Предложение за "Първенец *НА РИБА*" за годината

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

batmilen написа:Тинтири минтири...по добре да се тегли атоматично...
Защо да се принизяваме като някой бивши величия...дето носеха черни заргански пояси...титли и тям подобни епитети и местоимения...
5кила написа:знаете ли кво сме правили?т.нар. ДРУГАРСКА каса-напр работите 10 човека на едно место,на всяка заплата,всеки дава по 20 лева в касата всеки месец и само един ги взима,на следващия-друг,на следващия-друг...и така,докато се извьртите-кефа е,че всеки си трьгва с по двайсе лева по малко,но ведньж на 10 месеца(примерно) си трьгва с по 200 кинта повече...помислете в/у това :idea: голем майтап е-кво ще те заболи за 20 кинта на месец,ама друго си е да вземеш 200 накуп+...ами ако сте 40 човека?
БАРУТЕ заключвай темата!След подобни мнения само се излагаме в пространството!
Дори я DELL-ни за по-сигурно!
Последно промяна от sapuna на Нед Юли 15, 2007 11:03 pm, променено общо 1 път.
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

??????верно не верваш?мноо ме разочарова,колега :cry: делвай,наслука-само се опитах да дам идея,чао
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

даже,така се ядосах от тоя нож в гьрба,че мисля повече да не участвам-и без това,кво можах казах,дано да има някой на който да сьм бил полезен :idea: чао,верно,наслука-кво беше,там..пази боже,сляпо да прогледа,ех,наборе,предаде ме ти ,ай,нема да ви излагам повече в ..хм..пространството:wink:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

чуруликпенчо написа:А може ли аз да късам билетчетата?

Пък и като си помисля малко, ми идва на акъла дали да не започнем от следващата година. Ще питате за мотивите:
1.Няма кой да се мери с този 112 кг. сом за тази година . Наградата е предварително решена. К'во се очаква от нас? Да платим на човека 6-те години трернировка ли?
2.Каква е гаранцията ,че уловената /печеливша/риба не е някое бракониерско изпълнение? При тоя двоен стандарт,дето се вихри.....
3.При 75% сладководни ,как биха изплували останалите 25%морски риболовци?
4.Като опре работата до пари ,ще стане така ,че няма да можем да се четем,камо ли да се погледнем.
Не ме разбирайте погрешно.Аз казвам неща,дето повечето хора ще си ги помислят,но няма да ги изрекат,за да не ги вземат за дребнави и така ще си останат "герои" във форума. Разбирам и благородните , новаторски помисли на Сапуна.Да си новоизлюпен модератор ,трябва да измисляш и нови предизвикателства.
Май по-добре щеше да е да се организираме за една обща игра за в тотото. Джакпота си струва.....
Много верни неща казваш а искам да добавя още нещо:ако избора се оповава на снимков матерял то има момчета които с фотошопа магат да направят чудеса........аз съм доста бос в фотошопа то си и личи-
Изображение
(м/у другото това е световния рекорд за шаран а рибаря съм аз ;) )
така че обмислете го добре......
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

екстра старт направихте,модераторите,като гледам и някои други неща :wink: ,бати
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ей момчета , аз викам да не се "дъвчете" тая вечер повече , оставете и за утре , че има някои дето това чакат и само се подхилват , не им правете кефа ... !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

dimitar_ написа:Ей момчета , аз викам да не се "дъвчете" тая вечер повече , оставете и за утре , че има някои дето това чакат и само се подхилват , не им правете кефа ... !
утре ГО НЕМА :wink: не,че е нещо значително-той,живото си вьрви...
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Явно не усетихме замисъла,а всеки се втурна към личната облага!Никъде не съм писал за парично възнаграждение!Предложих поощрение.Т.е. нещо,с което всеки от нас би се гордял докато е жив!
......
Малки сме!Не заслужаваме подобнИ номинациИ!

