Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Мрени на р.Искър
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Мрени на р.Искър
Давай пример,как се пускат риби-мрени и занапред!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- новобранец
- Обратна връзка:

браво,колега..реката е много бистра..и аз жчра бях на реката,само една хубавица и един откачен скобар..уцелил си мястото..само по далечко от навалицата..рибата се плаши
фидер-друго няма шанс много,много...земният червеи е добра стръв сега
- Прикачени файлове
-
- mrena.jpg (131.53 KiB) Преглеждано 841 пъти
там,където парите и дивата природа се срещат можете да видите това,в което се превръща човек,ако няма характер и ценности....
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Брей, бракомършите оставили някоя риба...неказвай къде си ги ловил. Браво колега. 

kasmet
- mitko ribara
- ще става разбирач
Браво колега само така.
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
topsoft написа:Монтажа по съвет на Бутника - възможно най-простия (който винаги ползвам, само си играя с повода)- основно плетено на сънлайн 0.10, вирбел, 0.22 някво на фокус на което има вирбел с карабинка, под нея един силиконов стопер от големите, след това микро вирбел, за който е възрзан повод около 40-50 санта, кука 0.14 кобра ма серията не я помня..., кошничка 50гр
Захранката не помня точно, от фризера я извадих от предишни риболови, на ВДЕ от речните беше ма точно кои не се сещам, много бял замразен около 600гр. и цветни трохи на фишмания.
хубаво си ги надърпал но как да разберем дали верно е на искъра или на марица.можеше поне една снимка на мястото да удариш...но и не ми стана мноо ясно какви такъми си ползвал...това не помниш..онова не знаеш...нали не се бъзикаш с нас....?//

- jasonsmith
- разбира нещата
ако искаш да ти даде и точни координати на мястото? кое точно не разбра- написал си е абсолютно всичко момчето, евалата му правя..ribolovcho написа:хубаво си ги надърпал но как да разберем дали верно е на искъра или на марица.можеше поне една снимка на мястото да удариш...но и не ми стана мноо ясно какви такъми си ползвал...това не помниш..онова не знаеш...нали не се бъзикаш с нас....?//
Местото умишлено не е снимано, като ти гледам местоположението трябва да са ти ясни местата по реката, а от монтажа не знам кое не си разбрал, мисля, че съм обяснил достатъчно подробно.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Скоро не бях виждал няякой да си хване хубави риби и да пусне излишното
Поздравления!

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
jasonsmith написа:ако искаш да ти даде и точни координати на мястото? кое точно не разбра- написал си е абсолютно всичко момчето, евалата му правя..ribolovcho написа:хубаво си ги надърпал но как да разберем дали верно е на искъра или на марица.можеше поне една снимка на мястото да удариш...но и не ми стана мноо ясно какви такъми си ползвал...това не помниш..онова не знаеш...нали не се бъзикаш с нас....?//
ето това не разбрах..ти разбра ли кои са...Монтажа по съвет на Бутника - възможно най-простия (който винаги ползвам, само си играя с повода)- основно плетено на сънлайн 0.10, вирбел, 0.22ма точно кои не се сещам на което има вирбел с карабинка, под нея един силиконов стопер от големите, след това микро вирбел, за който е възрзан повод около 40-50 санта, кука 0.14 кобра ма серията не я помнякошничка 50гр
Захранката не помня точноот фризера я извадих от предишни риболови, на ВДЕ от речните беше ма точно кои не се сещаммного бял замразен около 600гр. и цветни трохи на фишмания.

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
sasho_art написа:![]()
![]()
браво,колега..реката е много бистра..и аз жчра бях на реката,само една хубавица и един откачен скобар..уцелил си мястото..само по далечко от навалицата..рибата се плаши
фидер-друго няма шанс много,много...земният червеи е добра стръв сега
абре саше каде се изгуби ве човек..

Ако знаех, че си такъв педант, щях да си водя записки, съжалявам, че темата ми не отговаря на високите ти стандарти...

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
ribolovcho написа:topsoft написа:Монтажа по съвет на Бутника - възможно най-простия (който винаги ползвам, само си играя с повода)- основно плетено на сънлайн 0.10, вирбел, 0.22 някво на фокус на което има вирбел с карабинка, под нея един силиконов стопер от големите, след това микро вирбел, за който е възрзан повод около 40-50 санта, кука 0.14 кобра ма серията не я помня..., кошничка 50гр
Захранката не помня точно, от фризера я извадих от предишни риболови, на ВДЕ от речните беше ма точно кои не се сещам, много бял замразен около 600гр. и цветни трохи на фишмания.
хубаво си ги надърпал но как да разберем дали верно е на искъра или на марица.можеше поне една снимка на мястото да удариш...но и не ми стана мноо ясно какви такъми си ползвал...това не помниш..онова не знаеш...нали не се бъзикаш с нас....?//
-
- новобранец

- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Прекрасен риболов и много точен отговор Topsoft .