Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунавски Скобари част 3та
Re: Дунавски Скобари част 3та
Знаете ли, че по Закон имаме право да прибираме само по 3 кг риба на човек
Аз не бих казал евала на този живарник. Ако ви проверят от ИАРА, ще ви напишат акт
п.п. Притеснително е, че повечето от пишещите не виждат нищо нередно в тези снимки.

п.п. Притеснително е, че повечето от пишещите не виждат нищо нередно в тези снимки.
- murphymet74
- ще става разбирач
Колко хора тука спазват закона? Аз се съмнявам тея самохвалковци изобщо дали имат и риболовни билети. Всеки показва колко е велик с улова си и никой не го е*е дали ще има риба за поколенията. Прибирайте рибетата братлета а после плачете че от година на година имате все по-малко уловена риба. Ай са си помислете колко от вас влизат под общия знаменател БРАКОНИЕРИ и после ме оплювайте за написаното.boci_ написа:Знаете ли, че по Закон имаме право да прибираме само по 3 кг риба на човекАз не бих казал евала на този живарник. Ако ви проверят от ИАРА, ще ви напишат акт
- begleca_sv
- кандидат преподавател
не е от майсторлъка рибата е просто там вчера аз пробвах в Свищов за цял ден 10 попчета 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Ей изловихте рибата по Дунава. 

- gloupan
- разбира нещата
Да това не е "майсторлък"!
Да "каръка" е хванал повече от колкото позволява закона !
Да има МАЙСТОРИ,но има и ХЕЙТЪРИ.
Убеден съм, че всеки ще припознае себе си
ЕВАЛА Бате,дано това "НЕ МОЖЕНЕ" е винаги с теб,за да има храна за всеки потребител!!!
ЕВАЛА Бате,дано това "НЕ МОЖЕНЕ" е винаги с теб,за да има храна за всеки потребител!!!

TRS70MLF2
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
gloupan написа:Да това не е "майсторлък"!

-
- разбира нещата
Защо и при нас ги няма тия риби... завиждам ти!
Това всичкото на бял червей ли се хвана?

Това всичкото на бял червей ли се хвана?
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- ще става разбирач
Не ми сля че трябва да давам обяснения но мога да гарантирам че съм взел много малка част от рибата. По малките бяха пуснати раздадохме малко на колеги до нас останалото количество разделихме между нас като 50% от моя дял съм го раздал на приятели тъй като им бях обещал И за колегите които ме критикуват /по принцип с право/ мога да кажа че за мен останаха около 4 кг риба което си мися че е в рамките на нормалното
Никога няма да се оправиме и винаги водоемите ни ще са опоскани. Все си мисля, че младите колеги сме по-съвестни, но явно не е така. Когато хванеш 30 кг риба, е правилно да задържих 3 кг, а другите 27 кг да върнеш обратно, а не да ги раздаваш.
Догодина като извъртиш капа, да не се чудиш защо няма риба. При нас това се случва в момента по Струма и Искър, защото ей така рибата се раздаваше в големи количества и после отиде в канализацията вместо на пролет да положи хайвер. Не мислете, че язовирите и реките са бездънни ями Няма да коментирам повече!
Нищо лично
Догодина като извъртиш капа, да не се чудиш защо няма риба. При нас това се случва в момента по Струма и Искър, защото ей така рибата се раздаваше в големи количества и после отиде в канализацията вместо на пролет да положи хайвер. Не мислете, че язовирите и реките са бездънни ями Няма да коментирам повече!
Нищо лично
tenesista_ написа:Не ми сля че трябва да давам обяснения но мога да гарантирам че съм взел много малка част от рибата. По малките бяха пуснати раздадохме малко на колеги до нас останалото количество разделихме между нас като 50% от моя дял съм го раздал на приятели тъй като им бях обещал И за колегите които ме критикуват /по принцип с право/ мога да кажа че за мен останаха около 4 кг риба което си мися че е в рамките на нормалното

p.s. само там ли дава? имаш ли инфо дали излизат скобари ии мрени в друг участък на реката..кудето и да било другаде,различно от това место.
благодаря
фен клуб-скобар
- indalo
- фен клуб-скобар
Евала за риболова и кефа, но само до тук. Напълно подкрепям думите на Боци. Всички пищиме, как било в нормалните държави, а в БГ няма риба. Е как да има, като при слука се получава месоооо. И ти пожелавам следващия път да хванеш поне толкова, но да вземеш до 3кг и другото обратно. Нищо лично, надявам се да съм разбран правилно.
п.п Съдейки по некои мнения май много месари са станали част от форума. Жалко за което.
п.п 2 И аз навремето си мислех, че колкото си хвана си е мое и си хранех прасетата с улова, но от както се включих във форумите ми просветна
и си взех поука. Вече риболова ми е на 1во място кеф и релакс, а не прехрана. Дано на повече от нас да просветне, че в скоро време май ше мааме само на платено или виртуално. 
п.п Съдейки по некои мнения май много месари са станали част от форума. Жалко за което.
п.п 2 И аз навремето си мислех, че колкото си хвана си е мое и си хранех прасетата с улова, но от както се включих във форумите ми просветна

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- akoto13
- ще става разбирач
Много добре казано!!!Bokata77 написа:Добре си се справил
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
-
- фен клуб-скобар
indalo написа:Евала за риболова и кефа, но само до тук. Напълно подкрепям думите на Боци. Всички пищиме, как било в нормалните държави, а в БГ няма риба. Е как да има, като при слука се получава месоооо. И ти пожелавам следващия път да хванеш поне толкова, но да вземеш до 3кг и другото обратно. Нищо лично, надявам се да съм разбран правилно.
п.п 2 И аз навремето си мислех, че колкото си хвана си е мое и си хранех прасетата с улова, но от както се включих във форумите ми просветнаи си взех поука. Вече риболова ми е на 1во място кеф и релакс, а не прехрана. Дано на повече от нас да просветне, че в скоро време май ше мааме само на платено или виртуално.

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има...