Зарган 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
kalin_76
новобранец
новобранец

Re: Зарган 2011

Мнение от kalin_76 »

bat stani68 написа:Прясно инфо от днес-3 ма човека- мои хора -Синеморец,Ахтопол,Варвара,Черноморец-голямо обикаляне,голям сулган не може да се хвърли-ресултат 1 рибка :butthead:
Леуе ние къде ша ходим утре тогаз хихихихи. Май обрекохме риболова предварително. Дано да падне вълната до утре че лошо. Жалко за подготовката.
dr-marti
новобранец
новобранец

Мнение от dr-marti »

Рибата на юг ,ама не е чак така ....Вчера за 2 часа следобед на яхтеното в Несебър 15 отлични като размер зизита.Сулгана си блъскаше,водата позамътена ,ама и рибите си бяхя там .Имаше поне 10-тина местни на кея , ама явно никой от тях не се обажда за инфо...
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Втория ден от отпуската реших да търся заргана леко на юг от Бургас.....дестинация Брега на Отманли...и го открих .От 9.00 до 12.00 това http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=15651
Малко но от сърце....вятъра беше отврат,сулогана също.Бях сам на ялово място,но успях да дръпна някоя бройка-май първите ми и последни за сезона...аз не съм и ходил до сега за таз година за зарган,но колкото толкова...
Специални благодарности на колегата giovi2005 от Варна...тез от снимката до един са дръпнати с макарата,която той ми продаде... :drinkers:
Последно промяна от ivalpetkov на Сря Ное 09, 2011 2:00 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

днес на ной от08,00 до 11,00 капо.
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

на вълнолома капо днес, преместих се на тетраподите за кая и таман тръгна гол след гол и сур кат се изльосках между камъните по гръб- задните ми части вир вода , чудех се да се смея ли да плача ли и газ с мокро дупе към вкъщи да не настина- докато стигна до колата - срам голям :)
checho_58
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от checho_58 »

ico000_ написа:на вълнолома капо днес, преместих се на тетраподите за кая и таман тръгна гол след гол и сур кат се изльосках между камъните по гръб- задните ми части вир вода , чудех се да се смея ли да плача ли и газ с мокро дупе към вкъщи да не настина- докато стигна до колата - срам голям :)
Е ми, лошо ама както се казва, сухо дупе риба не яде! :lol:
Аватар
Stanimir17
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stanimir17 »

ico000_ написа:на вълнолома капо днес, преместих се на тетраподите за кая и таман тръгна гол след гол и сур кат се изльосках между камъните по гръб- задните ми части вир вода , чудех се да се смея ли да плача ли и газ с мокро дупе към вкъщи да не настина- докато стигна до колата - срам голям :)
Хубавото е, че не си пострадал, а си се разминал с намокряне
In vino veritas!
:partyman:
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

bat stani68 написа: Моето мнение,от опит придобито е че рибата преобладаващо е вече на юг след маслен нос-самите постове от тези дни го доказват.
Значи и твоето мнение съвпада с моето.
От всички проби из околността на Варна резултатите са плачевни.Докато приятели направиха голям шлем в Ахтопол и Синеморец тези почивни дни.
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Мн здраве на Калин76-получих поздравите от Къдравия-днес следобед и аз прескочих до Варвара-за 2 часа 10 бр,дребно,голям сулган-приключих в 16.10 и газ за Бургас-няма я рибата и не знам скоро дали ще даде като гледам прогнозата....
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

И да отговоря на колегата който хванал 15 бр от Несебър-колега знаеш ли какво е усещането д
а примерно 50 бр за 2 часа-ето това е положението когато риболуваш след Ахтопол!!
.Но да отбележа че това беше миналата седмица!
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
tns
новобранец
новобранец

Мнение от tns »

Днес на Кранево от 11.00 до 12.30ч. капо,от там през Ной изобщо не разпънах пръчката и накрая завърших на 3-та буна с 6 заргана като рибата беше активна от 15.30 до 16.30ч.
kalin_76
новобранец
новобранец

Мнение от kalin_76 »

[quote="bat stani68"]Мн здраве на Калин76-получих поздравите от Къдравия-днес следобед и аз прескочих до Варвара-за 2 часа 10 бр,дребно,голям сулган-приключих в 16.10 и газ за Бургас-няма я рибата и не знам скоро дали ще даде като гледам прогнозата....
Съжалявам, че не можахме да се запознаем днес лично-днес бяхме с Жорката и Живко,в общи линии труден риболов, мокри крака от сулгана, незнам бат Живо как не се окъпа нацяло с кофата с рибата в морето-но за сметка на това се представи най-добре. Жорката ви е видял с Митака в неделята и аз като го видях че е къдрав и го попитах ти ли си къдравия...хихихи и така. Догодина живи здрави се надявам да се видим нанадолу. После като се връщахме от Ахтопол имаше една кола на същите скали сигурно си бил ти бат Стани. Голяма красота е надолу много обичам тази част от България която започва надолу от Царево - за съжаление зарганския вече е на финала. Самия факт че рибата така се е омесила едри и писалки едновременно означава че слиза май надолу. Така че след новото сговнясване на времето вече нищо не може да се очаква. Догодина живи здрави пак от септември.
vvt1970
новобранец
новобранец

Мнение от vvt1970 »

Има време, не се отчайвайте. Аз съм я ловил във Варна декември, само да даде време.
(е хванах и плексит от студа, ама :D )
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

Абе и аз си мисля , че ще има още няколко подходящи дни ама ще видим. Местата на юг бяха доста по-спокойни преди две три години ама няма как .
Изображение
kalin_76
новобранец
новобранец

Мнение от kalin_76 »

cecodevil написа:Абе и аз си мисля , че ще има още няколко подходящи дни ама ще видим. Местата на юг бяха доста по-спокойни преди две три години ама няма как .
Цецо нищо не казваш за подвизите си от миналия петък. Ще ти връчим май златния заргански медал за 2011.Таз година нищо не направихме ама догодина живот и здраве ще направим един рибилов заедно с тебе и Живко.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”