Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Автогол
Модератор: dantho.mihov
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Автогол
Драги коеги по любимото хоби
Искам да ви разкажа нещо невероятно, което ми се случи преди окколо 15 години, но което никога няма да забравя
Надявам се и вие да споделитеинтересни случки от Вашите риболовни подвизи
И така, тръгнал съм един хубав слдобед за риба на Дунав(тогава ходех с едно старо Симсонче( и редовно сеотбивах на един стар боклук за попово прасе край една ферма. Както си копах, извенъж видях как една КУМА ЛИСА се мушна в дупката на един бетонен стълб, който си лежеше наоколо
Хаа-рекох си-Христо, ето ти подарък эа жената, че стига е мрънкала когато духнеш за риба
Веднага взех живарника(изплетен ми от един приятел, който за съжаление вече не е между живите( вързах го за края на стълба и зачуках с лопатата
Да ама не
Тогава се сетих дда запаля стиска слама иведнага се получи
С два якиудара и лисугера беше в раницата. Метнах се на моторетката и аре наДунава
По пътя нещо ме полази и започна да ме хапи, едва се добрах до реката
Като свалих раницата разбрах, че е почерняла от бълхи
Веднага хвърлих живарника във водата и познай какво стана-пътека от бъхи по течението
Потопих всичко от раницата,Моя милост също се потопи с дрехите, после дюс гол си суших дрехите и бълхите ме прехвърлиха на комарите
Тогава риба не хванах, но лисича кожа занесох на жената
НАСЛУКА

И така, тръгнал съм един хубав слдобед за риба на Дунав(тогава ходех с едно старо Симсонче( и редовно сеотбивах на един стар боклук за попово прасе край една ферма. Както си копах, извенъж видях как една КУМА ЛИСА се мушна в дупката на един бетонен стълб, който си лежеше наоколо

НАСЛУКА

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата