Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Драсни-пални клечица!
Модератор: dantho.mihov
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Съчувствам ти, Доценте, но за съжаление не мога да помогна. По повод на снимките - гадна работа. Покачи ми се адреналина и в главата ми взеха да преминават някакви мисли за брадви, бухалки и мургави трупове, но нещо ми подсказва, че и това е неефективно и глупаво. Истината е, че ролята на държавата е да защитава собствеността и правата на гражданите си, за което и събира данъци. Е данъци събира, но ред и закон няма. Държавата ни страда от СПИН, а на политическата мафия и е през "дръжката"
. Дано успееш да се оправиш с нещата. Желая ти го от все сърце! 

- SILVESTER
- ще става разбирач
docente,гадна работа,имали сме го същия проблем.
Имаме наследствена къща на 220км.от Варна,
доста прилична,събрахме малко парички ,постегнахме я,
и се започна-днеска влезли-телевизора(старичък ама работи)
след седмица-одеялата,и тн.И понеже ходиме в годината 2-3 пъти,трябваше да се вземе някакво решение.
Значи единия вариант е да намериш някой да живее там и да ти я потдържа
-дори без наем,някое младо семейство или някой които са преселници ако има работа в селото.
Другия вариант е някой комшия да ти я наглежда
И на последно място пусни я в някоя фирма за недвижими
имоти,те ще ти дадът най добра цена
Дано да съм ти бил полезен,но имай впредвид че проблеми винаги
ще имаш ако не живееш там.А те разбирам колко ти е мила.
Имаме наследствена къща на 220км.от Варна,
доста прилична,събрахме малко парички ,постегнахме я,
и се започна-днеска влезли-телевизора(старичък ама работи)
след седмица-одеялата,и тн.И понеже ходиме в годината 2-3 пъти,трябваше да се вземе някакво решение.
Значи единия вариант е да намериш някой да живее там и да ти я потдържа
-дори без наем,някое младо семейство или някой които са преселници ако има работа в селото.
Другия вариант е някой комшия да ти я наглежда
И на последно място пусни я в някоя фирма за недвижими
имоти,те ще ти дадът най добра цена
Дано да съм ти бил полезен,но имай впредвид че проблеми винаги
ще имаш ако не живееш там.А те разбирам колко ти е мила.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
моята къща е на 70 км от варна, и съседи има даже и пак влизаха.от мазата си вземаха каквото трябва, от стаите.... а и цялото село ги знае кои са.1 месец с три приятелчета всяка вечер ходехме да спим в гората зад къщата и се редувахме по един да има буден.първия път хванахме двама и бая бой ядаха.без обяснения.след това дойдоха трима , двамата избягаха, на тоз дето остана му счупихме колената и лактите .явно разбраха за какво става въпрос защотото дойдоха много хора след това.с колове и лопати.интересно ми беше да гледам как се чудят на къде да бягат в тъмното когато започнат да стрелят по тях.пак без обяснения.викаха ме и в полицията че в моята къща някой бил стрелял по хората дето минавали отвънка.аз нищо не знам. бях си във варна.след това ходих и на село в циганската махла.намерх единия от смелчаците и му обясних кротко че не е хубаво дето така правят и ако още нещо ми изчезне или пък стане с къщата може би няма там да ги чака някой а на място при тях ще дойде. може би... пооправиха се нещата.. Доценте ако имащ хора само това е начина според мен да те оставят намира.освен от бой и ебане от друго не разбират.една групичка от 2 коли хора.отиват на място и без обяснения.без ти що си крал, ти що си влизал там.нека идат се оплачат после.дали ще намерят някого като все непознати са били.слощи си табела че се стреля.купи си ловни капани.10 лева е единия.два си земи.те ше си избият парите.наслагаи ги на пътеката дето минават.ако някой се оплаче, ами сложил ги е някой да ти направи мръсно ти нищо незнаеш а хване ли се нещо вътре ти ако си там пръв ше чуеш.вземаш една тръба и почваш да го удряш докато му спрат рефлексите.ползвай качулка.... ти нищо незнаеш.. тва са моите методи.може да звучи грубо за някого ама те от друго не разбират бой и ебане.ама ме е гнус да ги еба. друг вариант да се оправят нещатата е един луд полковник дето иска да стане генерал и 30 40 надъхани лейтентчета.... 

от всичко хубаво по много
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И с боя ефекта е временен , за съжаление.
Ето ви един пример изводите за вас.
Хващаме 3 човека 3-4-5 тима (не помня вече) циганина да ловят на забранено за това място.
Начупихме им там всичките такъми, кофи и т. н. метнахме ги във водата и като ревнаха насреща ни и се наложи да ги понатупаме
. Та едниния от тях се изяви като тартор , бил лежал в затвора и щел да ни покаже кой бил еди кой си и т. н.
Та пуснахме го и ги оставихме намира да си ходят
След две седмици откриха лова и се вдигнахме доста хора с разрешителните за оръжие и с него естествено на лов в същия район.
Намерихме въпросния човек, направихме каквото трябва и си се прибрахме. Точно след два месеца същия циганин пак го хванахме да лови в забраненото.
Е този път изпълненията си бяха грозни отвсякъде. И до последно човека повтаряше как ще ни го върне как ще ни подпали и т. н.
Та така , няма оправия с циганите освен, трудови лагери и масови гробове до тях за по слабите
Доценте искренно съжелявам за имота ти, това се случва в цяла България за съжаление
Ето ви един пример изводите за вас.
Хващаме 3 човека 3-4-5 тима (не помня вече) циганина да ловят на забранено за това място.
Начупихме им там всичките такъми, кофи и т. н. метнахме ги във водата и като ревнаха насреща ни и се наложи да ги понатупаме

Та пуснахме го и ги оставихме намира да си ходят

След две седмици откриха лова и се вдигнахме доста хора с разрешителните за оръжие и с него естествено на лов в същия район.
Намерихме въпросния човек, направихме каквото трябва и си се прибрахме. Точно след два месеца същия циганин пак го хванахме да лови в забраненото.
Е този път изпълненията си бяха грозни отвсякъде. И до последно човека повтаряше как ще ни го върне как ще ни подпали и т. н.
Та така , няма оправия с циганите освен, трудови лагери и масови гробове до тях за по слабите

Доценте искренно съжелявам за имота ти, това се случва в цяла България за съжаление

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
като един патриот ще споделя : залагаш се сам (задължително)
Дебнеш мангала и му скачаш на вратлето тупкаш го с нещо тежичко след това в багажника ама здраво вързан. Стоваярваш го на някое безлюдно място ,вадиш ВАРИЯТА (чук със серозна тежина) чупиш му капачките и лактите после задължително му ВАДИШ ОЧИТЕ С НАГОРЕЩЕНА ИГЛА(та да неможе да те разпознае щото няма да има възможност) ,и му казваш да предаде на аверите че и тях ги чака същото.
Ще кажете защо толкова жестоко . Ами тяхното по-нежно ли е?
Дебнеш мангала и му скачаш на вратлето тупкаш го с нещо тежичко след това в багажника ама здраво вързан. Стоваярваш го на някое безлюдно място ,вадиш ВАРИЯТА (чук със серозна тежина) чупиш му капачките и лактите после задължително му ВАДИШ ОЧИТЕ С НАГОРЕЩЕНА ИГЛА(та да неможе да те разпознае щото няма да има възможност) ,и му казваш да предаде на аверите че и тях ги чака същото.
Ще кажете защо толкова жестоко . Ами тяхното по-нежно ли е?
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126