Мрени на р.Искър

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: Мрени на р.Искър

Мнение от Paublo_Eskobar »

Давай пример,как се пускат риби-мрени и занапред! :smt023 :smt023 :smt023
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
sasho_art
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sasho_art »

:drinkers: :drinkers: :drinkers:
браво,колега..реката е много бистра..и аз жчра бях на реката,само една хубавица и един откачен скобар..уцелил си мястото..само по далечко от навалицата..рибата се плаши
фидер-друго няма шанс много,много...земният червеи е добра стръв сега
Прикачени файлове
mrena.jpg
mrena.jpg (131.53 KiB) Преглеждано 838 пъти
там,където парите и дивата природа се срещат можете да видите това,в което се превръща човек,ако няма характер и ценности....
Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladimir1974 »

Брей, бракомършите оставили някоя риба...неказвай къде си ги ловил. Браво колега. :prayer:
kasmet
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitko ribara »

Браво колега само така.
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

topsoft написа:Монтажа по съвет на Бутника - възможно най-простия (който винаги ползвам, само си играя с повода)- основно плетено на сънлайн 0.10, вирбел, 0.22 някво на фокус на което има вирбел с карабинка, под нея един силиконов стопер от големите, след това микро вирбел, за който е възрзан повод около 40-50 санта, кука 0.14 кобра ма серията не я помня..., кошничка 50гр

Захранката не помня точно, от фризера я извадих от предишни риболови, на ВДЕ от речните беше ма точно кои не се сещам, много бял замразен около 600гр. и цветни трохи на фишмания.

хубаво си ги надърпал но как да разберем дали верно е на искъра или на марица.можеше поне една снимка на мястото да удариш...но и не ми стана мноо ясно какви такъми си ползвал...това не помниш..онова не знаеш...нали не се бъзикаш с нас....?//
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

ribolovcho написа:хубаво си ги надърпал но как да разберем дали верно е на искъра или на марица.можеше поне една снимка на мястото да удариш...но и не ми стана мноо ясно какви такъми си ползвал...това не помниш..онова не знаеш...нали не се бъзикаш с нас....?//
ако искаш да ти даде и точни координати на мястото? кое точно не разбра- написал си е абсолютно всичко момчето, евалата му правя..
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Местото умишлено не е снимано, като ти гледам местоположението трябва да са ти ясни местата по реката, а от монтажа не знам кое не си разбрал, мисля, че съм обяснил достатъчно подробно.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Красиви и борбени риби и страхотен риболов браво.
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Скоро не бях виждал няякой да си хване хубави риби и да пусне излишното :idea: :!: Поздравления!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

jasonsmith написа:
ribolovcho написа:хубаво си ги надърпал но как да разберем дали верно е на искъра или на марица.можеше поне една снимка на мястото да удариш...но и не ми стана мноо ясно какви такъми си ползвал...това не помниш..онова не знаеш...нали не се бъзикаш с нас....?//
ако искаш да ти даде и точни координати на мястото? кое точно не разбра- написал си е абсолютно всичко момчето, евалата му правя..
Монтажа по съвет на Бутника - възможно най-простия (който винаги ползвам, само си играя с повода)- основно плетено на сънлайн 0.10, вирбел, 0.22ма точно кои не се сещам на което има вирбел с карабинка, под нея един силиконов стопер от големите, след това микро вирбел, за който е възрзан повод около 40-50 санта, кука 0.14 кобра ма серията не я помнякошничка 50гр

Захранката не помня точноот фризера я извадих от предишни риболови, на ВДЕ от речните беше ма точно кои не се сещаммного бял замразен около 600гр. и цветни трохи на фишмания.
ето това не разбрах..ти разбра ли кои са...
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

sasho_art написа::drinkers: :drinkers: :drinkers:
браво,колега..реката е много бистра..и аз жчра бях на реката,само една хубавица и един откачен скобар..уцелил си мястото..само по далечко от навалицата..рибата се плаши
фидер-друго няма шанс много,много...земният червеи е добра стръв сега

абре саше каде се изгуби ве човек..
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Ако знаех, че си такъв педант, щях да си водя записки, съжалявам, че темата ми не отговаря на високите ти стандарти...
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
bobivr73
новобранец
новобранец

Мнение от bobivr73 »

ribolovcho написа:
topsoft написа:Монтажа по съвет на Бутника - възможно най-простия (който винаги ползвам, само си играя с повода)- основно плетено на сънлайн 0.10, вирбел, 0.22 някво на фокус на което има вирбел с карабинка, под нея един силиконов стопер от големите, след това микро вирбел, за който е възрзан повод около 40-50 санта, кука 0.14 кобра ма серията не я помня..., кошничка 50гр

Захранката не помня точно, от фризера я извадих от предишни риболови, на ВДЕ от речните беше ма точно кои не се сещам, много бял замразен около 600гр. и цветни трохи на фишмания.

хубаво си ги надърпал но как да разберем дали верно е на искъра или на марица.можеше поне една снимка на мястото да удариш...но и не ми стана мноо ясно какви такъми си ползвал...това не помниш..онова не знаеш...нали не се бъзикаш с нас....?//
ilko iliev
новобранец
новобранец

Мнение от ilko iliev »

:smt038 Супер, колега! Аз лично мога да си призная че ти завиждам :)
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

Прекрасен риболов и много точен отговор Topsoft . :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”