Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

моля помогнете
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- fleetwood
- научил се да хвърля
моля помогнете
Здравейте. Като искам да си кача снимка ми излиза този надпис "Unable to move file [/tmp/php1sTamY] [/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/12596/p4_.jpg]" бихте ли ми казали как да го оправя .мерси много предварително
CARPBG.COM
- CERRUTI
- сериозен играч
Абе и при мен е така,а защо ли някой беше казал че като натрупаш стаж в форума и тогава ти се отваря тази функция......мислех че е бабини девитини докато не забелязах че 5кила(нали е старо куче медалист)Marco Polo написа:Не си само ти с този проблем, в две теми е писано по този въпрос... Засега решение на проблема няма...

- riboxva6tacha
- ще става разбирач
- barutchiata ©
- Администратор
Re: моля помогнете
fleetwood написа:Здравейте. Като искам да си кача снимка ми излиза този надпис "Unable to move file [/tmp/php1sTamY] [/home/www/nariba.net/SiteRoot/gallery.nariba.com/uploads/12596/p4_.jpg]" бихте ли ми казали как да го оправя .мерси много предварително
Този проблем е от доста време .Fixxer обеща да го отстрани.За сега и на мене излиза тоа надпис

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ми чел ли е некой Оруел?там,вьв "фермата на животните" се казва,че ВСИЧКИ са РАВНИ,ама некои са ПО РАВНИ от останалитеCERRUTI написа:Абе и при мен е така,а защо ли някой беше казал че като натрупаш стаж в форума и тогава ти се отваря тази функция......мислех че е бабини девитини докато не забелязах че 5кила(нали е старо куче медалист)Marco Polo написа:Не си само ти с този проблем, в две теми е писано по този въпрос... Засега решение на проблема няма...си беше качил снимки в период в който на мен ми показваше тия надпис..............

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".