Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

EnergoTeam OCEAN PILK
Модератор: sapuna
-
- новобранец
EnergoTeam OCEAN PILK
EnergoTeam OCEAN PILK здравейте отново, иска да попитам какво мислите за този модел прът 3-метровия със 400-600г акция'?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: EnergoTeam OCEAN PILK
Баси
Много ми е интересно за какво може да се използва в БГ такава въдица освен за "косене" на едър тостолоб 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
За ДУНАВАПавел Иванов написа:Баси![]()
![]()
Много ми е интересно за какво може да се използва в БГ такава въдица освен за "косене" на едър тостолоб

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
При нереалните тестове на марката,може и в по вътрешни водоеми! 

-
- новобранец
е под нереални тестове какво имаш предвид...?уточни се малко понеже не искам да стане инцидент още при първото замятане!!!!sapuna написа:При нереалните тестове на марката,може и в по вътрешни водоеми!
Колега по-добре сподели за какво смяташ да я ползваш. Прът с подобни характеристики би бил подходящ за целенасочен риболов на сом от брега и тежък морски риболов (то точно това пише дословно и в описанието му) и да си пускаш рачилото за стръв. За всякакви други цели и с оглед на цената му би бил един неразумен компромис. А като здравина, ако няма някакъв производствен дефект едва ли би се счупил от друго, освен ако не стъпиш върху него.vladimir_petrov написа:е под нереални тестове какво имаш предвид...?уточни се малко понеже не искам да стане инцидент още при първото замятане!!!!sapuna написа:При нереалните тестове на марката,може и в по вътрешни водоеми!
-
- новобранец
колега аз точно за това си търсех прът(за сом от брега на Дунав и гоня дистанция)даже съм харесал макара,но снощи ми подариха за рождения де една и се чудя дали да си купувам тая дет съм харесал?!? ето линк на тази която аз иска да си купя http://shop.nariba.com/product.php?ProductID=492 а ето и на тази която ми подариха http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7400 можеш да споделиш мнение..shtilio написа:Колега по-добре сподели за какво смяташ да я ползваш. Прът с подобни характеристики би бил подходящ за целенасочен риболов на сом от брега и тежък морски риболов (то точно това пише дословно и в описанието му) и да си пускаш рачилото за стръв. За всякакви други цели и с оглед на цената му би бил един неразумен компромис. А като здравина, ако няма някакъв производствен дефект едва ли би се счупил от друго, освен ако не стъпиш върху него.vladimir_petrov написа:е под нереални тестове какво имаш предвид...?уточни се малко понеже не искам да стане инцидент още при първото замятане!!!!sapuna написа:При нереалните тестове на марката,може и в по вътрешни водоеми!
Няколко колеги ползват Корморана , който са ти подарили, здрава макара е. За това което ти трябва ще ти върши работа, пръчката също.
-
- новобранец
a spro-то да не го ли вземам?shtilio написа:Няколко колеги ползват Корморана , който са ти подарили, здрава макара е. За това което ти трябва ще ти върши работа, пръчката също.
-
- новобранец
абе като каза колегата,че малко нереално пи6е на пръчката...акцията според вас колко ще е реално?
Колега макарата която са ти подарили е идеална ако ще ловиш шаран и не само . Приликите между двете макари не са малко а именно имат Long Cast шпули за далечно замятане , червячни предавки , антиривърс лагерите са един в повече в полза на Cormorana от описанието на SPRO не става ясно макарата с двоен аванс ли е , тъй като на снимката е показана байтрънър макара но може и да пропуск на магазина , ползвал съм подобен модела макара на Cormoran - Black Master 4500 и съм супер доволенvladimir_petrov написа:a spro-то да не го ли вземам?shtilio написа:Няколко колеги ползват Корморана , който са ти подарили, здрава макара е. За това което ти трябва ще ти върши работа, пръчката също.

Последно промяна от gentleman на Пет Дек 09, 2011 6:14 pm, променено общо 1 път.
Не презирай хилавата рожба - може да се окаже син на тигър
- Павел Иванов
Колкото и да е нереален теста на тая гега ми е много интересно с какви тежести би се постигнала каквато и да била дистанция с него 

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- новобранец
колега днес пробвах новите си играчки и съм пове4е от доволен...като се има предвид, че кордата ми не е за това оборудване(о.30-моно)и не се изсилвах,с тейест 190г. отива към 60/70 метра горе долу...мисля да сложа и едно плетено (о.40)и мисля че дистанцията ще сочи до към 150м.......а това никак не е зле а?Павел Иванов написа:Колкото и да е нереален теста на тая гега ми е много интересно с какви тежести би се постигнала каквато и да била дистанция с него

- Павел Иванов
Силно ме съмняват тия 150м. но дано 

Павел Иванов
Павел Иванов
- orion30
- разбира нещата
И мен много ме съмняват 150м с този кол за домати.