Новото робство

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Troli

Мнение от Troli »

Митака е прав във всичко и преценката му е на ниво!Явно не е вулканизатор,нито си опитва да олекоти с некое кило темата.Политиката и риболова са изначално несъвместими!Защо?Защото риболовеца отива сред природата за да избяга от социалното.Политикът от своя страна се опитва да направи всеки индивид социално зависим. :roll: :shock: :wink:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Абсолютно съм съгласен , че трябва да се гласува поне все още имаме
шанс да не ни управляват турци, четох изследване че сега ДПС са на трето място :evil: , след БСП и ГЕРБ познайте с кого ще се коалира бат Бойко :evil:

А за заблудата на помаците е гнус, просто изостанали са хората и затова възприемат тези идеи. В Турция забраниха забрадките в България дават пари за да ги носят млади момичета.
В Турция се вдигат на митинг , че правителството им е консервативно.
В България се подстрекава ислямския патриархален строй в помашките села.

За решаването на проблема с конфликт, просто е късно вече.
Нали сега сме с Американците :evil: :evil: , като си бяхме с Руснаците как имаше Възродителен процес, задължително гинеколожки прегледи за жените от малцинствата на който се поставяха спирали .
задължителна работа за хората от малцинствата и то на най-ниско квалифицираните длъжностти. При най малкото нарушение от страна на малцинствата последваше бой до скъсване в мазето на съвета и нямаше осъдени милиоционери.

За съжаление това е минало вече :cry: :cry: :cry:
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

Тодор Живков беше усетил какво става с България и щеше да оправи дереджето,ама пусто не му стигна времето.

Не че съм голям Живковист ама веднъж едно нещо ми направи силно впечатление.
Преди 6-7години бяхме със жена ми на екскурзия в Италия. И като обиколихме Венеция, се прибираме с едно корабче, то нали там такъв им е градския транспорт.
И в него говорим си ние на български, и некъв почва да ни заговаря,той македонец имигрант, там работи и живее, та запознахме се и много после си говорихме.
Та не помня как се извъртя мохабета за мохамедани и албанци и той ни вика "еий шапка му свалям на вашия живков завиждам ви че имахте такъв човек дето я опрай тая напаст " за възродителния процес дето проведе."На нас ни видяха сметката."

Ама види се не ни се е разминало тепърва ни предстои :evil:
Верния път е най-къс!
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

170
Последно промяна от Mitak на Сря Юли 18, 2007 8:27 am, променено общо 1 път.
Изображение
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

Mitak не ми се говори по тая тема, ама ша знеш че когато служех по същото време мой голям приятел също служеше и обикаляше с БТР из кърджалийските села.
Точно тогава беше баш екскурзията та повечето инфо ми е от него,много случки ми е разказвал а той не е от лаладжийте.
И още като седнем и много пъти натам се извърта мохабета.

Бъдете всички живи и здрави и да знаете от мен един моабет "много хора има живи на тая земя, ама малко от тях умеят да живеят , щото и многото живот не е работа"
Верния път е най-къс!
Аватар
mimi7102
новобранец
новобранец

Мнение от mimi7102 »

Това, което чета е страхотно и много ме радва! А то е – ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО! Вече имаме “мнение” от което следва, надявам се ДЕЙСТВИЕ!
НАЦИОНАЛИСТ не е мръсна дума!
Надявам, се че е дошло време, не да бъдем само зрителите пред мониторите на РС и телевизорите, да цъкаме и мърморим, а да сме и част от живота в България!
:)
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

170
Изображение
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Абе митакоглу каков можем да направим нашата групировка наброяваща 1000 човека-НИЩО освен да призоваваме да се събудят Българите защото ги очаква претопяване и изчезване на нацията :!:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

170
Изображение
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Преследваме такива като теб-турци.А ти като лежиш пърдиш работиш как помагаш за събуждането на Българите или ти е добре смазан от данъци и украден от турци и цигани :?: :!:
p.s.Погледни си поста и после говори за неграмотност бе СУЕК :!:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

