Зарган 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Зарган 2011

Мнение от bat stani68 »

Споко колеги-до края на ноември съм ги скубал човките-само да даде хубаво време.Абе и през декември ги има ,но вече мн студено става-пък и след Никулден риболова приключва по божиите закони :idea:
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Аз такава куца годиха не помня откъм зарган :? Или я има на север или на юг. Сега е рядко и то ако оцелиш момента на юг.. Времето пак се разваля и нещо надеждите изчезват. Верно по коледа и януари пак сме хащали , но тогава видимо я имаше и се задържаше около брега в зависимост колко е топла годината... Има предположения, че зимува навътре около южното черноморие ако е така означава, че тази година си стои някъде там. Има и друга версия, че зимува в Азовско море ако е така трябва да мине на север и ще мога да си отговоря . Има и трета, че се изтегля в мраморно море, но техния зарган е друг така, че тя за мен отпада. Може и да са някъкви аномалии соленоста на морето или температурата на морската вода знам ли :smt017
joro_007
новобранец
новобранец

Мнение от joro_007 »

Да споделя и аз : вчера тръгнахме от Германката - нищо , от там на Китен - нищо , от там на Арапя- и там нищо , Царево на църквата - за час и половина 4 бр. Писна ни и решихме да се прибираме към Бургас , като за последно се отбихме в Созопол и като се почна няма празно, за 3 часа - 52 бр. и много изтървани. Бяхме 6-7 човека всеки вадеше и си тръгваха с минимум 30 - 40 бройки . Много зарган вчера , много нещо . Благодарим ти Нептуне ! :)
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

нацелили сте пасажа, аз май реших да зазимявам бомбардите....ще атакувам попа и калкито :)
Аватар
Joro59
новобранец
новобранец

Мнение от Joro59 »

joro_007 написа:Да споделя ......... се отбихме в Созопол и като се почна няма празно, за 3 часа - 52 бр. и много изтървани. Бяхме 6-7 човека всеки вадеше .............! :)
Колега къде това ..... ние бяхме също там , но само 4бр ==> ето тук

Изображение
"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Аз пък закрих сезона май май с 4 заргана на яхтеното, вчера. Тия дни може да прбвам попа :) Поздрави!!!
Изображение
Изображение
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sundy »

Стига де, не мисля още да закриваме - вчера двама човека на Фичоза 33бр. и то добри, като имахме и доста изтървани. Вярно, за цял ден мъки и назлъндисване и на цената на подгизнало :butthead: :oops: Вече си мисля, че стана традиция да ме заливат вълните там :roll:
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

sundy написа:Стига де, не мисля още да закриваме - вчера двама човека на Фичоза 33бр. и то добри, като имахме и доста изтървани. Вярно, за цял ден мъки и назлъндисване и на цената на подгизнало :butthead: :oops: Вече си мисля, че стана традиция да ме заливат вълните там :roll:
Ахааа - спряхме там малко настрани за проверка,ма при нас нънци.
Видяхме че вадите от скалите де.А мъртвака там беше доста дебел,
около Галата поне 3 пъти по лека беше вълната.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Angel_d4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Angel_d4 »

sundy написа: на цената на подгизнало :butthead: :oops: Вече си мисля, че стана традиция да ме заливат вълните там :roll:

е аз от време оно си знам, че сухо д*пе риба не яде. Даже като ми тръгне каръшки гледам да се понамокря, че уш да тръгне рибата :D
Изображение
joro_007
новобранец
новобранец

Мнение от joro_007 »

Joro59 написа:
joro_007 написа:Да споделя ......... се отбихме в Созопол и като се почна няма празно, за 3 часа - 52 бр. и много изтървани. Бяхме 6-7 човека всеки вадеше .............! :)
Колега къде това ..... ние бяхме също там , но само 4бр ==> ето тук

Изображение

На скалите под читалището в стария град.
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

Днес аз и един приятел решихме , че въпреки лошото време ще търсим заргани къде къде на фичоза не става минахме през буните не ни се стори надеждно и на вълнолома . Бяхме единствените луди въпреки това помятахме два часа :) резултата 4 чучурини и нито един зарган хванахме и по малко настинка и се прибрахме.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

...

На скалите под читалището в стария град.[/quote]
Лекинка корекция....изкаш да кажеш скалите под старото училище в стария град.Читалището е до пристанището и автогарата.. :yawinkle:
На снимчицата по горе е изобразен Райския залив....там израстнах от бебе по скалите...ееххххх...Та за зарганите беше... говорихме де...хехеее....Знам аз там едно култово местенце дето прави адски много зарган...ама вече има от горе хотели и трябва да се правя на нинджа.... :lol:
tns
новобранец
новобранец

Мнение от tns »

Днес някой сутринта да е ходил някаде около Варна слънцето си пече и е 3 градуса :D
Аватар
kobovet
новобранец
новобранец

Мнение от kobovet »

tns написа:Днес някой сутринта да е ходил някаде около Варна слънцето си пече и е 3 градуса :D
Аз ходих към 9 часа на Морска гара имаше трима ентусиасти с ушанки,които се чудеха за какво са дошли.Иначе сланцето си пече но духа гаден северен вятър.
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Ей пичове-мн ви уплаши това море бе,ами кажете едно наздраве де да не се забравим,зарганите сега са в почивка но все някой хубав ден ще има през ноември-пак ще ги приклещим :drinkers:
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”