друг сайт, където условията ти допадат.
Друг вариант е да нарушиш правилата във фирмата ти работодател, а не тези на форума

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами аз примерно точно заради телефона не пускам обяви в упоменатият подфорум както и не се възползвам от това че мога да го модерирам .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега,аз мисля че достатъчно е било в обявата ти да напишеш,как немаш личен телефон....как имаш служебен,но зарад еди какви си правила...дрън -дрън.....Сигурно колегата който ти е изтрил темата,щел да разбере и да направи отстъпка в случая.Ти искаш ние да бъдеме хем модератори хем леля ВангаOsi написа:Първо съм чел и мислил преди да пусна тази тема. Единствено не пиша телефон защото нямам личен такъв, а служебния си номер нямам право да разпространявам в публичното пространство, това е политика за информационна сигурност в компанията за която работя. Не виждам основание да ми се трие обявата заради това. Ако толкова ви е важно да е написан телефон, ще пиша фиктивен тогава.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

При повторното пускане на обавата болдвах текста с който съобщавах, че нямам телефон.
Както и да е! Няма да пускам обяви в тоз подфорум защото правилата ме дискриминират.
Съжалявам и тази тема може да делиитнете.
Както и да е! Няма да пускам обяви в тоз подфорум защото правилата ме дискриминират.

- barutchiata ©
- Администратор
Osi написа:При повторното пускане на обавата болдвах текста с който съобщавах, че нямам телефон.
Както и да е! Няма да пускам обяви в тоз подфорум защото правилата ме дискриминират.Съжалявам и тази тема може да делиитнете.
Поредния тарикат искащ хем равнопоставеност, но ако може да е със специлни права. Андрешко, правилата са за всички и много ясно е написано, че едно от изискванията е да има телефон за връзка. А който няма съответно не е задължително да пуска обява тук.
Колкото до обявата ти аз я изтрих, защото се разминава със изискванията за пускане на обява. Всичко е написано много ясно и не разбирам след като не си спазил изискванията какво целиш с тази си тема. За сведение на хитреещата ти мисъл ще кажа, че потребители с пуснати бутафорни телефони им забранявам достъпа до магазина.