EnergoTeam OCEAN PILK

Модератор: sapuna

vladimir_petrov
новобранец
новобранец

EnergoTeam OCEAN PILK

Мнение от vladimir_petrov »

EnergoTeam OCEAN PILK здравейте отново, иска да попитам какво мислите за този модел прът 3-метровия със 400-600г акция'?
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: EnergoTeam OCEAN PILK

Мнение от Павел Иванов »

Баси :shock: :shock: :shock: Много ми е интересно за какво може да се използва в БГ такава въдица освен за "косене" на едър тостолоб :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Павел Иванов написа:Баси :shock: :shock: :shock: Много ми е интересно за какво може да се използва в БГ такава въдица освен за "косене" на едър тостолоб :roll:
За ДУНАВА :mrgreen: :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

При нереалните тестове на марката,може и в по вътрешни водоеми! :D
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
vladimir_petrov
новобранец
новобранец

sapuna написа:При нереалните тестове на марката,може и в по вътрешни водоеми! :D
е под нереални тестове какво имаш предвид...?уточни се малко понеже не искам да стане инцидент още при първото замятане!!!!
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

vladimir_petrov написа:
sapuna написа:При нереалните тестове на марката,може и в по вътрешни водоеми! :D
е под нереални тестове какво имаш предвид...?уточни се малко понеже не искам да стане инцидент още при първото замятане!!!!
Колега по-добре сподели за какво смяташ да я ползваш. Прът с подобни характеристики би бил подходящ за целенасочен риболов на сом от брега и тежък морски риболов (то точно това пише дословно и в описанието му) и да си пускаш рачилото за стръв. За всякакви други цели и с оглед на цената му би бил един неразумен компромис. А като здравина, ако няма някакъв производствен дефект едва ли би се счупил от друго, освен ако не стъпиш върху него.
vladimir_petrov
новобранец
новобранец

shtilio написа:
vladimir_petrov написа:
Колега по-добре сподели за какво смяташ да я ползваш. Прът с подобни характеристики би бил подходящ за целенасочен риболов на сом от брега и тежък морски риболов (то точно това пише дословно и в описанието му) и да си пускаш рачилото за стръв. За всякакви други цели и с оглед на цената му би бил един неразумен компромис. А като здравина, ако няма някакъв производствен дефект едва ли би се счупил от друго, освен ако не стъпиш върху него.
колега аз точно за това си търсех прът(за сом от брега на Дунав и гоня дистанция)даже съм харесал макара,но снощи ми подариха за рождения де една и се чудя дали да си купувам тая дет съм харесал?!? ето линк на тази която аз иска да си купя http://shop.nariba.com/product.php?ProductID=492 а ето и на тази която ми подариха http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7400 можеш да споделиш мнение..
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Няколко колеги ползват Корморана , който са ти подарили, здрава макара е. За това което ти трябва ще ти върши работа, пръчката също.
vladimir_petrov
новобранец
новобранец

shtilio написа:Няколко колеги ползват Корморана , който са ти подарили, здрава макара е. За това което ти трябва ще ти върши работа, пръчката също.
a spro-то да не го ли вземам?
vladimir_petrov
новобранец
новобранец

абе като каза колегата,че малко нереално пи6е на пръчката...акцията според вас колко ще е реално?
Аватар
gentleman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gentleman »

vladimir_petrov написа:
shtilio написа:Няколко колеги ползват Корморана , който са ти подарили, здрава макара е. За това което ти трябва ще ти върши работа, пръчката също.
a spro-то да не го ли вземам?
Колега макарата която са ти подарили е идеална ако ще ловиш шаран и не само . Приликите между двете макари не са малко а именно имат Long Cast шпули за далечно замятане , червячни предавки , антиривърс лагерите са един в повече в полза на Cormorana от описанието на SPRO не става ясно макарата с двоен аванс ли е , тъй като на снимката е показана байтрънър макара но може и да пропуск на магазина , ползвал съм подобен модела макара на Cormoran - Black Master 4500 и съм супер доволен :D

Изображение
Последно промяна от gentleman на Пет Дек 09, 2011 6:14 pm, променено общо 1 път.
Не презирай хилавата рожба - може да се окаже син на тигър
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Колкото и да е нереален теста на тая гега ми е много интересно с какви тежести би се постигнала каквато и да била дистанция с него :roll:

Павел Иванов
vladimir_petrov
новобранец
новобранец

Павел Иванов написа:Колкото и да е нереален теста на тая гега ми е много интересно с какви тежести би се постигнала каквато и да била дистанция с него :roll:
колега днес пробвах новите си играчки и съм пове4е от доволен...като се има предвид, че кордата ми не е за това оборудване(о.30-моно)и не се изсилвах,с тейест 190г. отива към 60/70 метра горе долу...мисля да сложа и едно плетено (о.40)и мисля че дистанцията ще сочи до към 150м.......а това никак не е зле а? :)
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Силно ме съмняват тия 150м. но дано :wink:

Павел Иванов
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

И мен много ме съмняват 150м с този кол за домати. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”