Евтини нощни индикатори

Модератор: sapuna

keymaker
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от keymaker »

Камене много скъпи при вас бе тука са по 0.40лв. за пакетче (2 бр. 4.5мм х 35мм.) на шекспир. и даржат по две нощи без да ги слагам в хладилник
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Светещите ампули са добър вариант, но ако по 4есто оставаш на нощен риболов ти препоръчвам да си вземеш звуков индикатор, той и свети при удар, а може и да си ги настроиш на различно званене.Вярно че са скъпи по магазините, но ако живееш близо или имаш път към Димитровград там на автомобилния пазар ги продават по 12 лв заедно с колчето. :wink:
Много ги накъсвам... кордите!
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Звукови сигнализатори

Мнение от borislav58 »

Колега Камен вече 2 година ги ползвам тези сигнализатори купих ги от Пазарджик по 13 лева заедно с колчетата и за дене и ноще вършат страхотна работа и съм много доволен от тях . Платените язовири поне некой от тях дават и нощем да се лови само че трябва да си платиш.На доста язовири съм ходил никой не си пребира пръчките вечер.Освен мен не че не ловях и аз но откакто ми ги откраднаха на Доспат вечер не ловя нощем а си пия ракйката и си спя спокойно
krachunovi
новобранец
новобранец

Мнение от krachunovi »

Ае колеги ж елезариите се продава фосфорисцираща боя в спрей оставяш върха на цлънце и тои си свети после сам;)
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Светещите ампули/пръчици/,който при прегъване правят химични реакции и в резултат от това светят два дена,са в различни разбери,зависи за какво ти трябва.Аз например ползвам от тънките и къси за леките плувки,за тапите ползвам по-големите.Запръчките на дъното ползвам пак по-големите.90ст пакетчето с 2 броя+шлаух за закрепване.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Продават светещи(фосфорни ли са незнам) мартенички.Ако се разтопят и после се нахлепа нещо каквото решите може и да се получи.Аз лично не бих пробвал,но знаели се..... :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на тежко”