За плувките?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

За плувките?

Мнение от ribata92 »

Днес четох една тема за ръчно изработените плувки ама немога я намеря сега :oops: :oops: Иначе ако някойможе да обясни по-подробно ще се радвам,за да опитам да видим какво ще излезе!
То риба има ама водата е повече.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Взимаш коркова тапа от бутилка вино, цепиш и клечка кибрит...ей ти плувка... :lol:

Плувка две...джапанка...със замба по-голяма правиш тапа...останалото е същота..с лечка за дъби или кибритена затягаш линията... :lol: Може и от пенопласт или някаква друга пяна... :wink:

За плувките от балса...трябва да имаш програмируем струг с цена около 50 000 уро...има си и софтуер...и т.н. :twisted:

за пластмасовите не знам технологията...та по добре си вземи коркова тапа и си направи плувка... :twisted:
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Хаха добре благодаря.
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

=

Мнение от ceco65 »

в магазина са най хубавите.не се притесняваш дали ще станат и не са толкова скъпи.има всякакви модели
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Най-добре си е на магазина левче,две за плувка и си готов! :lol:
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:lol: :lol: Аз пък, открих топлата вода - и си ги правя от сламки за сокове. Разни дебелини, цветове, дължини - работят като ваглери и са много чувствителни. От едната страна връзвам телче с ухо запушвам краищата с пяна и ето ти ваглер на подвижна плувка :lol:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

И аз съм така - на магазина! 1,2лв не са кой знае какво! Не говорим за плувки от 10лв нагоре! :wink:
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Gogata написа:И аз съм така - на магазина! 1,2лв не са кой знае какво! Не говорим за плувки от 10лв нагоре! :wink:
е ест.говорим за обикновенни плувки :)аз кво да ти разправям кат ов рибарския магазин до нас видях плувка 300 кинта..наглед нищо особено ма 300 кинта няма да дам за плувка,та ако още да съм 7 пъти по-богат от Роман Абрамович!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Риба какво си видял :?: Да не си видял продажната ценат на магазина :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Ай стига бе Риба ти ме уби-на тая плувка да нее имало корда и кукичка,а на кукичката закачен 100кг сом :wink: -такава цена и в Австрия не съм виждал,или да не са сложили точката след 3ката :D НАСЛУКА!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

rino712 написа:Ай стига бе Риба ти ме уби-на тая плувка да нее имало корда и кукичка,а на кукичката закачен 100кг сом :wink: -такава цена и в Австрия не съм виждал,или да не са сложили точката след 3ката :D НАСЛУКА!
Днеска от левчето в квартала си взех няколко неща-една макара с 4лагера(жена ми иска въдица...)-16лв./кеп-телескопичен2м.за 8лв./2 звънчета за 1лв./3плувки за левче....:)
Изображение
тялото е от същата материя като джапанка..в нас ги пробвах издържат 4-6гр.но нищо не ти пречи ако искаш да смъкнеш гранажа с малко шкурка да изтъниш тялото....на снимката е излезнала гадно но иначе си е прилична плувка аз с нагорещена кърфица направи дупки за подвижна.... ;)
Същите неща в съседния риболовен магазин са-макарата 25лв./кеп-12/звънчета по 1лв. :)
Даже имаше 4м.телескоп(от материял..ако помните руските телескопи с излятите пласмасови водачи...само че по тънък)с макара с 1лагр,с корда,плувка,тежести и кукички за 14лв :shock:
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Gogata написа:И аз съм така - на магазина! 1,2лв не са кой знае какво! Не говорим за плувки от 10лв нагоре! :wink:
:lol: :lol: :lol: За 1.20 ще си купя голям пакет сламки :lol: :lol: :lol:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
snegk

Мнение от snegk »

Мже и без пари,като заколиш някоя пуйка и вземеш перата ще имаш за години напред. :wink:
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

И мезе :D
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Тука рибата92 отнася доста подигравки! ...... и в крайна сметка го съветвате да изяде едно пиле :roll: РИБА92 не ги слушай тия бъзиктари ....... аз си правя плувки, лея си тежести, обичам да си вързвам куки а не да копувам вързани, почиствам си въдиците когато ми е скучно и се занимавам с хобито и от вкъщи :roll:
:roll: Едни от най красивите ми плувки са самоделки и са доста уловисти :idea:
:roll: Кърцата си прави воблери и са извадили повече риба от колкото някои са виждали :idea:

:roll: Много колеги изработват самоделки и риболовът с тези пособия е в пъти по приятен :lol:

Много повече се дразня когато скъсам плувка от моите и я загубя, от колкото когато реката ми отнася плувка от 10 лева :lol: Просто тази в която си вложил труд, старание и е единична бройка в света тя Безценна! :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”