Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
Киро остави тез обяснения,ясно е че няма да ти повярват нали четеш че рибата не кълвяла в неделя е да де ама това е от 15км. по на ЮГ
Завърших със 79 броя за героя.В неделя резултата бе горе долу същия със 86 изкарани риби
ето и друго писание от (Бургазлия)
В събота - 79 бр. в неделя - 120бр.
няма да казвам от къде са копнати,но са истина

Завърших със 79 броя за героя.В неделя резултата бе горе долу същия със 86 изкарани риби
ето и друго писание от (Бургазлия)
В събота - 79 бр. в неделя - 120бр.
няма да казвам от къде са копнати,но са истина

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ти пък къФ го дириш там бре?
Чернокопа ли набара ?

Чернокопа ли набара ?

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- Обратна връзка:
Еднодневна норма на калпак бре.onzinasi написа:Tуй месечната норма или екипна работа неразбрахххххххх.![]()
![]()

- КИРО
- Обратна връзка:
Аааа - през това време успях си прибера дървата на сянка за зимата.
Ама чуй ся ко ти пей радиото.
Варналии наистина са направили мноооого добра рабта при вас.
Не само със заргана де.

Ама чуй ся ко ти пей радиото.
Варналии наистина са направили мноооого добра рабта при вас.
Не само със заргана де.

Днес след къмпинг ОАЗИС 50 бр.заргани поне половината 40+ сантиметра.Другите 3-ма приятели от групата бяха съответно със 64,37,21 бройки.Това от 10 до тъмно. Преди това бяхме на Маслен нос,1 риба за 1 4ас.
П.П. За сетен пат се убеждавам 4е бургазлии не оби4ат да споделят инфо.Има6е поне 5 групи от Бургас.
П.П. За сетен пат се убеждавам 4е бургазлии не оби4ат да споделят инфо.Има6е поне 5 групи от Бургас.
- gogobogo
- кандидат преподавател
Аз като те гледам за тези 5 години от когато си регистриран с тези две мнения доста си споделял.mi4el написа:Днес след къмпинг ОАЗИС 50 бр.заргани поне половината 40+ сантиметра.Другите 3-ма приятели от групата бяха съответно със 64,37,21 бройки.Това от 10 до тъмно. Преди това бяхме на Маслен нос,1 риба за 1 4ас.

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
- КИРО
- Обратна връзка:
Бееее - туй не моа го хвана да го е....onzinasi написа:

Бях в 4ужбина колега.И нямах време за риби.
Ама как да дават инфо бургазлии нали ще дойдат варенци ще им Фанат рибата.
Снощи се прибраха двама колеги от 3 дневно турне по южното черноморие ами доволни са . Кординати с голям преход от маслен нос до Синеморец , където може и където кълве
. Резултат една пълна голяма хладилна чанта не съм питал за бройки пък и не е толкова важно. Те поне закриха сезона, а аз с ангажименти и т.н. неуспях. Е може пък да хвана последния влак 

Бееее - туй не моа го хвана да го е....КИРО написа:onzinasi написа:
На това бат Кире му викат конвейр доколкото си спомням - служи за серийно производство на много бройки. Та колегата Миташки се е опитал да каже че варненските колеги тъй го мачкат заргана. Живи и здрави да са. Митак що не кажа че си фен на Рони Джеймс бе хихихихи. Между другото миналата седмица в Поморие един колега разправяше че мрежарите зарганджии разправат че пасажите с риба са си още тук но били много смесени дребна с едра риба. Странно обаче познати мятаха там - без удар, морето изглежда тотално празно.
Не схващате ли иронията-'а един мармот завива шоколадите в станиол'onzinasi написа:

- martin varna
- научил се да хвърля
Здравейте , от събота след 15ч. до понеделник сутринта-10ч. на Синеморец успях да хвана 147 бр. заргани. Много приятно време и страхотен риболов. Извинете че малко късно пиша но не можах порано да намеря камп. Рибата си е долу така че който има възможност да не се мота а да хваща "пушката" и да тръгва. Все пак да гледа и времето как ще е. Успех на всички.