Дунавски Скобари част 3та

Модератори: bobopeli, sapuna

boci_
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Дунавски Скобари част 3та

Мнение от boci_ »

Знаете ли, че по Закон имаме право да прибираме само по 3 кг риба на човек :idea: Аз не бих казал евала на този живарник. Ако ви проверят от ИАРА, ще ви напишат акт

п.п. Притеснително е, че повечето от пишещите не виждат нищо нередно в тези снимки.
Аватар
murphymet74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от murphymet74 »

boci_ написа:Знаете ли, че по Закон имаме право да прибираме само по 3 кг риба на човек :idea: Аз не бих казал евала на този живарник. Ако ви проверят от ИАРА, ще ви напишат акт
Колко хора тука спазват закона? Аз се съмнявам тея самохвалковци изобщо дали имат и риболовни билети. Всеки показва колко е велик с улова си и никой не го е*е дали ще има риба за поколенията. Прибирайте рибетата братлета а после плачете че от година на година имате все по-малко уловена риба. Ай са си помислете колко от вас влизат под общия знаменател БРАКОНИЕРИ и после ме оплювайте за написаното.
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

не е от майсторлъка рибата е просто там вчера аз пробвах в Свищов за цял ден 10 попчета :(
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Аватар
stoj40doc
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stoj40doc »

Е те това се казва имане, браво.
LONG LIVE ROCK AND ROLL
Ivan Zagorski
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan Zagorski »

Ей изловихте рибата по Дунава. :lol:
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

Да това не е "майсторлък"!
Да "каръка" е хванал повече от колкото позволява закона !
Да има МАЙСТОРИ,но има и ХЕЙТЪРИ.
Убеден съм, че всеки ще припознае себе си
ЕВАЛА Бате,дано това "НЕ МОЖЕНЕ" е винаги с теб,за да има храна за всеки потребител!!! :D
TRS70MLF2
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

gloupan написа:Да това не е "майсторлък"!
Да "каръка" е хванал повече от колкото позволява закона !
Да има МАЙСТОРИ,но има и ХЕЙТЪРИ.
Убеден съм, че всеки ще припознае себе си
ЕВАЛА Бате,дано това "НЕ МОЖЕНЕ" е винаги с теб,за да има храна за всеки потребител!!! :D
:drinkers:
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Защо и при нас ги няма тия риби... завиждам ти! :D
Това всичкото на бял червей ли се хвана?
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Не ми сля че трябва да давам обяснения но мога да гарантирам че съм взел много малка част от рибата. По малките бяха пуснати раздадохме малко на колеги до нас останалото количество разделихме между нас като 50% от моя дял съм го раздал на приятели тъй като им бях обещал И за колегите които ме критикуват /по принцип с право/ мога да кажа че за мен останаха около 4 кг риба което си мися че е в рамките на нормалното
boci_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от boci_ »

Никога няма да се оправиме и винаги водоемите ни ще са опоскани. Все си мисля, че младите колеги сме по-съвестни, но явно не е така. Когато хванеш 30 кг риба, е правилно да задържих 3 кг, а другите 27 кг да върнеш обратно, а не да ги раздаваш.

Догодина като извъртиш капа, да не се чудиш защо няма риба. При нас това се случва в момента по Струма и Искър, защото ей така рибата се раздаваше в големи количества и после отиде в канализацията вместо на пролет да положи хайвер. Не мислете, че язовирите и реките са бездънни ями Няма да коментирам повече!

Нищо лично
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

tenesista_ написа:Не ми сля че трябва да давам обяснения но мога да гарантирам че съм взел много малка част от рибата. По малките бяха пуснати раздадохме малко на колеги до нас останалото количество разделихме между нас като 50% от моя дял съм го раздал на приятели тъй като им бях обещал И за колегите които ме критикуват /по принцип с право/ мога да кажа че за мен останаха около 4 кг риба което си мися че е в рамките на нормалното

:wink: :wink:

p.s. само там ли дава? имаш ли инфо дали излизат скобари ии мрени в друг участък на реката..кудето и да било другаде,различно от това место.
благодаря
фен клуб-скобар
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Добре си се справил :supz:
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Евала за риболова и кефа, но само до тук. Напълно подкрепям думите на Боци. Всички пищиме, как било в нормалните държави, а в БГ няма риба. Е как да има, като при слука се получава месоооо. И ти пожелавам следващия път да хванеш поне толкова, но да вземеш до 3кг и другото обратно. Нищо лично, надявам се да съм разбран правилно.

п.п Съдейки по некои мнения май много месари са станали част от форума. Жалко за което.

п.п 2 И аз навремето си мислех, че колкото си хвана си е мое и си хранех прасетата с улова, но от както се включих във форумите ми просветна :idea: и си взех поука. Вече риболова ми е на 1во място кеф и релакс, а не прехрана. Дано на повече от нас да просветне, че в скоро време май ше мааме само на платено или виртуално. :idea:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Bokata77 написа:Добре си се справил :supz:
Много добре казано!!!
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
dimitarnikodimov
фен клуб-скобар

Мнение от dimitarnikodimov »

indalo написа:Евала за риболова и кефа, но само до тук. Напълно подкрепям думите на Боци. Всички пищиме, как било в нормалните държави, а в БГ няма риба. Е как да има, като при слука се получава месоооо. И ти пожелавам следващия път да хванеш поне толкова, но да вземеш до 3кг и другото обратно. Нищо лично, надявам се да съм разбран правилно.

п.п Съдейки по некои мнения май много месари са станали част от форума. Жалко за което.

п.п 2 И аз навремето си мислех, че колкото си хвана си е мое и си хранех прасетата с улова, но от както се включих във форумите ми просветна :idea: и си взех поука. Вече риболова ми е на 1во място кеф и релакс, а не прехрана. Дано на повече от нас да просветне, че в скоро време май ше мааме само на платено или виртуално. :idea:
:smt023 :smt023 :smt023
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”