Варна?

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
svetla
новобранец
новобранец

Мнение от svetla »

благодаря за отговора, а би ли ни дал малко повече информация какво се хваща там и на каква стръв
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Meraklia написа:Най-ви е близо буната на хотел Ной.
Глупусти големи,svetla,на св.константин има поне 3-4 моста и една голяма буна която е била замислена за яхтено пристанище,намира се точно под хотел Делфин и хотел Делфин-Марина които са в комплекс Гранд хотел Варна.
По това време излиза Платерина, Илария,Кая,може да си вземете и чепаре защото излиза и сафридче надвечер има магазинче за червеи на алеята на комплекса,има и такъми,успех
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
svetla
новобранец
новобранец

Мнение от svetla »

благодаря silvestre ще се възползваме от съветите ти, дай боже да има с какво да ти се похвалим след няколко седмици
IvanStoyanov
новобранец
новобранец

Мнение от IvanStoyanov »

Вижте какво хванах на първа буна вчера!
Изображение
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

С лодка пак пред въпросното недовършено пристанище е наъ доброто място. Има и камъни за попчета, а и сафрида се върти там когато го има
-=КаРаГьоЗ=-
новобранец
новобранец

Мнение от -=КаРаГьоЗ=- »

Хайде и аз открих сезона :) От 4 удара 3 риби извадих, за съжаление изтървах прилична платерина... :cry: откачи се докато се катерех като маймуна по тетраподите :x Изображение
Alosa pontica pontica- I love this fish !
Джо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Джо »

Здравейте! Това улових днес на Дружба. Полупотъваща прозрачна бомбарда, 0.12 влакно (с претенции за невидимост), куки - 12-13, тънки. Започна да се обажда към 8, а между 9.30 и 11 беше зенита.Всички иларии/платерини теглеха като бесни и ми се наложи често да използвам аванса. Въпреки това маса риби си заминаха по живо по здраво (до следващата ни среща). Особено една - вместо аз да я тегля, тя се опита да дърпа мене, в резултат на което се откачи, разбира се. Общо взето рибата беше навътре, на половин - един метър под повърхността. Други колеги пък ловяха на плаваща бомбарда и имаха добри постижения.
Успех на всички през уикенда!

Изображение
Hristo
новобранец
новобранец

Мнение от Hristo »

Здравейте колеги, днес направих един успешен риболов във Варна на вълнолома и ето резултатаИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”