Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: Зарган 2011
в неделя бях там и сам доволен около 35 риби от обед до залез
но как е сега.ако някои е ходил да даде малко инфо
но как е сега.ако някои е ходил да даде малко инфо
- sardina
- научил се да хвърля
От вчера съм в командировка по южното черноморие. Днес обикалях с кола от Царево до Синеморец. Рибари не видях. Морето беше по-тихо в сравнение с вчера и има места където става за риболов. Доколко има риба по тези места - не знам. Нямах време, иначе бих пробвал.
P.S. Браво на колегите, които закриват достойно сезона. 147 бр. са си достойни отвсякъде за уважение. Дай боже всекиму.
P.S. Браво на колегите, които закриват достойно сезона. 147 бр. са си достойни отвсякъде за уважение. Дай боже всекиму.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
martin varna написа:Колега тези са само моите. Ако не вярваш проблема си е само твой. Не е хубаво да обиждаш някой който не познаваш че се е "изхвърлил". Всеки отговаря сам за себе си и аз лично не деля хората на Варналии и други.dobria1 написа:martin varna написа:Здравейте , от събота след 15ч. до понеделник сутринта-10ч. на Синеморец успях да хвана 147 бр. заргани. Много приятно време и страхотен риболов. :
Колега то е било направо
Тез 147 бр.за цялата Варненска група ли са,или само твойте?Щото явно ниии варналии много се изхвърляме![]()
![]()
колега малко не разбра иронията ми към кого беше ама карай(неверниците в розово)
склонен съм да вярвам за бройките защото и аз съм имал подобни успехи та дори и малко повечко и то за 1 ден,
а и познат по същото време е бил там и за двата дена има над 200 риби макар и с големи междучастия
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Колеги даите малко инфо от днес -как е положението,ще черпя 

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Хайде де разкажем как закрихме сезона днес вместо да продължаваме вечния спор Варна или Бургас. Пиша докато си топля краката в топла вода че днес много се намръзнахме. Сулган голям който до обяд горе долу падна,ама преди това си свърши работата и ни омокри краката.Рибата беше доста рехава -мястото Маслен нос. За разлика от миналата седмица пасажите удряха на много по големи интервали и за много по кратко време. Мислехме че следобеда може да се активизира ама нейсе.Резултати по 10 рибки на човек без значение от местата.Горе долу се виждаше колегите кви ги вършат. Очевидно миналия уикенд като цяло е бил много добре от Лозенец надолу.Днес имаше колеги кото казаха че миналата седмица са направили по 60-70 риби. Така че на колегите от Варна може да се вярва че са се представили добре. Рибата днес от каиши до писалки. Много поздрави на Митака и на бат Стани -пичове много се радвам че се запознахме и за догодина живи и здрави наново. Жорка ЧРД няма такъв шофер като тебе - некой ден и танк ще вкараш на носа хихихихи. Специални благодарности за прекрасните моменти на носа тази година. Догодина пак.
-
- новобранец
днес пак не съм валат.25 рибки на маслен нос
Зравейте и от мен. Днес трма човека от скалите на Варвара до Синеморец на три от възливите места по риба на човек до 11 часа. След това на Кръста на Царево пак по риба за 2-3часа. от там на германката от 15 до 17 часа по четири риби. Голям авто гол днес. Рибата на тези места беше дребна.
Като виждам от колегите само на Маслен нос е дало малко.
От познат на Силистар също е било тегаво.
На слука на всички които отиват утре.
Като виждам от колегите само на Маслен нос е дало малко.
От познат на Силистар също е било тегаво.
На слука на всички които отиват утре.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
kalin_76 написа:Хайде де разкажем как закрихме сезона днес вместо да продължаваме вечния спор Варна или Бургас. Пиша докато си топля краката в топла вода че днес много се намръзнахме. Сулган голям който до обяд горе долу падна,ама преди това си свърши работата и ни омокри краката.Рибата беше доста рехава -мястото Маслен нос. За разлика от миналата седмица пасажите удряха на много по големи интервали и за много по кратко време. Мислехме че следобеда може да се активизира ама нейсе.Резултати по 10 рибки на човек без значение от местата.Горе долу се виждаше колегите кви ги вършат. Очевидно миналия уикенд като цяло е бил много добре от Лозенец надолу.Днес имаше колеги кото казаха че миналата седмица са направили по 60-70 риби. Така че на колегите от Варна може да се вярва че са се представили добре. Рибата днес от каиши до писалки. Много поздрави на Митака и на бат Стани -пичове много се радвам че се запознахме и за догодина живи и здрави наново. Жорка ЧРД няма такъв шофер като тебе - некой ден и танк ще вкараш на носа хихихихи. Специални благодарности за прекрасните моменти на носа тази година. Догодина пак.
Калине-голямо благодаря дето се погрижихте за Къдравата маймуна хехе -да сте живи и здрави ,утре аз съм на ход с другия образ неземен - Боната,имам инфо че на Силистар е дало добре по 60-70 бр,обаче дребно,утре ще проверим

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Ей браво пукнали сте и г...а.
Поздравления!

-
- новобранец
Айде и от мене малко инфо.Днес на маслен нос от07ч до 16ч 31 риби.Много тегава работа.Рибата почна да взима около 10ч на интервали.Хванеш 3-4 броя и спира после пак през около половин час даде и това е. Но все пак закрихме сезона с риба
.Ще има за по една 

информация от колеги от Каварна на ТЮЛЕНОВО много заргана вчера 

- ivalpetkov
- разбира нещата
Рибата си е още по нашите брегове...и не се изтеглила.Вчера взехме добре на маслен нос въпреки че до обяд ни валя дъжд и беше адски гадно време - студено и с вълна. Имаше и дребосък,на моменти пред мен се завъртаха добри джуруми.Температурата на водата и наличието на дребосък показва,че ще е тук поне 10 дни още...srr.рибар написа:информация от колеги от Каварна на ТЮЛЕНОВО много заргана вчера