Автогол

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Автогол

Мнение от Bai Xristo »

Драги коеги по любимото хоби :smt102 Искам да ви разкажа нещо невероятно, което ми се случи преди окколо 15 години, но което никога няма да забравя :lol: :lol: :lol: Надявам се и вие да споделитеинтересни случки от Вашите риболовни подвизи :shock:
И така, тръгнал съм един хубав слдобед за риба на Дунав(тогава ходех с едно старо Симсонче( и редовно сеотбивах на един стар боклук за попово прасе край една ферма. Както си копах, извенъж видях как една КУМА ЛИСА се мушна в дупката на един бетонен стълб, който си лежеше наоколо :? Хаа-рекох си-Христо, ето ти подарък эа жената, че стига е мрънкала когато духнеш за риба :wink: Веднага взех живарника(изплетен ми от един приятел, който за съжаление вече не е между живите( вързах го за края на стълба и зачуках с лопатата :roll: Да ама не :!: Тогава се сетих дда запаля стиска слама иведнага се получи :smt021 С два якиудара и лисугера беше в раницата. Метнах се на моторетката и аре наДунава :D По пътя нещо ме полази и започна да ме хапи, едва се добрах до реката :evil: Като свалих раницата разбрах, че е почерняла от бълхи :( Веднага хвърлих живарника във водата и познай какво стана-пътека от бъхи по течението :shock: Потопих всичко от раницата,Моя милост също се потопи с дрехите, после дюс гол си суших дрехите и бълхите ме прехвърлиха на комарите :D :D :D Тогава риба не хванах, но лисича кожа занесох на жената :smt026
НАСЛУКА :!: :!: :!:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Пак добре че си стигнал до реката - иначе ..........тежко ти горко! Щеше да си изяден от тия гадини! Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

виде ли сега бачо Христе ПОУКАТА-не е требало да трепеш животното :wink: и да се доближаваш до брутални истории като приказката за "дядовата рькавичка" :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Добре е, че е нямало "срамни" въшки...еди обеснявай после...от Кума Лиса ли са....или от някоя друга Кума... :lol:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Ха-ха-ха! Това е стара уловка, която май знаят само ловците.
Млад ловец, като удари за пръв път лисица го карат да я метне на врата си и да мине през село да се похвали. Е верно се похвали, ама помни цял живот! Ха-ха-ха!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”