Косе,трий темата!Няма смисъл!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Както всичко друго в България още не е започнало и вече свършва.Разбираемо е за някой които нямат възможност да ходят на добри водоеми да са против.Обаче на формула отиват тез които имат пари за кола и подръжка.Аз например мога с парите от всеки риболов да си копувам по една шаранска пръчка на шимано,но ако спечеля едно китайско минте ше съм много горд защото съм го спичелил.А относно големият сом,той няма нищо общо защото Митака каза да се проведе конкурс за най добър рибар а не за най голяма риба.И незабравяйте,че форума е място да си обменями информация съвети и всичко свързано с нашия риболовен живот,а не място за създаване на интриги и скандали. :wink:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Както всичко друго в България още не е започнало и вече свършва.Разбираемо е за някой които нямат възможност да ходят на добри водоеми да са против.Обаче на формула отиват тез които имат пари за кола и подръжка.Аз например мога с парите от всеки риболов да си копувам по една шаранска пръчка на шимано,но ако спечеля едно китайско минте ше съм много горд защото съм го спичелил.А относно големият сом,той няма нищо общо защото Митака каза да се проведе конкурс за най добър рибар а не за най голяма риба.И незабравяйте,че форума е място да си обменями информация съвети и всичко свързано с нашия риболовен живот,а не място за създаване на интриги и скандали. Wink
Колега,нещо не те разбирам съвсем точно какво искаш да кажеш:
1. Че който няма пари не трябва да ходи за риба?
2. За к'ъв чоп тогава ще е снимковия материал,ако не за големи риби?
3. По какво ще се определя кой е най-добрия рибар? Да не би да е по най-много постове,най-добри възли,най-новатоски методи или теории за риболова?
4.Не видях нито един интригант до момента.Всеки си каза мнението,което е в духа на демокрацията . Нали е форум?Или не е....?
5. Не мислиш ли ,че Сапуна се набута с тая тема точно както Локал миналата седмица?
Когато човек става модератор не са важни само новаторските теми. По-важно е да се отчете ,че се работи с хора /не помня колко хиляди сме регистрирани/ и всеки от тях е различен характер,различен риболовец и е виждал какво ли не в живота си. Защо като не ни харесва нещо от написаното и веднага: "Барута да трие темата".
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Попринцип съм ЗА идеята :).Предлагам да има най-голям карък и най-добър рибар.Но второто да бъдев разделено в няколко категории-да речем морски риболов,риболов на шаран,риболов на щука,риболов на бяла риба и т.н.сори ако някой е дал идеята ма ме мързи да чета ;) :lol: :lol:
То риба има ама водата е повече.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

sapuna1971 написа:
batmilen написа:Тинтири минтири...по добре да се тегли атоматично...
Защо да се принизяваме като някой бивши величия...дето носеха черни заргански пояси...титли и тям подобни епитети и местоимения...
Защо ли?Защото някои ходим за риба,а някои стоите само в "разни"!
Въпрос на вкус казало кучето и си облизало...ако за едни един миризлив гьол е върха на сладоледа , а няколко слънчака и таранки... са черешката на тортата... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: какво да говорим за сравнение с морския риболов...такова няма... :lol:

Пред рибата всички са равни...няма по-по-най... :lol:

Някой ходели за риба....ами ходете си....

Абе какво съм се захванал с вас...вие една фанелка на клуба не може да направите...номинации и медали им се приискало... :wink:

еи го като колегата по-горе...решили, събрали се направили състезание и купон...така трябва да бъде..работа трябва...а не само акъли да давате като селски кръчмари на третата ракия. :wink:

браво на колегите дето бяха купили със собствени пари малки рибки и зарибили някакъв водоем... :cry:

браво на колегите организирали състезание и после почистили целия терен на водоема... :cry:

браво на тези които събират пари за някаква благотворителна цел...

да ви попитам вие какво сте направили за този форум... :cry:

от тия 9000 и кусур регистрирани...колко има дето и една точка не са написали във форумите...сякаш са български депутати...глухи и неми...

най-лесно е да доиде чистача наречен мУдератор и да заключи темата... :twisted:

ама може ли да заключи всичко... :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”