абсурдна забрана на Негован

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

dancho50
новобранец
новобранец

абсурдна забрана на Негован

Мнение от dancho50 »

колеги вчера отидох за щука на световрачене но се оказза замръзнал.от там отидох на негован но там заварих табела;риболова забранен;.<санчо панса е в лед> отново се преместих,този път на чепинци откъдето вятъра ме изгони към 14 часа
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: абсурдна забрана на Негован

Мнение от nasco2 »

Страно, да не е некъв майтап да си е направил някои?
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Как забранен бе? От коя страна беше табелата? Да не копаят пак (където си прочел табелата)? Защо да е забранен? :(
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Галидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Галидо »

няма такова нещо в неделя бях там и лових на понтона. :drinkers:
dancho50
новобранец
новобранец

Мнение от dancho50 »

табелата се намира след мястото където се паркират колите и се прескача тръбата за да се стигне до водата.Пише че е частна собственост и преминаването и риболова са забранени.На Чепинци като затвориха от кариерата южната част на гьола прокараха нов път откъм селото,докато на Негован път откъм Дигата липсва...
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Ако говориш за участъка от към кариерата, тя тази табела е от доста време. От към канала няма проблем.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
misho kostura 55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от misho kostura 55 »

dancho50 написа:колеги вчера отидох за щука на световрачене но се оказза замръзнал.от там отидох на негован но там заварих табела;риболова забранен;.<санчо панса е в лед> отново се преместих,този път на чепинци откъдето вятъра ме изгони към 14 часа
Пич тая табела е стара. Един си беше помислил че мойе да заграби езерото да пусне 100кг каракуда и да прави кинти. Да ама не ! В момента водоема е със статут баластриера. Свободен от всичко за всички. :D :drinkers:
Успех рибари и риболовци?!
usmiwka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от usmiwka »

А най-свободен е за бракониерите.Хрумна ми идея да се направят подобни табели-"Риболова забранен,стреля се без предупреждение";"Зло куче,излиза от водата и хапе";"чудовището от Лох Нес е в езерото" и тнт.Може доста бракониери да се стреснат,10 риби да спасиме пак е нещо.
usmiwka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от usmiwka »

А най-свободен е за бракониерите.Хрумна ми идея да се направят подобни табели-"Риболова забранен,стреля се без предупреждение";"Зло куче,излиза от водата и хапе";"чудовището от Лох Нес е в езерото" и тнт.Може доста бракониери да се стреснат,10 риби да спасиме пак е нещо.
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

usmiwka написа:А най-свободен е за бракониерите.Хрумна ми идея да се направят подобни табели-"Риболова забранен,стреля се без предупреждение";"Зло куче,излиза от водата и хапе";"чудовището от Лох Нес е в езерото" и тнт.Може доста бракониери да се стреснат,10 риби да спасиме пак е нещо.
Те, ако разберът, че чудовището е там, докато не го метнат в мрежите няма да мирясат (обратен ефект ще има такъв надпис).... :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”