Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Варна?
Модератори: emo vasilev, alekst
- SILVESTER
- ще става разбирач
Глупусти големи,svetla,на св.константин има поне 3-4 моста и една голяма буна която е била замислена за яхтено пристанище,намира се точно под хотел Делфин и хотел Делфин-Марина които са в комплекс Гранд хотел Варна.Meraklia написа:Най-ви е близо буната на хотел Ной.
По това време излиза Платерина, Илария,Кая,може да си вземете и чепаре защото излиза и сафридче надвечер има магазинче за червеи на алеята на комплекса,има и такъми,успех
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
-
- новобранец
-
- новобранец
Здравейте! Това улових днес на Дружба. Полупотъваща прозрачна бомбарда, 0.12 влакно (с претенции за невидимост), куки - 12-13, тънки. Започна да се обажда към 8, а между 9.30 и 11 беше зенита.Всички иларии/платерини теглеха като бесни и ми се наложи често да използвам аванса. Въпреки това маса риби си заминаха по живо по здраво (до следващата ни среща). Особено една - вместо аз да я тегля, тя се опита да дърпа мене, в резултат на което се откачи, разбира се. Общо взето рибата беше навътре, на половин - един метър под повърхността. Други колеги пък ловяха на плаваща бомбарда и имаха добри постижения.
Успех на всички през уикенда!

Успех на всички през уикенда!