Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Една идея ...
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Една идея ...
А бе какво да го правя един списак с подписи за слип,кой ги събира?
За Варна Бройте мен, жената и детето.Ако не помогне Бъдещия кмет поне да разреши!!!Казвам за Варна,защото за там мога да осигуря техника,да копам,да лея Бетон и т.н.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз имам пък идея да взема един плаж на концесия и да направя рампичка там.Мисля че по 2-3 лева няма да ви съборят толкова много.За следващият сезон,ако намеря малко пари ще пробвам да взема един плаж изоставен от много години с удобен паркинг и подстъп към морето.
А пък по вашата идея мисля че не ви трябва кмета а РДНСК ако ми е правилно съкращението.Тези дами и господа се занимават точно с това,а пък и плажовете са публична-обществена собственост,а не общинска.
Още по темата: Продават се едни килимчета от някаква твърда пласмаса нещо като тези дето садят райграс.Леки са и не много скъпи,много по лесно и изгодно да се построи рампа с тях от колкото с бетон.Ако се строи с бетон трябват съвсем други разрешителни,а с тези работи се води преместваема конструкция и е възможно да се мести по всяко време.
А с кмета може да се срещнете всеки понеделник и петък в обявените часове за прием на граждани
А пък по вашата идея мисля че не ви трябва кмета а РДНСК ако ми е правилно съкращението.Тези дами и господа се занимават точно с това,а пък и плажовете са публична-обществена собственост,а не общинска.
Още по темата: Продават се едни килимчета от някаква твърда пласмаса нещо като тези дето садят райграс.Леки са и не много скъпи,много по лесно и изгодно да се построи рампа с тях от колкото с бетон.Ако се строи с бетон трябват съвсем други разрешителни,а с тези работи се води преместваема конструкция и е възможно да се мести по всяко време.
А с кмета може да се срещнете всеки понеделник и петък в обявените часове за прием на граждани
Колеги, отдавна има измислени решения на тези проблеми с рампите и кейчетата. Не правя реклама - Държа да уточня - не правя реклама - просто разгледайте сайта на тази фирма за понтонни кейове http://www.alexmarine.bg - Има изграден такъв понтонен кей във Варна (езерото) Хидродинамиката - тази година го посетих и съм много впечатлен от доброто изпълнение. Естествено вложени са пари.
Тук не става въпрос за кейчета, а за бетонен слип, откъдето да си пускаме и вадим лодкитеlefera1 написа:Колеги, отдавна има измислени решения на тези проблеми с рампите и кейчетата.