Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кърджалийска област
Модератор: sapuna
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Кърджалийска област
Митак, губиш се по линията....
Звъня ти, ама йок....
Рибата само чака кой да я хване, пък теб те няма.
Айде като ти остане време звънни та да се накефиш
Звъня ти, ама йок....
Рибата само чака кой да я хване, пък теб те няма.
Айде като ти остане време звънни та да се накефиш

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Време беше да се открие такава тема - поздравления! Надявам се редовно да има какво да споделяме, като улов разбира се и състояние на водоемите по подобие на Асеновградския /поздрави за Честър
/! Ходете !!! Ловете !!! и после Пишете !!!

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Дава но много плахо. В неделя са хванали 5-6 шарана. Водата е студена(4 градуса е)georgi30 написа:Значи за самият язовир съм съгласен но все пак при такова количество вкарана риба може нещо да се е променило и да дава независимо от студа.Разбира се по слабо и плахо.besttop написа:За Георги Тенев!
Колега, сега едва ли ще даде нещо на Даскалово. Не съм ходил скоро там , по точно 3 месеца. Но от опит зная / а той не е малък / ,че по това време на годината нищо не дава. Наблюдавал съм язовирите Даскалово 1 и Даскалово 2 в продължение на 10 години всяка седмица по 1 - 2 пъти и зная ,че е така.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Там ходих и аз. Пристигнах към 6:30. До 9:00 само 3-4 малки кустурчета. Никаква индикация на дъното. Добре че никой не дойде да ми вземе такса. Щях да се чуствам прецакан. Според мен там не е зарибявано а собственика си лапа по 5 кинта от баламите и "незнае днес защо не дава, вчера е давало много". После се преместих на първия и се изкефих на мах. С 2 фидера хванах около 10-на мазни шарковци. Взех си 2 по към 1,5 кг . Аз не ям риба но коментарите бяха че е страшно вкусен шарана от там. сега имам поръчка за един голям за Никулден. Дано не се покрие напълно до другата седмицаVid написа:Как стои въпроса с Даскалово 2, този след селото. На пролет ходихме там да пробваме костура, но не и не. Иначе язовира изглежда приличен, таксата беше 5 лв. и каквото си хванеш, но нищо не се хващаше. Дали сега не нещо не е тръгнало или просто там няма нищо?
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
10 шарана
а в тоя студ,обаче си мисля ,че при гъстата риба там,ще си дава целогодишно,може само в най - големите студове да не пипа...

- pacho109
- сериозен играч
Днеска бяхме там с брадчедаCrossFire написа:На "ЕМОНА" под Енчец, освен уклей, какво друго мога да търся в момента? Последно ходих февруари месец, но уклея беше доста дребен, ловях от брега.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Чуде се накъде да хващам днес и май ще е натам. Дано не е панаир. В събота имаше ли много народpacho109 написа:Днеска бяхме там с брадчедаCrossFire написа:На "ЕМОНА" под Енчец, освен уклей, какво друго мога да търся в момента? Последно ходих февруари месец, но уклея беше доста дребен, ловях от брега.Общо взето тегав риболов.Интересно бе ,че първите ми две риби бяха пастърви-едната колкото едра уклейка,другата два пъти по-голяма
Общо хванахме към 2кг уклей и червеноперка,като взе да кълве ,след като слънцето залезе
- pacho109
- сериозен играч
Днеска времето е ясно от сутринта.Сигурно ще дава повече от вчера
Не се чуди ,ами отивай
У вас със сигурност няма да хванеш...

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
- antivik
- кандидат преподавател
Това последното го гарантирам от личен опит. От доста време и по много причини/най вече от мързел/ не съм излизал и със сигурност нищо не излиза
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
отказах се за емоната. исках някъде без да има хора. ходих на скалите до потъналото корабче след широко поле. надявах се на някой кустур но...капо. купих си малко змиорки но явно не ги харесва. на звезделина когато излизаше яко пак не искаше на змиорка а на едни малки слънчаци . беше пълно с малки рибки. сега вече ги няма. Пробвах и на бял за някоя червеноперка , но пак дърво. Днес мисля като се постопли да се пробвам на някой залив на горния за кустур. Като се върна ще кажа как е.
- CrossFire
- разбира нещата
Малко късно пиша резултата...
От плуващите заведения се вадеха уклейки, но от 5-7 метра дълбочина. От брега хванахме няколко рака на рибка и нищо повече.

От плуващите заведения се вадеха уклейки, но от 5-7 метра дълбочина. От брега хванахме няколко рака на рибка и нищо повече.

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На Емоната ходих. Почти нямаше хора. Хвърлях на змиорка на плувка на 20-30 см от дъното.Дърто капо отново. Имаше един колега хващаше малки червеноперки на бял и червен червей, пак на дъното почти. Имаше и 2-ма дето хвърляха за уклейка и нямаха бутване. Явно вече няма и уклей или е приливи и отливи. Чудя се на къде да я хващам утре.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ей сега се връщам от Даскалово.Апсулютно капо.
Пелети, Царевица, Протеинови топчета,Monster Царевица, Земен червей, и пак нищо.Водата до стената беше замръзнала сутринта ,но после времето се стопли и пак същото.На другата страна един пич от Хасково изкара 2 шаранчета и това е .По думите на Митака, и миналата седмица е било така.

Пелети, Царевица, Протеинови топчета,Monster Царевица, Земен червей, и пак нищо.Водата до стената беше замръзнала сутринта ,но после времето се стопли и пак същото.На другата страна един пич от Хасково изкара 2 шаранчета и това е .По думите на Митака, и миналата седмица е било така.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Тогава остава едно:сигурно просто не му разбираш или си карък.........еххххх защо не бях и аз да видиш какво става.......шаранннииии многооооо!
Георги Тенев
- pacho109
- сериозен играч
Бре,бре голям майстор,бреgeorgi30 написа:Тогава остава едно:сигурно просто не му разбираш или си карък.........еххххх защо не бях и аз да видиш какво става.......шаранннииии многооооо!