Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

абсурдна забрана на Негован
Модератор: sapuna
абсурдна забрана на Негован
колеги вчера отидох за щука на световрачене но се оказза замръзнал.от там отидох на негован но там заварих табела;риболова забранен;.<санчо панса е в лед> отново се преместих,този път на чепинци откъдето вятъра ме изгони към 14 часа
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: абсурдна забрана на Негован
Страно, да не е некъв майтап да си е направил някои?
Как забранен бе? От коя страна беше табелата? Да не копаят пак (където си прочел табелата)? Защо да е забранен? 

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
няма такова нещо в неделя бях там и лових на понтона. 

табелата се намира след мястото където се паркират колите и се прескача тръбата за да се стигне до водата.Пише че е частна собственост и преминаването и риболова са забранени.На Чепинци като затвориха от кариерата южната част на гьола прокараха нов път откъм селото,докато на Негован път откъм Дигата липсва...
Ако говориш за участъка от към кариерата, тя тази табела е от доста време. От към канала няма проблем.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Пич тая табела е стара. Един си беше помислил че мойе да заграби езерото да пусне 100кг каракуда и да прави кинти. Да ама не ! В момента водоема е със статут баластриера. Свободен от всичко за всички.dancho50 написа:колеги вчера отидох за щука на световрачене но се оказза замръзнал.от там отидох на негован но там заварих табела;риболова забранен;.<санчо панса е в лед> отново се преместих,този път на чепинци откъдето вятъра ме изгони към 14 часа

Успех рибари и риболовци?!
А най-свободен е за бракониерите.Хрумна ми идея да се направят подобни табели-"Риболова забранен,стреля се без предупреждение";"Зло куче,излиза от водата и хапе";"чудовището от Лох Нес е в езерото" и тнт.Може доста бракониери да се стреснат,10 риби да спасиме пак е нещо.
А най-свободен е за бракониерите.Хрумна ми идея да се направят подобни табели-"Риболова забранен,стреля се без предупреждение";"Зло куче,излиза от водата и хапе";"чудовището от Лох Нес е в езерото" и тнт.Може доста бракониери да се стреснат,10 риби да спасиме пак е нещо.
- bokser
- ще става разбирач
Те, ако разберът, че чудовището е там, докато не го метнат в мрежите няма да мирясат (обратен ефект ще има такъв надпис)....usmiwka написа:А най-свободен е за бракониерите.Хрумна ми идея да се направят подобни табели-"Риболова забранен,стреля се без предупреждение";"Зло куче,излиза от водата и хапе";"чудовището от Лох Нес е в езерото" и тнт.Може доста бракониери да се стреснат,10 риби да спасиме пак е нещо.