Кърджалийска област

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Кърджалийска област

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Митак, губиш се по линията....
Звъня ти, ама йок....
Рибата само чака кой да я хване, пък теб те няма.
Айде като ти остане време звънни та да се накефиш :wink:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
WalGrudew
новобранец
новобранец

Мнение от WalGrudew »

Време беше да се открие такава тема - поздравления! Надявам се редовно да има какво да споделяме, като улов разбира се и състояние на водоемите по подобие на Асеновградския /поздрави за Честър :drinkers: /! Ходете !!! Ловете !!! и после Пишете !!! :D :D :D
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

georgi30 написа:
besttop написа:За Георги Тенев!
Колега, сега едва ли ще даде нещо на Даскалово. Не съм ходил скоро там , по точно 3 месеца. Но от опит зная / а той не е малък / ,че по това време на годината нищо не дава. Наблюдавал съм язовирите Даскалово 1 и Даскалово 2 в продължение на 10 години всяка седмица по 1 - 2 пъти и зная ,че е така. :drinkers:
Значи за самият язовир съм съгласен но все пак при такова количество вкарана риба може нещо да се е променило и да дава независимо от студа.Разбира се по слабо и плахо.
Дава но много плахо. В неделя са хванали 5-6 шарана. Водата е студена(4 градуса е)
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Vid написа:Как стои въпроса с Даскалово 2, този след селото. На пролет ходихме там да пробваме костура, но не и не. Иначе язовира изглежда приличен, таксата беше 5 лв. и каквото си хванеш, но нищо не се хващаше. Дали сега не нещо не е тръгнало или просто там няма нищо?
Там ходих и аз. Пристигнах към 6:30. До 9:00 само 3-4 малки кустурчета. Никаква индикация на дъното. Добре че никой не дойде да ми вземе такса. Щях да се чуствам прецакан. Според мен там не е зарибявано а собственика си лапа по 5 кинта от баламите и "незнае днес защо не дава, вчера е давало много". После се преместих на първия и се изкефих на мах. С 2 фидера хванах около 10-на мазни шарковци. Взех си 2 по към 1,5 кг . Аз не ям риба но коментарите бяха че е страшно вкусен шарана от там. сега имам поръчка за един голям за Никулден. Дано не се покрие напълно до другата седмица
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

10 шарана :shock: а в тоя студ,обаче си мисля ,че при гъстата риба там,ще си дава целогодишно,може само в най - големите студове да не пипа...
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

CrossFire написа:На "ЕМОНА" под Енчец, освен уклей, какво друго мога да търся в момента? Последно ходих февруари месец, но уклея беше доста дребен, ловях от брега.
Днеска бяхме там с брадчеда :!: Общо взето тегав риболов.Интересно бе ,че първите ми две риби бяха пастърви-едната колкото едра уклейка,другата два пъти по-голяма :idea: Общо хванахме към 2кг уклей и червеноперка,като взе да кълве ,след като слънцето залезе :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

pacho109 написа:
CrossFire написа:На "ЕМОНА" под Енчец, освен уклей, какво друго мога да търся в момента? Последно ходих февруари месец, но уклея беше доста дребен, ловях от брега.
Днеска бяхме там с брадчеда :!: Общо взето тегав риболов.Интересно бе ,че първите ми две риби бяха пастърви-едната колкото едра уклейка,другата два пъти по-голяма :idea: Общо хванахме към 2кг уклей и червеноперка,като взе да кълве ,след като слънцето залезе :idea:
Чуде се накъде да хващам днес и май ще е натам. Дано не е панаир. В събота имаше ли много народ
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Днеска времето е ясно от сутринта.Сигурно ще дава повече от вчера :D Не се чуди ,ами отивай :!: У вас със сигурност няма да хванеш...
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Това последното го гарантирам от личен опит. От доста време и по много причини/най вече от мързел/ не съм излизал и със сигурност нищо не излиза :lol: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

отказах се за емоната. исках някъде без да има хора. ходих на скалите до потъналото корабче след широко поле. надявах се на някой кустур но...капо. купих си малко змиорки но явно не ги харесва. на звезделина когато излизаше яко пак не искаше на змиорка а на едни малки слънчаци . беше пълно с малки рибки. сега вече ги няма. Пробвах и на бял за някоя червеноперка , но пак дърво. Днес мисля като се постопли да се пробвам на някой залив на горния за кустур. Като се върна ще кажа как е.
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Малко късно пиша резултата... :oops:
От плуващите заведения се вадеха уклейки, но от 5-7 метра дълбочина. От брега хванахме няколко рака на рибка и нищо повече.
Изображение
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

На Емоната ходих. Почти нямаше хора. Хвърлях на змиорка на плувка на 20-30 см от дъното.Дърто капо отново. Имаше един колега хващаше малки червеноперки на бял и червен червей, пак на дъното почти. Имаше и 2-ма дето хвърляха за уклейка и нямаха бутване. Явно вече няма и уклей или е приливи и отливи. Чудя се на къде да я хващам утре.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Ей сега се връщам от Даскалово.Апсулютно капо. :D
Пелети, Царевица, Протеинови топчета,Monster Царевица, Земен червей, и пак нищо.Водата до стената беше замръзнала сутринта ,но после времето се стопли и пак същото.На другата страна един пич от Хасково изкара 2 шаранчета и това е .По думите на Митака, и миналата седмица е било така.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Тогава остава едно:сигурно просто не му разбираш или си карък.........еххххх защо не бях и аз да видиш какво става.......шаранннииии многооооо!
Георги Тенев
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

georgi30 написа:Тогава остава едно:сигурно просто не му разбираш или си карък.........еххххх защо не бях и аз да видиш какво става.......шаранннииии многооооо!
Бре,бре голям майстор,бре :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”