жьц :lol: :lol: :lol: един приятел винаги е казвал-ако политиците седеха по анцузи на масата и пиеха заедно ракия,целия световен ред щеше да е на ниво :lol: :lol: донякьде сьм сьгласен с него-бе вие не разбирате ли,че няма нищо общо с политиката-хората сами по себе си са гадни-те ЛАМТЯТ...за какво-е вече вьпрос на ценностна система,това няма да се оправи никога-кои са най известните от хората?хитлер,сталин,атила,наполеон,чингис хан,цар симеон,александьр...многобройна паплач от рецидивисти,мародери,убийци(и то масови) и похитители на права и животи-погледнете колко много паметници има на убийци и военни и колко малко на поети,писатели,па да не говорим за архитекти и лекари...ние сами си ги боготворим-ами доскоро беше времето в което се кефеха децата на БОРЦИТЕ и искаха да са като тях-и не само децата..целата тая просташка,така наречена "фолк" вьлна откьде трьгна?ами халтурата и пьлната простотия наречени "шоуто на слави" "господари на ефира" "биг брадьр" и пр глупости защо имат почва тука?особенно сьм наранен от брадьра,защото едва ли някой от тия тьпанари дето го сьздават и най важното-ГЛЕДАТ си има и най малка представа кой е ОРУЕЛ и откьде идва тая опорочена идея..трьгнали сте да се карате за глупости-на това аз му викам-да говорим за едно и сьщо ,ама на различни езици :wink: т живков и системата му са тьпи,сегашните -сьщо-аз сьм за анархията и бащиците махно,кропоткин и др :lol: :lol: глупости говоря,ама как да спра сьлзите?язьк и за нас,язьк ни за децата,язьк за язовир искьр :lol: :lol: некьде четох за гласуване-за КОЙ да гласувам,а?аз от години правя напук само против комунистите,царя и др помяри-ич и не гледам ква бюлетина пускам..ич и не ходя напоследьк,дето се вика
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Има 1 лаф-кучето си лае,керванът си върви,всички горе лапат от 1чиния и хич не им е за хората,така,че няма смисъл от дебати-според мен!
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

И още нещо,какво направиха за 8години за сестрите ни-НИЩО,а току що разбирам от АГ.ФОКУС,че са осъдени на ДОЖИВОТ!!!
И отделно ще платим и 400мл. долара?Като нас няма никъде..............!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Чета от самото начало , не ми се искаше да вземам отношение , не защото нямам мнение , а защото тук нещата стоят съвсем различно , едно е да слушаш и гледаш по медиите за районите със "смесено" население , и да изказваш твърдо мнение за каквото , и да е , а съвсем друго е да живееш сред тях , и да виждаш нещата в собствената им светлина !
Има неоспорими неща в живота , ще ви кажа едно -- ... не може да сееш злини , а да чакаш да жънеш добрини !!!
Ние - БЪЛГАРИТЕ - сме си виновни сами за всичко това дето става в Родината ни !
Питам Ви , колко от вас имат по две ДЕЦА ? Защо младите бягат навън ? Кой ни избра тези политици и управници ? Колко българи се връщат от чужбина за избори ?
Докато гласуващите пенсионери са повече от младите , да знаете че няма да има никаква промяна ... !
Може да бъркам , но така мисля !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ми аз отдавна сьм ви казал в сигурно 10 подфорума,по 10 разл причини,че докато и нашия набор не измре-нещата нема да се оправят...не са виновни турците,като такива,нито мангалите,като такива-ей,на колегата живее в такьв регион и знае,че хората свестни са си хора,а боклука си е боклук,без значение от вярата,етноса и пр...не може да кажем-ти си турчин и да го заплюем само заради това..тий,човека си гледа градината,лозето и пр-цялата тая омраза ни я набиват ей тия простаци,дето сме ГЛАСУВАЛИ за тех и ония си добиват тяхна си омраза,а ние-наша си :idea: и докато не стане като в косово и пр региони,хора,дето довчера са си пили ракията заедно да си колят децата,няма май да се оправи-тьжно,брутално и тьпо...хомо хоминем,лупус ест-на латински,заааеби :evil:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”